Довечера е големият мач България - Чехия, в който цялата страна ще стиска палци на националния отбор да продължи напред към баражите за Мондиал 2014.
Днес е и 124-ият ден от протестите #ДАНСwithme, в който казваме, че не желаем проваленото корумпирано управление на държавата.
Да използваме публичността на големия мач, за да поискаме отново оставката на Орешарски - така както го направихме в Италия и Малта, така както го направихме на концерта на великия Роджър Уотърс, така както го правим всеки ден на площада и в Интернет!
Нека в продължение на 14-ата минута (на 14 юни започнаха протестите, предизвикани от абсурдното назначение на Делян Пеевски за шеф на ДАНС) на първото и второто полувреме всички да викаме мощно „Оставка”, след което и „Кой предложи Пеевски?”.
В 14-ата и 59-ата минута изразяваме гражданската си позиция и за да се избегнат всякакви злонамерени и некомпетентни тълкувания, заявяваме тук, че скандирането „Оставка” е насочено към правителството и парламента, а не към Любо Пенев, когото обичаме и подкрепяме!
Който не е на стадиона, може да изрази солидарност към каузата с поставянето на плакат #ОСТАВКА на прозореца си!
Линк към Фейсбук събитието: https://www.facebook.com/events/205712782943082
Акция #ОСТАВКА в 14-ата минута
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Акция #ОСТАВКА в 14-ата минута
Вместо да подкрепяте България, вие ще искате оставки. Така е, като се подражава на западни инициативи.
Най-великите държави в света - Русия, КНДР, Китай, Куба, Виетнам.
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!
Най-великия вожд - Ким Чен Ун
Велики личности - Карл Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин, Ким Чен Ир, Ким Чен Ун и др.
Еврейският съюз (ЕС) и капитализма най-големия бич на общество!
-
- Контакти:
pivo написа:Довечера е големият мач България - Чехия, в който цялата страна ще стиска палци на националния отбор да продължи напред към баражите за Мондиал 2014.
Днес е и 124-ият ден от протестите #ДАНСwithme, в който казваме, че не желаем проваленото корумпирано управление на държавата.
Да използваме публичността на големия мач, за да поискаме отново оставката на Орешарски - така както го направихме в Италия и Малта, така както го направихме на концерта на великия Роджър Уотърс, така както го правим всеки ден на площада и в Интернет!
Нека в продължение на 14-ата минута (на 14 юни започнаха протестите, предизвикани от абсурдното назначение на Делян Пеевски за шеф на ДАНС) на първото и второто полувреме всички да викаме мощно „Оставка”, след което и „Кой предложи Пеевски?”.
В 14-ата и 59-ата минута изразяваме гражданската си позиция и за да се избегнат всякакви злонамерени и некомпетентни тълкувания, заявяваме тук, че скандирането „Оставка” е насочено към правителството и парламента, а не към Любо Пенев, когото обичаме и подкрепяме!
Който не е на стадиона, може да изрази солидарност към каузата с поставянето на плакат #ОСТАВКА на прозореца си!
Линк към Фейсбук събитието: https://www.facebook.com/events/205712782943082
абе и за двамата "оставка"
- Levskar_90
Какъв идиот трябва да си, за да идеш на Мач на България и да викаш ОСТАВКА. Дано някой да ви счупи главите на такива дебили, като тебе.
ЛЕВСКИ - ОТБОРА НА НАРОДА
-
- Контакти:
Как ще викате уставка на мач на националите е. Вии срама нямате ли. Дано ви набият агитките
. Ходете да подкрепите отбора. Заради такива като вас аз съм пред телевизора. Лумпени!

сърце, душа за берое стара загора
http://vbox7.com/play:9114d3b3
- Levskar_90
NADURVEN_FILOSOF написа:Как ще викате уставка на мач на националите е. Вии срама нямате ли. Дано ви набият агитките![]()
. Ходете да подкрепите отбора. Заради такива като вас аз съм пред телевизора. Лумпени!
+1 Само че това не са лумпени, а хомосексуалистчета, които бяха облечени на протеста като пениси и прочее. Смях, искат да ги дават по ТВ и си търсят сцена за това.

- child in time
- Контакти:
За по - голяма глупост не съм чувал . Днес играе националния отбор на България , а вие искате да оцапате и тази проява с платените си глупости!
Площадите не ви ли стигат?
Довечера мощно " Българи Юнаци"!
Всичко това смърди! Не на смрадта! :
Всичко това смърди! Не на смрадта! :

БюрекOFF и Цветан перфектните НЕпознати! 

- Levskar_90
child in time написа:За по - голяма глупост не съм чувал . Днес играе националния отбор на България , а вие искате да оцапате и тази проява с платените си глупости!
Всичко това смърди! Не на смрадта! :![]()
![]()
![]()
+1 Пред парламента 50 човека се събират платени герберасти, сега търсят внимание на мач на националния, нищожества

Да си пишат в нета оставка и пред парламента

-
- Контакти:
Levskar_90 написа:NADURVEN_FILOSOF написа:Как ще викате уставка на мач на националите е. Вии срама нямате ли. Дано ви набият агитките![]()
+1 Само че това не са лумпени, а хомосексуалистчета, които бяха облечени на протеста като пениси и прочее. Смях, искат да ги дават по ТВ и си търсят сцена за това.
точно! Ама може да се пусне пак някоя мацка по цици, знае ли се

сърце, душа за берое стара загора
- Levskar_90
NADURVEN_FILOSOF написа:Levskar_90 написа:NADURVEN_FILOSOF написа:Как ще викате уставка на мач на националите е. Вии срама нямате ли. Дано ви набият агитките![]()
точно! Ама може да се пусне пак някоя мацка по цици, знае ли се![]()
. Жалко е че по такъв начин се опитват да спечелят парички. Да стискаме палци на момчетата и платените провокатори вън от стадиона
Предлагам в 14-тата минута, да се вика мощно: БЪЛГАРИ ЮНАЦИ ! Така платените хомосексуалисти няма да се чуят