Нужда от модераторска помощ, тук!

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
DarkPsy

Re: Нужда от модераторска помощ, тук!

Мнениеот DarkPsy » 15 окт 2013 14:36

terata написа:
boabbb написа:
Levskar_90 написа:Честит празник на всички Разградчани и най-вече лудогорци! Алахата акбарата :lol:

Не забравяй жълтите :mrgreen:
[offtopic]Майтап, не се нервете :lol:[/offtopic]

Айде честито на разградчани, сопотчани и останалата турска паплач!
[offtopic]Стана въргала ся :mrgreen:[/offtopic]

gong/viewtopic.php?f=53&t=164309&st=0&sk=t&sd=a&start=10

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 окт 2013 14:51

DarkPsy написа:
terata написа:
boabbb написа:
Levskar_90 написа:Честит празник на всички Разградчани и най-вече лудогорци! Алахата акбарата :lol:

Провокираш в темата и топиш тука, а неградски, я сложи ти какво си написал :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 15 окт 2013 20:09

boabbb написа:
DarkPsy написа:
terata написа:
boabbb написа:

Провокираш в темата и топиш тука, а неградски, я сложи ти какво си написал :!:

:lol: Има двама юнаци,които определено имат сериозен проблем с психиката - DarkPsy и Raoul Duke. Единият има три никнейма -DarkPsy,Тралала и Muscarin.Другият има цели пет - Raoul Duke,Thurman Murman,ogg,Thunderheart,El Brujo /може и още да има/.
Та,тези двама "бултраси" постоянно пишат гадости по адрес на кой ли не ,където им падне,но ако прегледаш последните 9-10 страници на темата за модераторска помощ,ще видиш,че няма страница на която да нямат "участие" /най-често между 3 и 5 оплаквания на страница :roll: /.
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 15 окт 2013 21:16

Браво бе, "юнак"... или @бирабекс да те наричам? Гадости по адрес на кой ли не, не пиша! Неприязън и непоносимост изпитвам само към някои малцинствени групи, както и към някои двулични интриганти. Да не ги споменавам тук, ти си ги знаеш кои са :idea: А това, че имам няколко ника нито е тайна, нито пък е прецедент във форума. Знаеш го и ти, знам го и аз. Знаем и какви са причините за това, нали така :idea: Също така и на двамата ни е добре известно, кои ваши "юнаци" имат дори по повече регистрации и какви са им. Както казах, това не е прецедент. Прецедент по-скоро е "модераторското" ти поведение. Но нищо, щом това временно ти облекчава мъките покрай трагедията на Лаута - давай смело. Мога само да ти пожелая все такива неща, като подобни форумни изяви, да ти доставят радост!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 15 окт 2013 22:20

Thurman Murman написа: А това, че имам няколко ника нито е тайна, нито пък е прецедент във форума. Знаеш го и ти, знам го и аз. Знаем и какви са причините за това, нали така :idea: !
Шизофрения?

Сериозно, допустимо ли е един потребител да има по няколко ника? Това не е ли начин за заобикаляне на евентуално наказание?
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 15 окт 2013 22:32

Thurman Murman написа:Браво бе, "юнак"... или @бирабекс да те наричам? Гадости по адрес на кой ли не, не пиша! Неприязън и непоносимост изпитвам само към някои малцинствени групи, както и към някои двулични интриганти. Да не ги споменавам тук, ти си ги знаеш кои са :idea: А това, че имам няколко ника нито е тайна, нито пък е прецедент във форума. Знаеш го и ти, знам го и аз. Знаем и какви са причините за това, нали така :idea: Също така и на двамата ни е добре известно, кои ваши "юнаци" имат дори по повече регистрации и какви са им. Както казах, това не е прецедент. Прецедент по-скоро е "модераторското" ти поведение. Но нищо, щом това временно ти облекчава мъките покрай трагедията на Лаута - давай смело. Мога само да ти пожелая все такива неща, като подобни форумни изяви, да ти доставят радост!

