Levskar_90 написа:Доколкото знам милен не е в сектор Б, защото не го пускат там
Обзалагам се, че някой от Запад го е бил лошо и затова ги мрази толкова.

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Levskar_90 написа:Доколкото знам милен не е в сектор Б, защото не го пускат там
Без име написа:ralka_levskarka написа:sin4ec написа:Stahlgewitter написа:Форума си е форум ама мача си е мач.Всички на стадиона и ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!
Абе много ме съмнява от тоз форум дали ще има 20 човека на стадиона...
Zlobul, Turbogena, Rivaldo10, ти, по- горният потребител, аз, santiliana, terata, storm.. и така, има си ги
Още има
ralka_levskarka написа:sin4ec написа:Stahlgewitter написа:Форума си е форум ама мача си е мач.Всички на стадиона и ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!
Zlobul, Turbogena, Rivaldo10, ти, по- горният потребител, аз, santiliana, terata, storm.. и така, има си ги
plamenst7 написа:ralka_levskarka написа:sin4ec написа:Stahlgewitter написа:Форума си е форум ама мача си е мач.Всички на стадиона и ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!
Само да вметна, че за последните 24 години съм пропуснал 2 мача между Левски и ЦСКА. Първия -през 96г., защото тъкмо ме бяха взели в казармата и втория - през 98г.,защото не можах да се измъкна от работа. Не мисля да пропускам и следващия.
валкареджио написа:plamenst7 написа:ralka_levskarka написа:sin4ec написа:Stahlgewitter написа:Форума си е форум ама мача си е мач.Всички на стадиона и ЛЕВСКИ ДОКРАЙ!
Само да вметна, че за последните 24 години съм пропуснал 2 мача между Левски и ЦСКА. Първия -през 96г., защото тъкмо ме бяха взели в казармата и втория - през 98г.,защото не можах да се измъкна от работа. Не мисля да пропускам и следващия.
да не е на 13.05.1998 г.?ако е тоя мач,много зле.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 7 госта