Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
pesho_1913
Контакти:

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот pesho_1913 » 16 окт 2013 20:09

GGMU_forever написа:
pesho_1913 написа:
GGMU_forever написа:
AnalBreaker написа:Vamos Levski - CSKA

!NO! :mrgreen: Yo gusto Man Utd y Cherno more. :mrgreen:

A mí me gustan те така и така... ;)

Eeee :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Не е честно, ти го учиш от години, а аз от 6 седмици. :mrgreen: :cry:

Спокич, в началото всичко ти се струва вярно. След година-две, ако попаднеш на тетрадка от осми клас, ще има да се смееш :) Важното е да ти е интересен езикът. Аз лично не съжалявам, че се захванах с него. Само мързелът ми е малко проблем, но си е нещо напълно нормално на такава възраст :lol:
СЛАВИЯ е любов, а не бизнес - ВЪН боклуците от любимия отбор !
[offtopic][wrapimg=]http://orig07.deviantart.net/a121/f/2013/147/3/b/bvb_by_syndikata_np-d66tj6i.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 окт 2013 20:10

THE G.A.M.E написа:
Dani написа:Кои са тия 3 мача?

Ами 2 пъти по 1-0 за нас, и онзи, дето свърши 2-0, с "Кокъла" като бяхме.

Особено последният, твоите хора бяха доста класни, но не ви оствихме никакъв шанс, като за целият мач дали имахте и 2 положения.
Е, чак толкова зле едвали сте били, че на онзи Левски да не направите поне 4-5 положения.
Общо взето резултатите и развитието на усмърдяните мачове, си приличат като 2 капки вода.

Особено тия, дето веднъж вие биете с 1-0, следващият завършва идентично с успех на Левски. ;)
Някои смятат, че става въпрос за реанимиране, помагане, за да не възстават феновете и на 2-та Клуба срещу собствениците, но според мен всичко е въпрос на коефиценти.

Оня мач,дето ни бихте 2:0 като бяхме с Любо?Ако говориш за него,тогава изобщо не бяхме класни!Да,направихме 10 поредни победи,но доста от тях бяха с 300 мъки и не показвахме кой знае каква игра!Плюс това от тия 10 мача не бяхме играли още със сериозен отбор!
As a result,the Chairman considers that,on the basis of the information and
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 16 окт 2013 20:10

delqnski47 написа:
daduradam написа:Някой да има претенции, че разбира математиката :?

Зависи каква търсиш:елементарна или висша? :lol:

Миии 11 клас :?
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 окт 2013 20:11

daduradam написа:
delqnski47 написа:
daduradam написа:Някой да има претенции, че разбира математиката :?

Зависи каква търсиш:елементарна или висша? :lol:

Миии 11 клас :?

Айде стреляй...да видим какво те мъчи!Сигурно ще ме питаш нещо свързано с тригонометрия,защото в 11 клас това се учеше до колкото помня!Давай да видим!
documentation at hand,there is no other alternative but to conclude that the new Club,
PFC CSKA-Sofia,appears to be the sporting successor of the original Debtor,PFC CSKA
Sofia.

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 16 окт 2013 20:15

pesho_1913 написа:
GGMU_forever написа:
pesho_1913 написа:
GGMU_forever написа:
AnalBreaker написа:Vamos Levski - CSKA

!NO! :mren: Yo gusto Man Utd y Cherno more. n:

A mí me gustan те така и така...

Eeee :mren: Не е честно, ти го учиш от години, а аз от 6 седмици. :mrgry:

Спокич, в началото всичко ти се струва вярно. След година-две, ако попаднеш на тетрадка от осми клас, ще има да се смееш :) Важното е да ти е интересен езикът. Аз лично не съжалявам, че се захванах с него. Само мързелът ми е малко проблем, но си е нещо напълно нормално на такава възраст :