[offtopic]Последното мнение на "@бирабекс" е от 2008-2009 -та година,докато твоите 5, са нови и си ги ползваш редовно / Fallen Angel и Шврнц Тпрунков не ги броя /Освен това,"нашите юнаци" с по два ника отдавна не пишат тук,нито пък реват през пет минути като вдовица за .../да не казвам какво/ в темата за "модераторска помощ".Това ти много добре го знаеш. ;)
За "форумни изяви" пък точно ти няма как да ми говориш - и децата вече те знаят от "изявите" ти в Гонг, П24 и Пловдив Дерби.Гледам какво пишеш и в bultras...Че си и "админ",един вид "колега"... :mrgreen: Така че,за форумни изяви по-добре да не си говорим.Да ти се чуди човек на ума и нещата които пишеш,след всичките депесарски пари и "радости" на Кънчова поляна и Коматево[/offtopic]
Преди създаването на "социалните мрежи" и интернет http://farm8.staticflickr.com/7095/7315 ... a79f_b.jpg

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 15 окт 2013 22:59

Модератор ЛокоПД написа:... депесарски пари и "радости" на Кънчова поляна и Коматево

А, дори няма нужда от линк! Предходното мнение, съдържа в себе си въпросната извадка.
1. Комуникация във форума се поддържа с уважителен за останалите потребители тон, като това важи и за мненията отправени към екипа на Гонг. Обиди, преки или косвени нападки, гневни изказвания, нецензурен и вулгарен език няма да се толерират и също ще бъдат санкционирани.
9. Забранява се изписването на имена, най-вече на отбори, по неправилен начин, който цели обиждане на съответния клуб и е с цел демонстрация на неуважение.
Предполагам, модераторите са ги писали тези правила!?
Още един спорен момент: Нищо нередно няма в достъпа на модераторите, до IP адресите на потребителите. Но консумирането на служебна информация, с цел лична облага, е неморално!

Потребителски аватар
Thurman Murman
Контакти:

Мнениеот Thurman Murman » 15 окт 2013 23:07

Модератор ЛокоПД написа:
Thurman Murman написа:Браво бе, "юнак"... или @бирабекс да те наричам? Гадости по адрес на кой ли не, не пиша! Неприязън и непоносимост изпитвам само към някои малцинствени групи, както и към някои двулични интриганти. Да не ги споменавам тук, ти си ги знаеш кои са :idea: А това, че имам няколко ника нито е тайна, нито пък е прецедент във форума. Знаеш го и ти, знам го и аз. Знаем и какви са причините за това, нали така :idea: Също така и на двамата ни е добре известно, кои ваши "юнаци" имат дори по повече регистрации и какви са им. Както казах, това не е прецедент. Прецедент по-скоро е "модераторското" ти поведение. Но нищо, щом това временно ти облекчава мъките покрай трагедията на Лаута - давай смело. Мога само да ти пожелая все такива неща, като подобни форумни изяви, да ти доставят радост!

[offtopic]Последното мнение на "@бирабекс" е от 2008-2009 -та година,докато твоите 5, са нови и си ги ползваш редовно / Fallen Angel и Шврнц Тпрунков не ги броя /Освен това,"нашите юнаци" с по два ника отдавна не пишат тук,нито пък реват през пет минути като вдовица за .../да не казвам какво/ в темата за "модераторска помощ".Това ти много добре го знаеш. ;)
За "форумни изяви" пък точно ти няма как да ми говориш - и децата вече те знаят от "изявите" ти в Гонг, П24 и Пловдив Дерби.Гледам какво пишеш и в bultras...Че си и "админ",един вид "колега"... :mrgreen: Така че,за форумни изяви по-добре да не си говорим.Да ти се чуди човек на ума и нещата които пишеш,след всичките депесарски пари и "радости" на Кънчова поляна и Коматево[/offtopic]

[offtopic]"Умнико", Fallen Angel/Шврнц Тпрунков естествено, че няма как да ги броиш, защото това е съвсем друг човек! Знаеш го, защото го познаваш лично. Пък и нали ме следиш постоянно колко и какви регистрации имам, така че би трябвало много добре да си информиран.
За другите ти бълнувания – не знам какво знаят и децата, но ти явно не си и на техния акъл дори. Освен тук, пиша единствено в bultras. Но не съм админ. Админ е т.нар. от вас „Т***о”( Fallen Angel). Толкова си зле, че даже не знам защо ти обяснявам.[/offtopic]

