Урните за Евро 2016

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
doktora25
Контакти:

Re: Урните за Евро 2016

Мнениеот doktora25 » 16 окт 2013 09:56

mormona написа:От къде ги гледа тия урни ? И аз ги търсих ма не ги открих. България последна ли е в урна 4 или ? И защо Унгария е в урна 2? Какво толко са направили ?
И колко групи ще има и колко страни се клесират ? Аз нещо броя , че ще има 9 групи ма първите 2 от всяка правят 18 + домакина 20 + най-добрия трети 21. а до 23 ?

Не броиш нещо както трябва. ;)
Първите 2 от всяка група - 18
Домакинът Франция - 19
Най-добрият трети - 20
Останалите 8 трети играят баражи и 4-те победители допълват бройката до 24.
Само Левски шампион!
Упамекано вън от Байерн!
Не на зимното часово време!
Не на здравния фашизъм!
Да на референдума за мир и суверенитет! Никога подлоги на САЩ!
Вън ПП, ИТН, ДБ, ГЕРБ и ДПС от България! Не на санкциите и цензурата!

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 окт 2013 10:02

bobo_13 написа:Какво ги гледате тия урни. С Любо толкова. КАто добавите и играчите в национала, които не помирисват клубен футбол ще ви стане ясно, че пак ще се осерем. Може ли цял цикъл да държиш второ място и накрая за 2 мача да отидеш предпоследен???????? И какво ни е израстването спрямо миналите квалификации???? А ....да тогава бяхме 5-ти, сега 4-ти. Само, че миналите квалификации в нашата група не беше Малта да запишем 2 победи:) и щяхме да имам почти същите точки:)
Единственото решение на проблема е в родното първенство да се наложи задължение на отборите да стартират с 3-ма юноши в стартовия си състав, и чужденците да са макс 3-ма. Какво е това водещите отбори - Лудогорец, Ботев, Левски, ЦСКА, Литекс да играят с по 7-8 чужденци в титулярния състав. Даже лудогорец бяха отишли в Пловдив с 3-ма българи от 18 човека група.
Само ако се налагат юноши в отборите и се ограничат чужденците, може да разчитаме на добри играчи за национала.

Ти, ако имаш фирма от 11 човека и те задължат да имаш наети минимум 3-ма стажанти, как ще го приемеш? :)
Колега говориш глупости. Клубовете са частна собственост и няма как БФС да им се бърка кого да назначават на работа. За бройката на чужденците съм съгласен, но като се има предвид, че трябва да се съобразяваме с европейското законодателство ... пак удряме на камък.
Всичко ще си дойде на място, когато клубовете се изчистят от мутри и престъпници и започнат да се издържат сами. Тогава искат не искат за да оцелеят ще трябва да започнат да играят добър футбол и да работят върху школите си.
Добрата политика на Литекс в тази посока извади само за няколко години момчета на прилично ниво.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 окт 2013 10:06

doktora25 написа:
mormona написа:От къде ги гледа тия урни ? И аз ги търсих ма не ги открих. България последна ли е в урна 4 или ? И защо Унгария е в урна 2? Какво толко са направили ?
И колко групи ще има и колко страни се клесират ? Аз нещо броя , че ще има 9 групи ма първите 2 от всяка правят 18 + домакина 20 + най-добрия трети 21. а до 23 ?

Домакинът Франция - 19
Най-добрият трети - 20

Точната форма на квалификациите не е ясна. Има няколко варианта, но яснота ще има към края на годината.
Лично на мен ЕП с 24 отбора ми се вижда смешно ... направо да махат квалификациите и да ходят всички. Така Мишел доживот ще е шеф :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 16 окт 2013 10:13

mistreated написа:
Parmalat написа:1 Урна

Испания, Германия, Холандия, Италия, Англия, Португалия, Русия, Гърция и Хърватия

2 Урна

Швеция, Босна, Украйна, Дания, Швейцария, Белгия, Унгария, Чехия и Ирландия

3 Урна

Норвегия, Словакия, Турция, Сърбия, Израел, Словения, Австрия, Румъния и Черна гора.