Май че наистина е така. :? :) На мен ми е интересен езикът, че днеска даже преговарях над 600 думи, че малко от стрес заради новото даскало и новия език ми излезе обрив и забравих половината неща от веднъж. :? Че си ги припомнях. :mrgreen: Надявам се да го науча езика и да отида в испания. Това ми е мечтата. :) Аз нали съм в езикова ама големите не учат много смисъл носят си само испански в мешката :mrgreen: Другото го държат на късмет поне повечето де... :mrgreen:
[offtopic][center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/60b8d8a3587a729fe27775832821684f/tumblr_n6uwkeSuAE1rztzhzo1_r1_500.png[/wrapimg][/center][/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 окт 2013 20:18

GGMU_forever написа:Май че наистина е така. :? :) На мен ми е интересен езикът, че днеска даже преговарях над 600 думи, че малко от стрес заради новото даскало и новия език ми излезе обрив и забравих половината неща от веднъж. :? Че си ги припомнях. :mrgreen: Надявам се да го науча езика и да отида в испания. Това ми е мечтата. :) Аз нали съм в езикова ама големите не учат много смисъл носят си само испански в мешката :mrgreen: Другото го държат на късмет поне повечето де... :mrgreen:

Испанският до колкото знам е лесен и приятен език,така че няма да сгрешиш с него!А и Испания на места много наподобява тука(просто защото има много манге там,не за друго :mrgreen: )!А и като бях там,имаше квартали все едно си в Младост!
Sofia.

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 16 окт 2013 20:20

delqnski47 написа:
GGMU_forever написа:Май че наистина е така. :? :) На мен ми е интересен езикът, че днеска даже преговарях над 600 думи, че малко от стрес заради новото даскало и новия език ми излезе обрив и забравих половината неща от веднъж. :? Че си ги припомнях. :mrgreen: Надявам се да го науча езика и да отида в испания. Това ми е мечтата. :) Аз нали съм в езикова ама големите не учат много смисъл носят си само испански в мешката :mrgreen: Другото го държат на късмет поне повечето де... :mrgen:

Испанският до колкото знам е лесен и приятен език,така че няма да сгрешиш с него!А и Испания на места много наподобява тука(просто защото има много манге там,не за друго : )!А и като бях там,имаше квартали все едно си в Младост!

Какво има в Младост? :roll: :mrgreen: "Мангета" ли? :mrgreen:
[offtopic][center][wrapimg=]http://38.media.tumblr.com/60b8d8a3587a729fe27775832821684f/tumblr_n6uwkeSuAE1rztzhzo1_r1_500.png[/wrapimg][/center][/offtopic]

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 окт 2013 20:21

GGMU_forever написа:
delqnski47 написа:
GGMU_forever написа:Май че наистина е така. :? :) На мен ми е интересен езикът, че днеска даже преговарях над 600 думи, че малко от стрес заради новото даскало и новия език ми излезе обрив и забравих половината неща от веднъж. :? Че си ги припомнях. :mrgreen: Надявам се да го науча езика и да отида в испания. Това ми е мечтата. :) Аз нали съм в езикова ама големите не учат много смисъл носят си само испански в мешката :mrgreen: Другото го държат на късмет поне повечето де... :mrgen:

Испанският до колкото знам е лесен и приятен език,така че няма да сгрешиш с него!А и Испания на места много наподобява тука(просто защото има много манге там,не за друго : )!А и като бях там,имаше квартали все едно си в Младост!

Е то навсякъде има мангета,по скоро говорех за сградите! ;)
Sofia.

Потребителски аватар
GGMU_forever

Мнениеот GGMU_forever » 16 окт 2013 20:34

delqnski47 написа:
GGMU_forever написа:
delqnski47 написа:

Е то навсякъде има мангета,по скоро говорех за сградите! )

Идеално. Ще се чувствам така сякаш съм пак в моята родина! :mrgreen:

Потребителски аватар
delqnski47
Контакти:

Мнениеот delqnski47 » 16 окт 2013 20:35

GGMU_forever написа:Идеално. Ще се чувствам така сякаш съм пак в моята родина! :mrgreen:

Мен затова толкова ми хареса тогава :lol:
Sofia.

Върни се в “Свободна зона”