Цирк БКП: Пеевски автор на закон за медиите и монополите

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

urkoto

Re: Цирк БКП: Пеевски автор на закон за медиите и монополите

Мнениеот urkoto » 15 окт 2013 13:15

viali69 написа:
daydreamer написа:
viali69 написа:Нали, когато ви разправяхме, че Бойко Борисов е мутра, а го назначават за главен секретар на МВР вие казвахте, че само един престъпник може да се бори с престъпниците ? ...
Ами, положението сега с Пеевски е същото ! Медиен магнат пише закон за медиите ...
Само стандартите ви са двойни ! Срещу Пеевски скачате, а срещу ББ не скачахте !

Ей, смешен! И срещу боко много хора скачаха и сега почти същите скачат срещу Пеевски. А срещу платени драскачи по форумите скачаме двойно повече. Ае чибааа бе!

Ха-ха-ха ... !!! Кога скачахте срещу Бойко, бе ?! Къде скачахте, че нито ви виждахме, нито ви чувахме !
Аз съм против тази мутра в политиката още от момента, когато го направиха генерал за една нощ от обикновен пожарникар. Още тогава ми светна лампичката, че нещата не са чисти и не съм спирал да го критикувам и разобличавам.
Вие кога сте викали против него, че нещо не се сещам ?!
И как така сте против Орешарски, ама сте и против Бойко като всички ви казват, че падне ли Орешарски се връща Борисов ?! :roll:

Нещо много удобно подмина думите на Уреца, които са живо доказателство, че сме против Боко Тиквата, колега. Удобно и доста съмнително бих казал... :idea:
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 15 окт 2013 13:19

viali69 написа:
И как така сте против Орешарски, ама сте и против Бойко като всички ви казват, че падне ли Орешарски се връща Борисов ?! :roll:

Ok, давам ти две лайна за ядене. Едното е рядко, другото си е твърдо. Обяснвам ти, че ако не е едното, ще е другото да го ядеш. Кое си избираш да ядеш цял живот? Няма голям смисъл да ги сменяш- все са си лайна. Само защото ти е казано, че ако не е едното, ще е другото лайно, означава ли, че наистина няма друга храна?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 15 окт 2013 13:22

Казах ли ви го вчера?
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
Заклет Левскар

Мнениеот Заклет Левскар » 15 окт 2013 13:23

daydreamer написа:
viali69 написа:

Ok, давам ти две лайна за ядене. Едното е рядко, другото си е твърдо. Обяснвам ти, че ако не е едното, ще е другото да го ядеш. Кое си избираш да ядеш цял живот? Няма голям смисъл да ги сменяш- все са си лайна. Само защото ти е казано, че ако не е едното, ще е другото лайно, означава ли, че наистина няма друга храна?

Чакай малко да попита Моника Станишева какво да напише. Все пак е подлога, не може сам да решава.
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.

Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН

haha

Мнениеот haha » 15 окт 2013 13:23

Тая мутра няма ли да я застреля някой...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 15 окт 2013 13:25

viali69 написа:

И е заблуда, че нещо се е сменя след избори. Едни и същи неща се въртят. Ето пример:

Фирмата на Бойко Пожарникаря - "ИПОН" охранява Делян Пеевски. Делян Пеевски и компания пък в парламента са в коалиция с Сергей Станишев и сектата му. Банката на политиците пък се оказва основен спонсор не на кой да е, на самият Болен Сидеров.

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 15 окт 2013 13:31

Значи тези промени ако се приемат, аз си затварям магазина. И започвам и аз да въртя далаверки. Или бегам. **** съм я и държавата, бачкам си честно, плащам си всичко и за какво? За да ми го набутва постоянно. Ебахти шматката дето съм.

urkoto

Мнениеот urkoto » 15 окт 2013 13:38

fcb_bg написа:Значи тези промени ако се приемат, аз си затварям магазина. И започвам и аз да въртя далаверки. Или бегам. **** съм я и държавата, бачкам си честно, плащам си всичко и за какво? За да ми го набутва постоянно. Ебахти шматката дето съм.

Еми аз откога го повтарям това, ебаси. Давай след първи нека всеки дето плаща данъци в тая държава смело да се изнесе по чужбина. Бе дето може само да не е тука. И да видим тогава кво правим.
Краен костовист за сведение на всички герберастки псета.

http://vbox7.com/play:9c1d258e8b - най-великия 3-секунден клип в историята на човечеството

pomiqr35

Мнениеот pomiqr35 » 15 окт 2013 13:45

viali69 написа:Нали, когато ви разправяхме, че Бойко Борисов е мутра, а го назначават за главен секретар на МВР вие казвахте, че само един престъпник може да се бори с престъпниците ? ...
Ами, положението сега с Пеевски е същото ! Медиен магнат пише закон за медиите ...
Само стандартите ви са двойни ! Срещу Пеевски скачате, а срещу ББ не скачахте !

Другарю, кога ще ми дадете доказателствата уличаващи Бойко Борисов в престъпления? Колко време трябва да Ви чакам? Минаха два месеца от запитването ми! Като се страхувате Вие да ги занесете до прокуратурата ще го направя вместо Вас. Бойко Борисов е направил толкова много срещу престъпния свят, колкото БСП+ДПС+АТАКА няма да направят за цяла вечност и това Ви бърка дълбоко в дупетата. Бойко Борисов залови най-големия мафиот на Балканите и го прати зад решетките с риск з аживота си нещо което не посмяха да направят дори хора извън България. Бойко Борисов има законен бизнес от 1991 г. и за разлика от другаря Станишев е работил. Всъщност с какво се изхранва семейство Станишеви? От къде имат пари? С каква дейност освен държавна се е занимавал тоя субект? От къуде е имал средства да се обучава извън България? Кой му ги е давал? Как един руски гражданин беше министър председател на България? Баща му присвоил ли в $21 млн.?

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 15 окт 2013 13:45

urkoto написа:
fcb_bg написа:Значи тези промени ако се приемат, аз си затварям магазина. И започвам и аз да въртя далаверки. Или бегам. **** съм я и държавата, бачкам си честно, плащам си всичко и за какво? За да ми го набутва постоянно. Ебахти шматката дето съм.

Еми аз откога го повтарям това, ебаси. Давай след първи нека всеки дето плаща данъци в тая държава смело да се изнесе по чужбина. Бе дето може само да не е тука. И да видим тогава кво правим.

Значи като търговец (сега, не съм Рокфелер), мога да разказвам много истории за това как държавната администрация по никакъв начин за 9г. не ми е помогнала. Ни тази на национално, ни тази на общинско ниво. Цялата система е "Дай". Дране отвсякъде и това е. Един общински съветник ми вика преди 3г. когато отстоявахме нашия си интерес , цитирам дословно : "На който не му харесва, границите са отворени." Едва се сдържах да не му избия зъбите като ни го каза ехидно това в очите.

Върни се в “Свободна зона”