Daniel Levski написа:greenday написа:Заради сегашните 'фенове' в секторите Б и Г нормалните хора ги е страх да отидат на дерби мачовете!Искаме си нашият Левски!Вън наркоманите и платените от Сектор Б!
Мен не ме е страх да ходя на стадиона, защото в другите сектори нямза проблем. В интерес на истината понякога в сектор Б се правят страхотни хореографии. Но действително такива изцепки като последната се правят от "келеши" които са си повярвали. Затова НКП трябва да се ръководи от нормален човек с ценз, нека има помощници от по-младите които да организират хората. Но водачи като Гугутката при нас и Дудучето при цска /и неговите последователи след това/, от тях няма нужда.
Самото съществуване на НКП е глупаво, навремето като нямаше обединения или сдружения на фенове, какво ?, да не би да не ходихме по мачовете, дори стадионите бяха препълнени тогава. Фенските организации са пълна глупост, но са необходими на собствениците по причината,че така наречените грандове са вече едни обикновени частни фирми и при това силно обезличени и обезкървени от лакомията на президентите си. Сега аз и още 5 мои колеги се едно да идем да свалим вратовръзката на новия гл. счетоводител щото неможе да си правим врътките с ДДС-то с шефа, щото нали

пп:Не само ще скоча за приятелите си, ами на главите им ще скачам на онези лапетии докато им се разлее малкото мозък по асфалта

Само Левски !!! [offtopic]Не приемам критика , това са убежденията ми, убеждения завещани от Левски на дедите ни, бащите ни, на Нас българите[/offtopic]