Официално: Ливърпул с нов мениджър - Брендън Роджърс

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, rhaegar, slavia_forever, vaskonti, Madridist

iznenada

Re: Официално: Ливърпул с нов мениджър - Брендън Роджърс

Мнениеот iznenada » 03 сеп 2013 09:20

Общо взето ,групата ,която исках преди началото на трансферния прозорец ..ми се получи на 99 % . С леката разлика ,че вместо Мхитарян(вчера поредните 2 гола ) ,дойде Моузес . Щастлив съм. :)
Mоя човек ,наблегна през тоя прозорец ,точно на ПРОБЛЕМНИТЕ МЕСТА ,за които говорих през цялата година. Смени некадърника рейна с Миноле ..изумителен ход ! Освен това доведе и много КЛАСНИ ЗАЩИТНИЦИ . Перфектно ! Освен това ,ПОЛОЖИ ВСИЧКИ УСИЛИЯ ,за да задържи невероятния Луис Суарес!
Човека ми чете мислите ,няма повече какво да добавя. :)
Само не разбрах ,защо Шкъртел и Джоунс продължават да са в тоя отбор ,но мисля,че през зимата на 100 % и двамата са пътници.
Надявам се ,през зимата ,да се вземе десен бек плюс още един атакуващ играч ,които да подсилят отбора и да го тласнат към топ 4 .
Не можеше още от първата година ,Брендън да ни вкара там,защото трябваше да разчиства мършата ,оставена от далглиш ,ходжсън и бенитес. Но сега вече ,всичко е наред и няма кой да ни спре за топ4!
Нямам никакви съмнения и никога съм нямал ..че другата година ,този Ливърпул на Брендън ,ще играе в ШЛ !
Тогава ще дойдат още класни играчи и вече само ще НАДГРАЖДАМЕ и ще ставаме още по силни . Тогава Суарес ще преподпише ..ще ни донесе ТИТЛАТА В АНГЛИЯ другата година ..и ще стане легенда ,както винаги съм казвал .
Ако някой ми следи коментарите от 3 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 13 сеп 2013 17:16

http://liverpoolfc.com/news/latest-news ... -pl-awards
Логично и напълно очаквано отличие за мен ! Изобщо не се изненадвам. Аз винаги съм знаел и повтарял ,че резултатите и наградите ,рано или късно ще дойдат ,при тая страхотна работа на Брендън . Това е само началото . Оттук нататък ,Брендън ще го заболят ръцете да вдига награди .
Стъридж е другия големец !
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 05 окт 2013 15:29

Грешен ход на Брендън е връщането на Далглиш. По негово настояване ,легендарния става директор на клуба. Дано това не му изяде главата.
Легендите го плюят ,той ги връща в клуба. Голям човек .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 05 окт 2013 21:55

suareshampion написа:Грешен ход на Брендън е връщането на Далглиш. По негово настояване ,легендарния става директор на клуба. Дано това не му изяде главата.
Легендите го плюят ,той ги връща в клуба. Голям човек .

Хаха, връщането на Далглиш е до голяма степен проформа, успокой се и ти

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 10 окт 2013 11:59

http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... s-progress
Радващо е ,че собствениците виждат и признават израстването на отбора ,от както Брендън го пое ! Аз ако съм на тяхно място ,още сега ще му предложа удължаване на договора му за още 5 години !

