Soulen написа:Зелените човечета са навсякъде. They are watching us. We are not alone![]()
Зелените човечета могат да ми го попушат само.
Макар че и толкова не са заслужили.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Soulen написа:Зелените човечета са навсякъде. They are watching us. We are not alone![]()
A. ПРЕДСТВЯНЕ НА КАНДИДАТА
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Soulen написа:Зелените човечета са навсякъде. They are watching us. We are not alone![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
1982 написа:Soulen написа:Зелените човечета са навсякъде. They are watching us. We are not alone![]()
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
Red_Girl написа:Не си просете наказание пак. С тебе кво става, ше ходиш ли на дербито?
4. ЦСКА-София е футболен клуб, състезавал се преди това под името „Литекс Ловеч”, заявил кандидатура по същество да бъде лицензиран и да участва в ЛЕ.
1982 написа:Red_Girl написа:Не си просете наказание пак. С тебе кво става, ше ходиш ли на дербито?
Що бе, Син до синчец как си ръси каквото му падне ??!Щом може за един, ще може и за всички.
п.п.: защо ми пишеш първо на "вие", после на "ти" ??![]()
![]()
п.п.2: какво дерби ??
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
1982 написа:Red_Girl написа:Не си просете наказание пак. С тебе кво става, ше ходиш ли на дербито?
Що бе, Син до синчец как си ръси каквото му падне ??!Щом може за един, ще може и за всички.
![]()
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Да, тези са обичайните заподозрени безнаказани.
Red_Girl написа:Аз имах преди 2 години един за 1 ден, ама вилнеех на макс..![]()
И всъщност ми е тва.
Red_Girl написа:п.п 2 Мача с говедата, него визирам??
Red_Girl написа:1982 написа:Red_Girl написа:Не си просете наказание пак. С тебе кво става, ше ходиш ли на дербито?
![]()
Кога съм ти писала на 'Вие", тва беше за теб и Soulen...![]()
![]()
п.п 2 Мача с говедата, него визирам??
Red_Girl написа:Кога съм ти писала на 'Вие", тва беше за теб и Soulen...![]()
![]()
Red_Girl написа:п.п 2 Мача с говедата, него визирам??
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта