ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

BultraStyle
Контакти:

Re: Борислав Михайлов се видя днес с Енрико Пичоне

Мнениеот BultraStyle » 25 окт 2009 15:49

пак са обмисляли как да замажат очите на хората или как да спасяват задника на селяка .трудно ми е да повярвам ,че срещата е била за благото на Ботев

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 25 окт 2009 15:51

Дано са си говорили и за съдийството срещу Ботев ,ако отбора все пак продължи да съществува.... Иначе и Мария е била там а тя е фен на Ботев . Дано Боби да натисне нечовека за да има сделка.

Потребителски аватар
ktulu:

Мнениеот ktulu: » 25 окт 2009 16:32

Yellow major написа:Дано са си говорили и за съдийството срещу Ботев ,ако отбора все пак продължи да съществува.... Иначе и Мария е била там а тя е фен на Ботев . Дано Боби да натисне нечовека за да има сделка.

Михайлов е мръсник. Никога не би направил нищо добро за Ботев. Той е начело на мафията, която има интерес отбори като Ботев да са в калта!
///// Gialloneri /////

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 25 окт 2009 16:45

Ти четеш ли какво пиша. Жена му е от Ботев ,а знаеш често кой командва вкъщи/
Днес тя е била там,нали? Не казвам ,че това е факт ,но е показателно. А боби колко бял хляб яде в Ботев?

Потребителски аватар
djordano
Контакти:

Мнениеот djordano » 25 окт 2009 17:06

отчето дали не знае нещо по въпроса, за какво точно е ставало въпрос на тази среща :?:

Потребителски аватар
ktulu:

Мнениеот ktulu: » 25 окт 2009 17:28

Yellow major написа:Ти четеш ли какво пиша. Жена му е от Ботев ,а знаеш често кой командва вкъщи/
Днес тя е била там,нали? Не казвам ,че това е факт ,но е показателно. А боби колко бял хляб яде в Ботев?

Абе майна ти може да си пишеш каквото си искаш, мен не ме интересува. Аз пък ти казвам, че досега щеше сто пъти да си проличи ако имаха желание да помогнат. Цялата футболна мафия у нас стоеше години наред зад селския...а може би и още е така. Синьо-червената мъгла иска слаб Ботев :!:
///// Gialloneri /////

Потребителски аватар
Botevist_1912
Контакти:

Мнениеот Botevist_1912 » 25 окт 2009 17:56

Абе майна ти може да си пишеш каквото си искаш, мен не ме интересува. Аз пък ти казвам, че досега щеше сто пъти да си проличи ако имаха желание да помогнат. Цялата футболна мафия у нас стоеше години наред зад селския...а може би и още е така. Синьо-червената мъгла иска слаб Ботев :!:[/quote]

Да, вярно е слаб Ботев е идеален за синьо-червената мафия. А най-добре би било за тях средно силен Ботев и като излезе някой добър играч веднага да ходи в Левски или ЦСКА, обаче да си знае мястото и да пада всеки път от Левски и ЦСКА. Е, извинявайте, но аз предпочитам Ботев Пловдив да е в Б група, отколкото да е сателит на нагли говеда и чорби !
БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–СТАРИЯТ ФУТБОЛЕН КЛУБ В БЪЛГАРИЯ. БОТЕВ ПЛОВДИВ Е НАЙ–ВЕЛИКИЯТ ОТБОР.

Потребителски аватар
Yellow major
Контакти:

Мнениеот Yellow major » 25 окт 2009 17:58

яма да има бойкот на футболистите на Ботев на тренировката утре. Това гарантира старши-треньорът на Ботев Енрико Пичиони.

"От това нещо зависи техния професионализъм и чест. Те трябва да играят за името на отбора. Предстои среща с градския съперник Локомотив. Това ще е мачът на сезона. Играчите трябва да се раздадат докрай. Дано този път да използвам всичките си футболисти пълноценно. Срещу Черноморец не разчитах на петима ключови играчи", заяви треньорът на Ботев.

"Мисля, че направихме добро второ полувреме в Бургас, имахме своите възможности, но за съжаление пропуснахме шансове да си да отбележим гол", добави специалистът от Коверчано.

Значи има шанс за нещо ?

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 25 окт 2009 18:16

Надежда винаги има! Ако силно желаеш нещо ще го постигнеш, всеки заслужава участта си, помислете ние какво заслужаваме с толкова песимизъм и противоречия, кавги и вяра на всяка появила се информация!

Don Rumen
Контакти:

Мнениеот Don Rumen » 25 окт 2009 18:28

Yellow major написа:яма да има бойкот на футболистите на Ботев на тренировката утре. Това гарантира старши-треньорът на Ботев Енрико Пичиони.

"От това нещо зависи техния професионализъм и чест. Те трябва да играят за името на отбора. Предстои среща с градския съперник Локомотив. Това ще е мачът на сезона. Играчите трябва да се раздадат докрай. Дано този път да използвам всичките си футболисти пълноценно. Срещу Черноморец не разчитах на петима ключови играчи", заяви треньорът на Ботев.

"Мисля, че направихме добро второ полувреме в Бургас, имахме своите възможности, но за съжаление пропуснахме шансове да си да отбележим гол", добави специалистът от Коверчано.

Значи има шанс за нещо ?

Как да няма шанс, сега шанса е много по-голям отколкото с първите италианци, които си заминаха!

Върни се в “Ботев”