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 15 окт 2013 16:49

Аз искам Ливърпул да изглежда по следния начин при схема 3-5-2:
--------------------------------------Миноле------------------------------------
-------Туре----------------------Агер----------------------------Сако---------
-----------------------------------------Лукас-----------------------------------
Джонсон-------------Джерард----------------------------------------Сисоко
-------------------------------------------Коутиньо-----------------------------
---------------------Стъридж--------------------Суарес-----------------------

През второто : Моузес с Коутиньо,Хендерсън с Джерард,
Аспас със Стърдиж ,защото знаем ,че Луис не излиза :)

При схема 4-2-3-1 :
----------------------------------Миноле---------------------------------------
Джонсон-----------------Туре--------------Сако--------------------Сисоко
---------------------------Лукас-----------Джерард--------------------------
Стъридж--------------------------Коутиньо--------------------------Моузес
-------------------------------------Суарес-------------------------------------

Резерви: Кели (който е по добре в защита от Джонсон)
Алберто с Коутиньо ,Ибе или Стърлинг с Моузес ,Алън с Лукас или Джерард

Нещо такова ми се иска..вече смените в зависимост кой играе слабо .
И при положение ,че защитата не се контузва . Ако има контузен ,Шкъртел ,Енрике и Илори ,винаги могат да влезнат и да помогнат.
Ако има по лесни мачове за купата ,искам да вида и Йесил и Маклофлин..може и Тейшейра.
Дано Брендън ,има същите виждания . :)

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 15 окт 2013 17:15

suareshampion написа:Аз искам Ливърпул да изглежда по следния начин при схема 3-5-2:
--------------------------------------Миноле------------------------------------
-------Туре----------------------Агер----------------------------Сако---------
-----------------------------------------Лукас-----------------------------------
Джонсон-------------Джерард----------------------------------------Сисоко
-------------------------------------------Коутиньо-----------------------------
---------------------Стъридж--------------------Суарес-----------------------

През второто : Моузес с Коутиньо,Хендерсън с Джерард,
Аспас със Стърдиж ,защото знаем ,че Луис не излиза :)

При схема 4-2-3-1 :
----------------------------------Миноле---------------------------------------
Джонсон-----------------Туре--------------Сако--------------------Сисоко
---------------------------Лукас-----------Джерард--------------------------
Стъридж--------------------------Коутиньо--------------------------Моузес
-------------------------------------Суарес-------------------------------------

Резерви: Кели (който е по добре в защита от Джонсон)
Алберто с Коутиньо ,Ибе или Стърлинг с Моузес ,Алън с Лукас или Джерард

Нещо такова ми се иска..вече смените в зависимост кой играе слабо .
И при положение ,че защитата не се контузва . Ако има контузен ,Шкъртел ,Енрике и Илори ,винаги могат да влезнат и да помогнат.
Ако има по лесни мачове за купата ,искам да вида и Йесил и Маклофлин..може и Тейшейра.
Дано Брендън ,има същите виждания . :)

+1
Този път виждането ми се припокриват с почти на 100 % тъй като не съм виждал още много от Сисоко.
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 21 ное 2013 19:41

http://www.sportal.bg/news.php?news=459 ... 06&champ=5
Харесвам ми ,че говори за титлата !
Харесвам методите му на работа.
Харесва ми и това ,че оттук нататък иска да надгражда с класни играчи.
Харесва ми ,че даде всичко от себе си ,за да задържи най добрия ни играч -Луис Суарес .
Харесва ми всеотдайноста му към Ливърпул .
Харесва ми уважението ,което има към тоя велик клуб и към играчи и фенове .
Харесва ми огромната му амбиция да върне Ливърпул там където му е мястото .
Харесва ми ,че е скромен ,че е реалист и знае къде се намира .
Харесва ми ,че всеки мач излиза с мисълта за победа .А знаем ,че това е същността на Ливърпул ..да се играе всеки мач за победа !
Харесва ми и добрите отношения ,които има със собствениците и уважението му и към тях.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 22 ное 2013 14:15

http://www.liverpoolfc.com/news/latest- ... nd-systems
С това поредно интервю ,показва колко добър тактик и психолог е .

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 22 дек 2013 12:30

Моите поздравления за Роджърс ,за това ,че още от първия си ден в клуба ,стои твърдо зад най добрия . Поздравления ,за това ,че направи всичко възможно той да остане през лятото и за това ,че Луис преподписа в тоя момент.

Върни се в “Кошче за отпадъци”