Аз 1 не мога да разбера.. да дадяла държавата пари на другите отбори.. ама тя държавата ви е подарила стадиони бе.. :д Аз не помня левски или ботев да са изплащали стадион.. за 1оо годишните си истории..

цска-то влязоха в някфи договори с комисионери, иначе и те нямаше да плащат за стадиона си.

но нека помислим реално..

значи аз примерно отивам при някой познат, примерно при илиян, и му казвам.. виж са мой.. каква е сделката.. аз давм 80 хилки, ти даваш 2о, купуваме си 1 ауди някфи ново това онова, карам го аз 6-9 месеца, и след това остава за тебе.. ЗАВИНАГИ ;д сделката не е хубава нали ? :Д та.. това с финансирането както и да е..

парите са толкова - 2о мил, защо? в литекс 3-те сектора, зглобяемите струваха 4 милиона евро.. а при нас искат да правят пак зглобяеми, ама по-културните..

не ламаринените.. другото - 1 ооо кв. м паркинг, еди колко си вип и т.н. А,Б и централната трябва да се саборят ДО ДОЛО, + 2-те халета отзад, за да може на тяхно място да се построи новия сектор

със максс изискванията..
И скъпи Левскари, газпром сами решиха, отидоха и ви предложиха да ви дават пари нали ? И.. айде отборчетата на мвр и дс да не ни обясняват, как държавата нищо не е направила за тях, как не са крали футболисти, как строителни войски не са им строили БЕЗПЛАТНО стадионите, и т.н. МОЛЯ ВИ!
Имате си собствени проблеми, със ваще си отбори, гледайте си ги тях, ние не мразим никой, не се мислим за гранд, не живеем със историята, не живеем на чужд гръб.. НИЕ ДЕЙСТВАМЕ! Па след 2о години.. я камилата.. я камиларя

ПС: остей ги.. те тея само хейт знаят..

идеи си нямат, че хората с образование във на Домусчиев фирмите вземат по не 1, ами 5 камари пари

в морския бизнес е ясно.. там под 3к евро няма.. във биовет, техниците земат от 2к нагоре.. ама ела го обясни

това че има някфи дето са със средно специално.. техен проблем.. да са мислили на времето!