Честит рожден ден на Седрик Бардон
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
- Captain Stottlemeyer
Честит рожден ден на Седрик Бардон
Седрик Бардон е роден на 15 октомври, 1976 г. в Лион. Юноша е на „Олимпик” Лион. Дебютира за „Левски” на 11.09.2005 г. в мач срещу ЦСКА (1:1). През периода 2005 – 2010 г. изиграва общо 123 мача със синята фланелка във всички турнири, като в тях отбелязва 29 гола. Първият му гол за „Левски” е срещу отбора на "Оксер" в турнира за Купата на УЕФА. Шампион на България с „Левски” през 2006 и 2007 г. Носител на Купата на страната с „Левски” през 2007 г. Един от най-интелигентните и класни чуждестранни футболисти, играли някога в българското първенство. Ето какво казва Седрик Бардон при своето сбогуване с България: „Хората винаги ме подкрепяха. Аз усещах това и искам да им благодаря. Нека подкрепят „Левски”, защото това е отбор на името на голям човек, който е направил много за България. Трябва всички в „Левски” да се борят постоянно за името на този човек. Благодаря за всички мигове, които сме имали заедно.”
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ
Re: Честит рожден ден на Седрик Бардон
Да е жив и здрав! Той е пич и трябва да бъде уважаван!
THE G.A.M.E написа:...не се изказвай по исторически въпроси, когато по-същите, си компетентен колкото чукча, по-квантова физика.
Голям играч и още по-голям човек! Да е жив и здрав!
Ако някой знае E mail - Да го поздрави и от мен. Класен за нашето първенство играч.
Защо такива като него не работят в Левски 

Да е жив и здрав!
Седрик Бардон и още няколко други чужденци, играли в България, са пример за професионализъм и отдаденост. Това са хора, за които парите и работното място са на второ място. Хора, научили езика, приели културата и начина на живот в България.
Ако има повече човеци със сърца като тях, тогава футболът ни (а и не само той) ще върви само нагоре.
Седрик Бардон и още няколко други чужденци, играли в България, са пример за професионализъм и отдаденост. Това са хора, за които парите и работното място са на второ място. Хора, научили езика, приели културата и начина на живот в България.
Ако има повече човеци със сърца като тях, тогава футболът ни (а и не само той) ще върви само нагоре.
"Бела жига, това сега си ти!
И цела книга много ще те измори!"
И цела книга много ще те измори!"
Честито!Да е жив и здрав.Дано един ден се върне в Левски било то като треньор или директор.Освен футболните му качества,които са безспорни най-голямо впечатление у него ми направи това,че научи изключително бързо езика ни.Завинаги в нашите сърца!
Да си жив и здрав Седрик. Най интелигентния чуждестранен футболист играл някога в България.
- Заклет Левскар
Честит рожден ден на Седрик.
За мен Бардон е автор на най-важния гол за Левски през последните 10 г. (дузпата срещу Киево)
За мен Бардон е автор на най-важния гол за Левски през последните 10 г. (дузпата срещу Киево)
Павел Колев:
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
Литекс са лицензирани за Б група, но имат нови документи, че стават ЦСКА и сега се разглеждат документите. Очакваме това да се случи и този отбор да играе в А група - на Националния стадион Васил Левски.
Мика СТОИЧКОВА РАМАДАН
- the_blue_fan
- Контакти:
Да е жив и здрав. Винаги ще сме му благодарни за годините, в които ни радваше със синия екип ! ЧРД

ЛЕВСКИ СОФИЯ