WCQ 2014: България - Чехия - 0:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Re: WCQ 2014: България - Чехия
Този пък Рангелов първо мрънка, че картоните били незаслужени, а после на въпрос - трябва ли да си изкарваме глупави картони като спорим със съдията? - отговаря: ами не, в Европа се свири по този начинн.. Е как може да си противоречи по този нелеп и смешен начин не знам.. Оф пускам си Англия-Полша и да погледам малко футбол тази вечер, че се изнервих с тези мърди!
Ботевъ Пловдивски написа:Повторихме същите грешки от мача с Армения, и пак загубихме. Само че този път играта в атака беше съвсем дезорганизирана. Настроението от квалификациите беше положително преди последните 2 мача, след този с Армения малко загорча, пък сега съвсем ми втасаПак ще си се влачим в тая урна... Браво на хората по трибуните, подкрепа до последно, както си трябва :!:
Мдаааа. Надявам се на някои вече да им е ясно коя е националната кауза и да спрат да се напъват.
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
армения ако бие Италия, макар и немотивирана, ще ги призная, победи над Чехия, Дания и Италия като гости в един цикъл, е няма такова животно... 
2-2 Италия
RedeviL написа:Този пък Рангелов първо мрънка, че картоните били незаслужени, а после на въпрос - трябва ли да си изкарваме глупави картони като спорим със съдията? - отговаря: ами не, в Европа се свири по този начинн.. Е как може да си противоречи по този нелеп и смешен начин не знам.. Оф пускам си Англия-Полша и да погледам малко футбол тази вечер, че се изнервих с тези мърди!
Супер мача е мо Nowa sport Швеция-Германия 3-5
Наистина не разбирам защо се губи ценно игрово време в центриране от еднотипния Занев към хобита Гъргоров?
snakebite написа:армения ако бие Италия, макар и немотивирана, ще ги призная, победи над Чехия, Дания и Италия като гости в един цикъл, е няма такова животно...
Ми то ей тва е израстване. Ние оставаме 5-ти и колкото да сме израснали,от класирането не си личи. Значи трябва да се запитаме в какво сме израснали ???
[center]
[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
[/center][center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]
baltimore написа:Наистина не разбирам защо се губи ценно игрово време в центриране от еднотипния Занев към хобита Гъргоров?
то аз се питам гъргоров какво прави в отбора....отбор ли му се търси.....
Варна мрази софия
batceko написа:... имам едно питане , в сайта новината е озаглавена - Смела , но слаба България остана далеч от големите ...... разбирам , че бяхме слаби ... може би някой да ми разясни , в какво точно се състоеше смелоста ни .. не за друго , ами за да ми е ясно за друг път ,какво се има предвид като се пише така .. предварително благодаря .
Смело си изкарваме картони!?