Черно море-Славия
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Черно море-Славия
Прогнозирам равенство 1-1
ЕМИЛ написа:Прогнозирам равенство 1-1
Значи ще бием с 2:1

Само Черно море.
- Chernomore91
- Контакти:
Всеки мач се надявам на хубава игра и резултатност, но явно не играем добре. Все пак мисля че ще победим с 2:1, а пък и Вилито е наш човек 

[url]www.xpr0.com/index.php?&page=p&id=44770&a=1[/url]
Надявам се да бием 1-0,защото Славия винаги са били труден съперник за нас.
Само Черно море,Интер и Тотнъм
-
- Контакти:
Мисля че като " Видни граждани " не ви отива да обиждате и да леете помия , мене за такива доста по меки изказвания един всевишен МОД нa Ботев ме банна по ип , не знам вас защо ви бавят ?
Иначе мача е x
Иначе мача е x
Знаете ли какво общо има между ПФК Левски и българския лев? - И двете нямат стойност в Европа
Без да се правя на адвокат искам да кажа,че колегата нямаше в предвид да обижда когото и да било от феновете или играчите на Славия с термина селски футбол.Когато овчата глава беше при нас,също играехме селски футбол.Само ръгане,борене,ритане и други нелицеприятни прийоми.А напред едно голямо ЮРУШ и каквото стане.Дано сега успеем да ви победим,защото и ние не играем въобще добре.Но имаме домакинското предимство,така че с известна доза условност,мача е единица.Зависи как ще тръгне играта,как ще е построен отбора,формата на основните играчи.Да не забравяме че имаме и много контузени и невъзстановени играчи.
,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
- slavia_forever
- Контакти:
Veso1913 написа:Без да се правя на адвокат искам да кажа,че колегата нямаше в предвид да обижда когото и да било от феновете или играчите на Славия с термина селски футбол.Когато овчата глава беше при нас,също играехме селски футбол.Само ръгане,борене,ритане и други нелицеприятни прийоми.А напред едно голямо ЮРУШ и каквото стане.Дано сега успеем да ви победим,защото и ние не играем въобще добре.Но имаме домакинското предимство,така че с известна доза условност,мача е единица.Зависи как ще тръгне играта,как ще е построен отбора,формата на основните играчи.Да не забравяме че имаме и много контузени и невъзстановени играчи.
Тогава защо след като визира защитна игра с 11 човека отзад, не каза в кои мачове го е видял?! Аз твърдя, че въпреки лошата ни игра, поне не сме се бетонирали. Нека каже в кои мачове и в кои моменти от мачовете, сме играли с 11 отзад и аз ще се съглася, че не говори наизуст.
Колкото по-малко е умът, толкова по-трудно е да бъде скрит!" М.Генин
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
[wrapimg=]http://www.pfcslavia.com/images/slaviasmall.gif[/wrapimg]
Чорбата пада от Миньор засега, първенството става велико, левскарите се измъкнаха днеска случайно срещу Своге, но доста бой изядоха досега
дано утре си вземем мача и после идват мачовете срещу останалите шопски отбори, които ако ги спечелим, нещата отиват в съвсем различно измерение 

- Sagittarius
На прима виста - мача ви с Литекс в Ловеч,играхте просто смешно-окопани в своята половина и за 0:0.Просто Вуцов е анти-треньор.Не обиждам никой.Това са фактите.Застанал като палячо на тъча и подскача като психопат.Минал е през Черно Море,знам го,по време на Овчата тиква стадион Тича никога не е бил така празен...защо ли беше празен?Ами заради отвратителния селски футбол който играеше Черно Море.Тогава бихме Литекс в Ловеч 0:2,ЦСКА на Армията 1:2...но пак играехме селски футбол и Тича беше празен...в крайна сметка не прокопсахме,както и вие няма докато не го уволните и не назначите кадърен треньор.Пак казвам,не иска да се заяждам,но където не е бил Вуцов-там не е загробил отборите Спартак Пл(изпадна),Черно Море(уговори мач с Херо,замалко да ни извадят от А група),Левски(загроби ги с БАТЕ),Марек(от 7 място в А група ги доакра до изпадащите,изгони и Милушев и Марек след 1 сезон в крайна сметка изпадна)......фактите говорят.
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...