4 Урна

Полша, Финландия, Армения, Шотландия, Латвия, Естония, Беларус,Уелс и България

5 Урна

Северна Ирландия, Албания, Исландия, Литва, Македония, Грузия, Молдова, Азербайджан и Люксембург,

6 Урна

Кипър, Казахстан, Лихтенщайн, Фарьорски острови, Малта, Андора, Сан Марино и Гибралтар.

Размествания са възможни до приключването на плейофите за световното, защото и те влизат в изчисленията на УЕФА. България обаче е в средата на класирането на четвърта урна и трудно може да се придвижи напред, въпреки че регистрира подобрение от 2 места.За Евро 2016 се класират 23 отбора плюс домакина Франция.Мисля че тук вече ще имаме боеспособен отбор.

Не са ти верни изчисленията, в момента гледаш необновената ранглиста на ФИФА. Утре ще видиш колко не си прав и как България е на последното 37-мо място даващо право на участие в 4-та урна, как Черна гора вместо във втора отива в 4-та след снощната загуба, как Хърватска също отива с една урна по-надолу (освен ако не постигне добри резултати в плейофите).
Белгия твърдо отива в 1-ва урна за ЕП, както и Швейцария. Ирландия пък къде ги прасна във втора урна, като те отиват почти сигурно в 4-та.
Изобщо престани да пишеш глупости без да имаш ни най-малка представа от тези неща. Само заблуждаваш хората!

+1
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
mistreated
Контакти:

Мнениеот mistreated » 16 окт 2013 10:23

Red_Neck написа:
doktora25 написа:

Домакинът Франция - 19
Най-добрият трети - 20

Точната форма на квалификациите не е ясна. Има няколко варианта, но яснота ще има към края на годината.
Лично на мен ЕП с 24 отбора ми се вижда смешно ... направо да махат квалификациите и да ходят всички. Така Мишел доживот ще е шеф :)

А само като си спомня, че преди 20 години отборите на финалите бяха само... 8! :)
Hold me in your arms until there's no more of you, that I can take...

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 16 окт 2013 10:41

mistreated написа:
А само като си спомня, че преди 20 години отборите на финалите бяха само... 8! :)

.... и тогава ЕП бе много по-интересно от СП :)
Да, обаче от СССР, СФРЮ се нароиха още над 20-на държави.
Към момента реалната бройка е 16.

drvasko98
Контакти:

Мнениеот drvasko98 » 16 окт 2013 11:12

mistreated написа:А само като си спомня, че преди 20 години отборите на финалите бяха само... 8! :)

E, не знам. Европейско без Италия, Испания, Португалия, както беше през 1992, какво му беше силното на това първенство? Просто квалификациите бяха много по-интересни, но не и самите първенства според мен. Трябва някакъв среден вариант. 16 отбора си е ОК

Потребителски аватар
gikahadji
Контакти:

Мнениеот gikahadji » 16 окт 2013 11:32

Това са урните след снощните мачове. След баражите може да има разместване, но то няма да касае нашето място в четвърта урна.
Урна 1: Испания, Германия, Холандия, Италия, Англия, Гърция, Португалия, Русия, Босна
Урна 2: Швеция, Хърватска, Украйна, Дания, Швейцария, Белгия, Чехия, Унгария, Ирландия
Урна 3: Сърбия, Турция, Словения, Румъния, Израел, Норвегия, Словакия, Австрия, Черна гора
Урна 4: Армения, Полша, Финландия, Шотландия, Латвия, Уелс, БЪЛГАРИЯ, Естония, Исландия
Урна 5: Беларус, Северна Ирландия, Албания, Литва, Молдова, Македония, Азербайджан, Грузия, Кипър
Урна 6: Люксембург, Казахстан, Лихтенщайн, Фарьорски о-ви, Малта, Андора, Сан Марино
Инфо: http://www.world-results.net/uefa/ranking_2013.html
Пожелавам си група с Босна, Унгария, Словения, Македония и Сан Марино :)
Последна промяна от gikahadji на 16 окт 2013 15:40, променено общо 1 път.
Георги Соколов: Исках да играя в ЦСКА. Хората много ме уважиха, дойдоха вкъщи, поканиха ме, най-любезно. Но от БЪЛГАРСКАТА ФУТБОЛНА ФЕДЕРАЦИЯ не ми разрешиха! Казаха, че освен в Левски няма другаде да играя, и така се свърши с мен! На 26 години!

