Red_Girl написа:Да ви се похваля, с нова прическа и нов цвят на косата съм..За дербито ше съм мноу готина.
Син ли е цветът?
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Red_Girl написа:Да ви се похваля, с нова прическа и нов цвят на косата съм..За дербито ше съм мноу готина.
tevez написа:Red_Girl написа:Да ви се похваля, с нова прическа и нов цвят на косата съм..За дербито ше съм мноу готина.
Син ли е цветът?
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Groucho написа:Red_Girl написа:Да ви се похваля, с нова прическа и нов цвят на косата съм..За дербито ше съм мноу готина.
Ту-у-у-ка не е фризьорски салон, фризьорски салон...
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
GGMU_forever написа:Най-гадния предмет на земята е литературата.
Red_Girl написа:Groucho написа:Red_Girl написа:Да ви се похваля, с нова прическа и нов цвят на косата съм..За дербито ше съм мноу готина.
Модел съм на Л'ореал.. Ако ти обясня как са ме правили, ще паднеш. Но ще го направя.. Значи основния ми цвят е тъмен кестен. Но се хваща горната част на косата със шнола. След което един ред от косата под тази горна част се прави на кичури с малко по-светъл цвят и то под формата на три ромба- ляв, десен и един по-голям заден.След тва от ляво на дясно се боядисват кичурите, влизащи във всеки ромб. После ми боядисват цялата коса с основния цвят. После чакам 35 мин, после ме мият, сушат и съм готова.
![]()
Дано ме разбра
Кашчей написа:Red_Girl написа:Groucho написа:Red_Girl написа:Да ви се похваля, с нова прическа и нов цвят на косата съм..За дербито ше съм мноу готина.
Модел съм на Л'ореал.. Ако ти обясня как са ме правили, ще паднеш. Но ще го направя.. Значи основния ми цвят е тъмен кестен. Но се хваща горната част на косата със шнола. След което един ред от косата под тази горна част се прави на кичури с малко по-светъл цвят и то под формата на три ромба- ляв, десен и един по-голям заден.След тва от ляво на дясно се боядисват кичурите, влизащи във всеки ромб. После ми боядисват цялата коса с основния цвят. После чакам 35 мин, после ме мият, сушат и съм готова.
![]()
Дано ме разбра
Аз разбрах само, че жените сте по рождение изкукали и си съсипвате с химикали косите отрано
Red_Girl написа:...Ако ти обясня как са ме правили..,
Groucho написа:Red_Girl написа:...Ако ти обясня как са ме правили..,
Знам как са те правилиДругото изписано - за некой стилист! Да не се повтаря, че... ще се анатемосваме
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 8 госта