Лудогорец ще инвестира 16 милиона лева в стадиона иска още 4

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

iliyan

Re: Лудогорец ще инвестира 16 милиона лева в стадиона иска още 4

Мнениеот iliyan » 16 окт 2013 22:59

Кашчей написа:
iliyan написа:
Кашчей написа:
Viv.Brooke написа:Ха-ха, разсесели ме. Поздрави!

П.П. Ти сега гледай какви спорове ще има покрай мачовете за купата и тези в ЕКТ. Що да ни дадат 4 милиона и да доинвестираме 16, на нас (в България) един стадион ни стига ;)

Когато преди две години влязохте в А група никой не ви броеше за живи от феновете на традиционните грандове. Сега, вече трета година по-късно, всичко, което е свързано с Лудогорец е мафия, купуване, домуса, рязани, турчоля.. и каквото още си избереш от простотиите, на които е способен завистливият фен на западащ столичен отбор.
Ако Титаните бяха започнали някакъв строеж на Армията, то те щяха да са най-чистите бизнесмени у нас. Левски започнаха нещо, което не се знае докъде ще стигне и също не си спестяват любезностите.

Жалък си !!! Но когато фактите говорят и боговете мълчат !!! А те са , че Кирил Домусчиев не е изпълнил нито приватизационен договор който сключил и е ощетил значително държавата и служителите на фирмите които приватизирал !!!Хайде кажи , че това не е вярно !!! И благодарение на тези негови своеволия сега си прави ПР с Лудогорец !!! Който иска да е слепец няма как да му бъдат отворени очите !!!

Поиска да кажеш нещо, но завистта отново ти замъгли очите.Ти, лично ти, щеше ли да пцуеш титаните, ако бяха ви направили поне веднъж шампиони и ви бяха подкарали сериозно стадиона? Искам честен отговор, а не цесекарски!

Не моето , а твоето е замъглено ! На всеки му според заслугите ! А крадците нямат заслуги ! Колкото не харесвам Киро , толкова не харесвам и Иво§Митко !
Още щом почнаха да се месят в работата Любо ми стана ясно що за стока са ! А за перничани имам достатъчно "високо" мнение ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 16 окт 2013 23:02

iliyan написа:
Кашчей написа:
iliyan написа:
Кашчей написа:
Viv.Brooke написа:Ха-ха, разсесели ме. Поздрави!

П.П. Ти сега гледай какви спорове ще има покрай мачовете за купата и тези в ЕКТ. Що да ни дадат 4 милиона и да доинвестираме 16, на нас (в България) един стадион ни стига ;)

Когато преди две години влязохте в А група никой не ви броеше за живи от феновете на традиционните грандове. Сега, вече трета година по-късно, всичко, което е свързано с Лудогорец е мафия, купуване, домуса, рязани, турчоля.. и каквото още си избереш от простотиите, на които е способен завистливият фен на западащ столичен отбор.
Ако Титаните бяха започнали някакъв строеж на Армията, то те щяха да са най-чистите бизнесмени у нас. Левски започнаха нещо, което не се знае докъде ще стигне и също не си спестяват любезностите.

Жалък си !!! Но когато фактите говорят и боговете мълчат !!! А те са , че Кирил Домусчиев не е изпълнил нито приватизационен договор който сключил и е ощетил значително държавата и служителите на фирмите които приватизирал !!!Хайде кажи , че това не е вярно !!! И благодарение на тези негови своеволия сега си прави ПР с Лудогорец !!! Който иска да е слепец няма как да му бъдат отворени очите !!!

Поиска да кажеш нещо, но завистта отново ти замъгли очите.Ти, лично ти, щеше ли да пцуеш титаните, ако бяха ви направили поне веднъж шампиони и ви бяха подкарали сериозно стадиона? Искам честен отговор, а не цесекарски!

Не моето , а твоето е замъглено ! На всеки му според заслугите ! А крадците нямат заслуги ! Колкото не харесвам Киро , толкова не харесвам и Иво§Митко !
Още щом почнаха да се месят в работата Любо ми стана ясно що за стока са ! А за перничани имам достатъчно "високо" мнение ;)

Защо тогава едва сега, повече от година след регистрацията ти във форума, твоята будна гражданска съвест заговори по отношение на Лудогорец и Домусчиев?
Къде спа досега тази съвест?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

iliyan

Мнениеот iliyan » 16 окт 2013 23:24

Кашчей написа:Защо тогава едва сега, повече от година след регистрацията ти във форума, твоята будна гражданска съвест заговори по отношение на Лудогорец и Домусчиев?
Къде спа досега тази съвест?

