Най-големите бакшиши в света

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
South_Park

Най-големите бакшиши в света

Мнениеот South_Park » 14 окт 2013 23:40

Най-големият и най-прочут бакшиш в света е 3 млн. долара. Полицай предложил на сервитьорка да си разделят лотариен билет за 1 долара вместо да оставя бакшиш. На другия ден те спечелили 6 млн. долара. Вижте 10 от най-големите бакшиши, оставяни някога:

Сервитьорка в пицария получава 10 000 долара

Изображение

20-годишната Джесика Озбърн работи в Pizza Hut в Ангола, Индиана. Тя получила парите от редовна клиентка, която познавала само като Беки. Съпругът и дъщерята на Беки били загинали в катастрофа. Когато тя получила голяма сума като обезщетение за катастрофата, тя решила да помогне на бедната сервитьорка, с която се била сприятелила. Озбърн използвала парите, за да се запише в колеж.

Полицай разделя лотариен билет със сервитьорка – печелят 6 млн. долара

Изображение

На 30 март 1984 г., в пицария в Йонкърс, Ню Йорк, един полицай, на име Робърт Кънингам, предложил на сервитьорката вместо да й остави бакшиш, да й предостъпи половината от лотарийния си билет, който е на стойност 1 долар. Сервитьорката Филис Пензо се съгласява и дава 3 от числата. На следващия ден се оказва, че печелят 6 млн. долара. По-късно тази история става сюжет за холивудски филм с Никълъс Кейдж и Бриджит Фонда. В реалния живот обаче двамата не стават гаджета, както е във филма. Пензо продължава да работи като сервитьорка до 1986 година, когато й писнало клиенти да й оставят лотарийни билети вместо бакшиши.

12 000 долара на масата

Стейсъ Натсън, сервитьорка в Moorhead's Frying Pan в Мурхед, Минесота, намира кутия за храна за вкъщи на масата, в която има 12 000 долара. Тя се обажда на полицията, от където й казват, че ако до 60 дни никой не потърси парите, те стават нейни. По-късно обаче й казват, че парите миришат на марихуана и най-вероятно са част от сделка с наркотици, затова остават в полицията. Натсън обаче завежда дело и го печели.

Сервитьорка получава 1 000 долара за сметка от 60 долара
Сервитьорка от Тексас получила бакшиш от 1000 долара за сметка от 60.42 долара. Бакшишът бил оставен от клиент, когото жената не познавала. Докато обслужвала масата, тя му споделила, че семейството й е от Флоренция, но тя никога не е била в Италия. Тя казала, че е учила изобразително изкуство 8 години, но й се налага да работи като сервитьорка и че е разведена и се грижи сама за детето си.

Изображение

Сервитьор получи 5 000 долара за сметка от 26 долара

Изображение

Грег Рабър е сервитьор в кафе D'Amico's Italian Market Cafe в Хюстън. На 26 май 2012 година двойка редовни клиенти му оставили 5 000 долара бакшиш. Колата на Рабър наскоро била унищожена при буря. Той се оплакал на клиентите и те решили да му помогнат.

Източник: http://profit.bg/news/Naj-golemite-baks ... 09567.html

ПП: пускам тази тема, тъй като пих черен чай и скоро може да не заспя ;)
[/quote]
Абе курви сини как едно теле от присъстващите не повдига въпроса от къде тея пари за скъпи играчи и треньори, как ще се платят 30те милиона дългове, тръгнал ли е клуба към фалит, и все такива неудобни въпроси.[/quote]

pomiqr34

Re: Най-големите бакшиши в света

Мнениеот pomiqr34 » 14 окт 2013 23:44

На мен са ми оставяли 50 лв. Изпихме ги.

daydreamer
Контакти:

Мнениеот daydreamer » 14 окт 2013 23:59

Веднъж оставих 20 стотинки на една сервитьорка. Още се събуждам по няколко пъти на вечер и се ядосвам за това разхищение.

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 15 окт 2013 00:07

Помислих, че темата е за най-големите таксиметрови шофьори в света... ;)
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 15 окт 2013 02:42

Какво ли е да си келнер и вместо очакваните 3-4 долара да получиш една хубава пачка :O
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 окт 2013 08:38

Тука е пропуснат Абрамович - той е пословичен с подобни изпълнения ;)
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
W84me
Контакти:

Мнениеот W84me » 15 окт 2013 09:12

Наскоро бях свидетел, как един човек си остави поршето на служителите на една бензиностанция :mrgreen:
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 15 окт 2013 09:25

Аз съм виждал едър бизнесмен, служителите на който работят за няма и 5 000 лв. на година и им изкарва душата, за два часа да намушка над 20 000 лв. по гащите на стриптизьорки.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
boabbb
Контакти:

Мнениеот boabbb » 15 окт 2013 09:36

demy27 написа:Аз съм виждал едър бизнесмен, служителите на който работят за няма и 5 000 лв. на година и им изкарва душата, за два часа да намушка над 20 000 лв. по гащите на стриптизьорки.

Ти няма как да не си виждал, те повечето ни "бизнесмени" са такива, но от прости хора, на които са дадени комунистически пари и бизнес, няма какво да очакваш повече :!:
Леевски, оле :lol: :lol: :lol:

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 15 окт 2013 10:51

boabbb написа:
demy27 написа:Аз съм виждал едър бизнесмен, служителите на който работят за няма и 5 000 лв. на година и им изкарва душата, за два часа да намушка над 20 000 лв. по гащите на стриптизьорки.

Ти няма как да не си виждал, те повечето ни "бизнесмени" са такива, но от прости хора, на които са дадени комунистически пари и бизнес, няма какво да очакваш повече :!:

време е Българския народ да си вземе тези пари с ЛИХВИТЕ.

Върни се в “Свободна зона”