viali69 написа:daydreamer написа:viali69 написа:Нали, когато ви разправяхме, че Бойко Борисов е мутра, а го назначават за главен секретар на МВР вие казвахте, че само един престъпник може да се бори с престъпниците ? ...
Ами, положението сега с Пеевски е същото ! Медиен магнат пише закон за медиите ...
Само стандартите ви са двойни ! Срещу Пеевски скачате, а срещу ББ не скачахте !
Ей, смешен! И срещу боко много хора скачаха и сега почти същите скачат срещу Пеевски. А срещу платени драскачи по форумите скачаме двойно повече. Ае чибааа бе!
Ха-ха-ха ... !!! Кога скачахте срещу Бойко, бе ?! Къде скачахте, че нито ви виждахме, нито ви чувахме !
Аз съм против тази мутра в политиката още от момента, когато го направиха генерал за една нощ от обикновен пожарникар. Още тогава ми светна лампичката, че нещата не са чисти и не съм спирал да го критикувам и разобличавам.
Вие кога сте викали против него, че нещо не се сещам ?!
И как така сте против Орешарски, ама сте и против Бойко като всички ви казват, че падне ли Орешарски се връща Борисов ?!
Нещо много удобно подмина думите на Уреца, които са живо доказателство, че сме против Боко Тиквата, колега. Удобно и доста съмнително бих казал...