pomiqr36

Мнениеот pomiqr36 » 16 окт 2013 12:19

bobo_13 написа:Какво ги гледате тия урни. С Любо толкова. КАто добавите и играчите в национала, които не помирисват клубен футбол ще ви стане ясно, че пак ще се осерем. Може ли цял цикъл да държиш второ място и накрая за 2 мача да отидеш предпоследен???????? И какво ни е израстването спрямо миналите квалификации???? А ....да тогава бяхме 5-ти, сега 4-ти. Само, че миналите квалификации в нашата група не беше Малта да запишем 2 победи:) и щяхме да имам почти същите точки:)
Единственото решение на проблема е в родното първенство да се наложи задължение на отборите да стартират с 3-ма юноши в стартовия си състав, и чужденците да са макс 3-ма. Какво е това водещите отбори - Лудогорец, Ботев, Левски, ЦСКА, Литекс да играят с по 7-8 чужденци в титулярния състав. Даже лудогорец бяха отишли в Пловдив с 3-ма българи от 18 човека група.
Само ако се налагат юноши в отборите и се ограничат чужденците, може да разчитаме на добри играчи за национала.

Единственото решение е в първенството да играят повече чужденци. Вижда се какъв е резултата с налагането на българи в Пирин, Нафтекс и Любимец. 33 българи в единайсеторката=на трите най-слаби отбори в първенството. Чужденците в Лудогорец, Ботев, Левски, ЦСКА, Литекс ги водят към първите места. Вече ти обясниха, че не може да се играе с максимум трима чужденци.

Ако не бяха сложили това правило един чужденец да е играл 5 години в местния шампионат, за да може да играе за националния отбор можехме да имаме един доста по-силен отбор. С Жоазиньо, Мораес, Ешпиньо, Марселиньо, Кайсара, Иршак щяхме да изглеждаме далеч по-добре и щяхме да сме доста по-креативни в атака.

pomiqr36

Мнениеот pomiqr36 » 16 окт 2013 12:23

gikahadji написа:Това са урните след снощните мачове. След баражите може да има разместване, но то няма да касае нашето място в четвърта урна.
Урна 1: Испания, Германия, Холандия, Италия, Англия, Гърция, Португалия, Русия, Босна
Урна 2: Швеция, Хърватска, Украйна, Дания, Швейцария, Белгия, Чехия, Унгария, Ирландия
Урна 3: Сърбия, Турция, Словения, Румъния, Израел, Норвегия, Словакия, Австрия, Черна гора
Урна 4: Армения, Полша, Финландия, Шотландия, Латвия, Уелс, БЪЛГАРИЯ, Естония, Исландия
Урна 5: Беларус, Северна Ирландия, Албания, Литва, Молдова, Азербайджан, Грузия, Кипър, Люксембург
Урна 6: Казахстан, Лихтенщайн, Фарьорски о-ви, Малта, Андора, Сан Марино
Инфо: http://www.world-results.net/uefa/ranking_2013.html
Пожелавам си група с Босна, Унгария, Словения, Люксембург и Сан Марино :)

Искам следната група:

Германия
Белгия
Румъния
България
Беларус
Казакстан

Ще съм доволен и на една мини Блаканска лига:

Гърция
Хърватска
Турция/Сърбия
България
Албания
Казакстан
Нали Гибралтар ги вкараха в европейската зона?

Върни се в “Национален отбор”