Любимия ни отбор срещу ЦСКА и за Купата! ! !

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Re: Любимия ни отбор срещу ЦСКА и за Купата! ! !

Мнениеот tsonpen » 16 окт 2013 14:42

caci написа:Абе,на кого ли му пука за Лудогорец.За тия,както и за всички други,освен Левски,милиони да ми дават,няма как да ме интересуват.

Иди на терапия за да ти избият Лудогорец от главата и да не го споменаваш в постовете си ;)
Лудогорец е също наемател на стадиона, както Левски и ЦСКА, при това е с предимство, защото алтернатива почти няма, а промяна на датите на ЛЕ съвсем не.
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
hue
Контакти:

Мнениеот hue » 16 окт 2013 14:43

1. Левски не ми е любим отбор.

2. Левски и друг път са "излизали" от кризи - в България сме и уговорени мачове - бол. тея 40 милиона, дето Батков е дал, не са отишли на вятъра :)
НЕ ГЛЕДАМ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ

Потребителски аватар
flo
Контакти:

Мнениеот flo » 16 окт 2013 14:48

tsonpen написа:
caci написа:Абе,на кого ли му пука за Лудогорец.За тия,както и за всички други,освен Левски,милиони да ми дават,няма как да ме интересуват.

Иди на терапия за да ти избият Лудогорец от главата и да не го споменаваш в постовете си ;)
Лудогорец е също наемател на стадиона, както Левски и ЦСКА, при това е с предимство, защото алтернатива почти няма, а промяна на датите на ЛЕ съвсем не.

Точно пък за вас на никой не му дреме.Може да отидете да играете в Букурещ, току виж пък повече хора са се поинтересували от вас :twisted:

Потребителски аватар
Bombardier

Мнениеот Bombardier » 16 окт 2013 16:06

Нали няма аналог с Ел класико, щот лично на мен ще ми писне още на второто "дерби" за една седмица, ако ли да бием..ЦСКА е моят отбор. Искам в събота да ви откажем, пък после ако можете си вземете купата ;)

СИНЯ_ИМПЕРИЯ

Мнениеот СИНЯ_ИМПЕРИЯ » 16 окт 2013 16:11

Предвид ситуацията в първенството, за ЛЕВСКИ дале по-важни ще бъдат мачовете за Купата, тъй като е ясно че Лудогорец трудно ще изпусне първото място.А дали няма да има някакаква договорка...само не ми излизайте моля ви с клишето, че "вечното дерби никога не може да бъде уговорено" ;)

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 окт 2013 16:14

СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Предвид ситуацията в първенството, за ЛЕВСКИ дале по-важни ще бъдат мачовете за Купата, тъй като е ясно че Лудогорец трудно ще изпусне първото място.А дали няма да има някакаква договорка...само не ми излизайте моля ви с клишето, че "вечното дерби никога не може да бъде уговорено" ;)

Изцяло зависи дали Тодар е намерил 6млн кредит за кабриото ... :) Ако намери - чакам го в ефир! После на всички е ясно ....
Ако не намери - ще отскочи до Азия да си "проведе срещата" от миналата седмица ... Тогава вече става сложно :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 16 окт 2013 17:15

flo написа:
tsonpen написа:

Точно пък за вас на никой не му дреме.Може да отидете да играете в Букурещ, току виж пък повече хора са се поинтересували от вас :twisted:

Така както на никой на му дреме, така и няма шанс някой да вземе датите на Лудогорец на Националния. Пък дано бием и се подобри коефициента и за вас ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 16 окт 2013 20:31

tsonpen написа:
flo написа:
tsonpen написа:

Така както на никой на му дреме, така и няма шанс някой да вземе датите на Лудогорец на Националния. Пък дано бием и се подобри коефициента и за вас ;)

Ти в какъв филм си се вкарал...
Изображение

Потребителски аватар
ЕМИЛ
Контакти:

Мнениеот ЕМИЛ » 17 окт 2013 00:09

Seichov написа::lol: :lol: :lol: Този безумно слаб Левски да бие ЦСКА 3 пъти!! :lol: :lol: :lol:

ще ви пуснем хиксче в първият мач за купата

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 17 окт 2013 02:50

Seichov написа::lol: :lol: :lol: Този безумно слаб Левски да бие ЦСКА 3 пъти!! :lol: :lol: :lol:

А сефте ще е все едно слабия и разбит отбор да победи другия. ЦСКА и Левски редовно си се реанимират едни други в подобна ситуация. За момента ще съм доволен просто на 3 мача, след които да не ни е срам да се сещаме за битките с ЦСКА тази година. Чак за 3 победи не мечтая, тамън ако стане ще е по-сладко хх
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Върни се в “Левски”