Rivaldo10 написа:Поредното доказателство, че безумните пари във футбола го убиват! Както непрекъснато повтаря един колега от форума, факт!
Моля?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Rivaldo10 написа:Поредното доказателство, че безумните пари във футбола го убиват! Както непрекъснато повтаря един колега от форума, факт!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Red_Girl написа:Моля?
Кашчей написа:GGMU_forever написа:hajitsu написа:GGMU_forever написа:vasilnv написа:GGMU_forever написа:Най-гадния предмет на земята е литературата.
![]()
![]()
На мен ми харесва
То няма лошо да ти харесва на тебе, ама при мене си е малко мъчение. Само това може да ми провали успеха за годината.
Така е за неграмотните хора като теб... Я си признай тука на един въпрос?
Защо да съм неграмотен?![]()
Защото не пишеш тука, вместо тук
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
hajitsu написа:Кашчей написа:GGMU_forever написа:hajitsu написа:GGMU_forever написа:То няма лошо да ти харесва на тебе, ама при мене си е малко мъчение. Само това може да ми провали успеха за годината.
Така е за неграмотните хора като теб... Я си признай тука на един въпрос?
Защо да съм неграмотен?![]()
Ей го и тоя неграмотен галош! Ти чувал ли си за кавички бе, софийско говедо? Като не знаеш минималните граматични форми, по-добре не пиши!
hajitsu написа:Кашчей написа:
Ей го и тоя неграмотен галош! Ти чувал ли си за кавички бе, софийско говедо? Като не знаеш минималните граматични форми, по-добре не пиши!
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
kirchaka написа:Има ли нещо интересно тук? Преди месец нямаше
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага
rhaegar написа:kirchaka написа:Има ли нещо интересно тук? Преди месец нямаше
По-лошо е.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 6 госта