Потребителски аватар
Модератор ЛокоПД
Контакти:

Мнениеот Модератор ЛокоПД » 16 окт 2013 00:41

Pupper_ написа:
Модератор ЛокоПД написа:... депесарски пари и "радости" на Кънчова поляна и Коматево

А, дори няма нужда от линк! Предходното мнение, съдържа в себе си въпросната извадка.
1. Комуникация във форума се поддържа с уважителен за останалите потребители тон, като това важи и за мненията отправени към екипа на Гонг. Обиди, преки или косвени нападки, гневни изказвания, нецензурен и вулгарен език няма да се толерират и също ще бъдат санкционирани.
9. Забранява се изписването на имена, най-вече на отбори, по неправилен начин, който цели обиждане на съответния клуб и е с цел демонстрация на неуважение.
Предполагам, модераторите са ги писали тези правила!?
Още един спорен момент: Нищо нередно няма в достъпа на модераторите, до IP адресите на потребителите. Но консумирането на служебна информация, с цел лична облага, е неморално!

[offtopic]По т1. Кое точно те обижда ? Да кажеш че парите на Цветан Василев не са на ДПС,е все едно да кажеш,че Коко не се занимава с тото.Цветан е "успял банкер",Делян е "успял медиен магнат" и депутат отДПС,а Бареков - "успял журналист и продуцент"...С парите на кого,Pupper ?

По т.9 Къде видя,че съм изписал неправилно името на който и да е отбор ?

По спорния момент.Каква точно лична облага имаш предвид ?[/offtopic]

Потребителски аватар
Pupper_
Контакти:

Мнениеот Pupper_ » 16 окт 2013 09:06

Модератор ЛокоПД написа:[offtopic]По т1. Кое точно те обижда ? Да кажеш че парите на Цветан Василев не са на ДПС,е все едно да кажеш,че Коко не се занимава с тото.Цветан е "успял банкер",Делян е "успял медиен магнат" и депутат отДПС,а Бареков - "успял журналист и продуцент"...С парите на кого,Pupper ?

По т.9 Къде видя,че съм изписал неправилно името на който и да е отбор ?

По спорния момент.Каква точно лична облага имаш предвид ?[/offtopic]

[offtopic]Да твърдиш, че парите в КТБ са на ДПС е нелепо! Над 6 милиарда ДПС капитал?! Моля те, македонизмите си ги хортувайте на Лаута.
Стадиона в Пловдив, на който играе Ботев, се казва Хр. Ботев! т.1 от правилника гласи: "Забранява се изписването на имена, най-вече на отбори ..." което е далеч от твоето разбиране: "...който и да е отбор!"
Не мислех, че е нужно да ти обяснявам, с какво точно си злоупотребил, но ... ще ми се наложи: Ни в клин, ни в ръкав, добавяш мнение, в което "разкриваш" мултиакаунтинга на даден потребител. Създаването на два и повече акаунта във форум Гонг, не е забранено! Но ти намираш за уместно, да използваш достъпа на модератор до IP адресите и да се подиграеш с колега. Правиш го, подтикнат от клубна омраза/персонален конфликт с потребилетя/, защото никъде не видях лична нападка към теб. Тук опираме до още една страна на проблема. Бъдейки модератор, от теб се очаква да даваш пример за останалите потребители във форума. В случая се държиш по скоро като краен фен и с нищо не тушираш напрежението между отделните потребители, напротив. Ако си написал мнението като фен, защо използваш информация, получена като модератор?
Като част от екипа на модераторите, трябва да се стараеш, да подтискаш личните страсти и да пазиш достойнството на всички колеги-модератори. И те имат достъп до базата с IP адреси, но не злоупотребяват с това. (а съм сигурен, че са били провокирани в пъти повече през годините!)
Приятен ден![/offtopic]

Върни се в “Свободна зона”