WCQ 2014: България - Чехия - 0:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
vg_vasilev
Контакти:

Re: WCQ 2014: България - Чехия

Мнениеот vg_vasilev » 15 окт 2013 23:01

И каква стана тя? За 10 мача - 5 червени картона. БГ играчите си мислят сигурно че все още им свирят български съдии. Ритат, бутат, пляскат, спират топки с ръка . И после - хоп, учудени защо на международните сцени им пердашат картоните.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 15 окт 2013 23:02

sin4ec написа:
Мляко с ориз написа:И каква стана тя- нито ние бихме, нит Словакия направи хикс, нито Норвегия би Исландия :lol:
Изводът е - който планира....

Аз за Норвегия бях 100%, че няма да бие, и обясних защо... А ний още нямаме положение!

Имахме поне 3, Чех извади две, Манолев не уцели вратата. Но това сега е без значение :( Кофти е сами да се бием... пак...
Изображение Изображение

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 окт 2013 23:02

kartago написа:
NOMER14 написа:Защо на Гаджев не му дават чуждите съдии дори жълт картон, а на другите с Л има дават червени?

Ама той играе ли?

Играе, да! Единствения на терена, който има два грама мозък, другите некадърници начело с КАПИТАНА, Манолев, Рангелов къде са?!?
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
sin4ec
Контакти:

Мнениеот sin4ec » 15 окт 2013 23:02

Що се карате? Не сме за там и логично няма да сме там. Точка. Нови квалификации-нови надежди!
СЪРЦЕ, ДУША, ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
[wrapimg=]http://s020.radikal.ru/i710/1701/cc/476e63cbcd87.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 15 окт 2013 23:03

vg_vasilev написа:И каква стана тя? За 10 мача - 5 червени картона. БГ играчите си мислят сигурно че все още им свирят български съдии. Ритат, бутат, пляскат, спират топки с ръка . И после - хоп, учудени защо на международните сцени им пердашат картоните.

И най-лошото от всичко е, че не си взимат поука и това е.. :o

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 15 окт 2013 23:04

на-тъжното е, че всичко смислено второто полувреме дойде от Маркиньос :shock:

iliyan

Мнениеот iliyan » 15 окт 2013 23:05

Два мача които трябваше да вземем ги изпуснахме ! Явно има още много да са работи ! Има мачове които просто трябва да се вземат и да не се получават картони за глупости !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Доктор Хаус
Контакти:

Мнениеот Доктор Хаус » 15 окт 2013 23:05

kartago написа:
Доктор Хаус написа:
kartago написа:
Доктор Хаус написа:
Нещо се опитваш да ми кажеш ли? Или на теб нихилизма ти идва в повече? С тебе някой да говори?

ДА!ИСКАМ ДА ТИ КАЖА НЕЩО!Ама нали си недосегаем в ТОЗИ форум и няма как да ти го кажа!
Ще ти кажа друго-няма нищо по-нормално на този свят да завършим четвърти в група с Италия,Дания и Чехия,нали...

Аз затова не споря! Споря, че головете не бяха вратарски! Вратарски гол е такъв като на Михайлов срещу Вердер! На Буфон, Манолев от къде му вкара гол, сещаш ли се? Някой нещо да каза? А за недосегаемостта, нали имаш много инфо за мен, щом не може във форума както казваш!........

Няма значение дали гола е вратарски или не!Просто нищо не играем .Нищо!Ама НИЩО!Спор няма,порязаха ни с Армения,но тук въпросът е друг.Манталитета на българските лекета-футболисти или волейболисти-"може да бием всеки,добри сме,ама що да не се излигавим като се осерем точно накрая".А,преди това,нека ви зомбират-"елате на стадиона,елате-те ще играят за честа на България".Ще играят,у. ми ще играят .....

Чакай, чакай, спри се! Аз с всичко това съм съгласен! Пак казвам, аз споря само за тия клубни пристрастия, и нареждат вратаря, а той няма никаква вина за головете, нито в Армения, нито сега! Никой не казва, че Стоянов играе редовно за разлика от Михайлов? Никой не казва за гола на Дания тука от малкото вратарско поле? Тъпи спорове и търсене на неистината! Вратаря ни е най-малкия проблем! Ако някой ми каже къде бяха дефанзивните полузащитници да го посрещат тоя, да му попречат да си намести топката и да стреля........Не! Логиката е, че вратаря спасява всичко! Аз правилно го казах, това само Спайдърмен може да го напише!

Обичам те!Лека вечер!

Потребителски аватар
RedeviL
Контакти:

Мнениеот RedeviL » 15 окт 2013 23:05

sin4ec написа:Що се карате? Не сме за там и логично няма да сме там. Точка. Нови квалификации-нови надежди!

И пак ще запея: "Кога на първенствооо ще идемееее?"

п.п. Сега сериозно! Естествено, че това е е риторичен въпрос! :)

Потребителски аватар
NOMER14
Контакти:

Мнениеот NOMER14 » 15 окт 2013 23:05

sin4ec написа:Що се карате? Не сме за там и логично няма да сме там. Точка. Нови квалификации-нови надежди!

Не се караме, просто някои имаха илюзии и сега им е тежко ...

Върни се в “Национален отбор”