Хохохохо ! Много си пропуснал ! От както съм регистриран в форума казвам , че Кирето за сметка на БМФ прави ПР с Лудогорец ! Питай ги Лудогорци от колко време им тровя живота във форума с факти които не могат да оборят !
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 16 окт 2013 23:25

iliyan написа:Коменданте , просто се учудвам на въпросите ти !

Въпросите ми бяха към човека който очевидно е вътре в материята, ако исках фенско бръщолевене непочиващо на факти,щях да се обърна към тебе.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

iliyan

Мнениеот iliyan » 16 окт 2013 23:46

El Commandante написа:
iliyan написа:Коменданте , просто се учудвам на въпросите ти !

Въпросите ми бяха към човека който очевидно е вътре в материята, ако исках фенско бръщолевене непочиващо на факти,щях да се обърна към тебе.

Нали искаш факти - ето ти един и явно твоята памет е кофти !

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 16 окт 2013 23:49

iliyan написа:Нали искаш факти - ето ти един и явно твоята памет е кофти !

Какво точно се опитваш да докажеш с това, не разбирам?
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

iliyan

Мнениеот iliyan » 16 окт 2013 23:52

El Commandante написа:Какво точно се опитваш да докажеш с това, не разбирам?

Ето ти още малко факти как правят успешен бизнес Домусчиеви за сметка на България с помощ от Боко Тиквата !!!
И ако обичаш не ми говори повече за "успешният бизнесмен" Кирил Домусчиев !!! Аман от крадци в тази държава !!!

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 16 окт 2013 23:59

iliyan написа:Ето ти още малко факти как правят успешен бизнес Домусчиеви за сметка на България с помощ от Боко Тиквата !!!
И ако обичаш не ми говори повече на успешният бизнесмен Кирил Домусчиев !!! Аман от крадци в тази държава !!!

Ахахаха,тва е инфо от 2009 година бе...а обърна ли внимание на частта:
В одобреното споразумение се предвижда остатъкът от 53,3 млн. лв. да се разпредели пропорционално за следващите периоди.

Офффф казах ти -с тебе дискусиите са безсмислени.....

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 17 окт 2013 00:00

7 юни 2012
„Параходство Български морски флот” се сдоби с нов 30 700-тонен товарен кораб. Плавателният съд е построен в корабостроителницата на китайския град Шанхайгуан и носи името „Родопи”. Корабът вече плава с пълен товар от Китай към Западна Европа, съобщиха от дружеството.

За последните две години компанията попълни флота си с осем модерни бълкера – кораби за транспортиране на насипни товари. Шест от тях са еднотипни: 30 700-тонни („Витоша”, „Странджа”, „Осогово”, „Беласица”, „Люлин” и „Родопи”) и два 38 000-тонни („Родина“ и „България“). Инвестицията е на обща стойност 338 милиона лева и с нея „Параходство БМФ“ изпълни предсрочно 5-годишния инвестиционен план, поет като ангажимент към Агенцията за приватизация.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=914318

Защо Царят на фактите изпуска това :?:
[center]Изображение[/center]

iliyan

Мнениеот iliyan » 17 окт 2013 00:08

tsonpen написа:
7 юни 2012
„Параходство Български морски флот” се сдоби с нов 30 700-тонен товарен кораб. Плавателният съд е построен в корабостроителницата на китайския град Шанхайгуан и носи името „Родопи”. Корабът вече плава с пълен товар от Китай към Западна Европа, съобщиха от дружеството.

За последните две години компанията попълни флота си с осем модерни бълкера – кораби за транспортиране на насипни товари. Шест от тях са еднотипни: 30 700-тонни („Витоша”, „Странджа”, „Осогово”, „Беласица”, „Люлин” и „Родопи”) и два 38 000-тонни („Родина“ и „България“). Инвестицията е на обща стойност 338 милиона лева и с нея „Параходство БМФ“ изпълни предсрочно 5-годишния инвестиционен план, поет като ангажимент към Агенцията за приватизация.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=914318

Защо Царят на фактите изпуска това :?:

Пак четем неправилно ! За 10г трябва да се инвестират 779 млн и си мисля 338 едва ли половината по-груба сметка !Последно не били трябвало поне да са 390 млн а ;) Разлика някъде около 50 млн ;)
Май тези 50 млн които им опростил Боко ли :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Лудогорец”