Черно море-Марек/Купа на България/12.10.2013/15ч.

Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
rodman
Контакти:

Re: Черно море-Марек/Купа на България/12.10.2013/15ч.

Мнениеот rodman » 14 окт 2013 14:17

Колеги, каквото и да си говорим за срещата с Марек - минало-заминало. Най-полезното е, че играха навреме и си запълниха паузата до следващия кръг :) Иначе и аз останах впечатлен от Коконов (трети пореден приличен негов мач).

ГОЛЯМАТА БОЛКА Е СЪСТОЯНИЕТО НА "СТАДИОНА"!!! Не знам колко кавички трябва да сложа, за да опиша отвратителното му състояние. Дайте акъл, как и по какъв начин да обърнем внимание на ръководството! Не "с рогите", а така че поне да получим някакво обещание в разумни срокове... Отвратителни трибуни, счупените седалки вече сериозно застрашават здравето ни. Синът ми си проби анцуга на островърха седалка, не знам - някой трябва да получи средна телесна повреда ли, що ли? И за капак, цената на билета за "Марек" - 4 лв. Айде, холан!
Eлате на стадиона и се забавлявайте, отърсете се от тежкото ежедневие и си подкрепете отбора за 90 минути!! И-и-и..., намерете си друго място за избиване на комплексите :)

Потребителски аватар
зеления
Контакти:

Мнениеот зеления » 14 окт 2013 21:51

yavorescu написа:
greenpeak написа:
yavorescu написа:Слаб мач за нас. Единственото положително е, че записахме чиста мрежа и продължаваме в следващия кръг.

yavorescu, по моите критерии ;) , до сега имаме само един мач като хората от началото на кампанията, с/у Лудогорец.
Останалите ни победи са с клизми с по един гол разлика, а другото е големи мъки (за съжаление) и много късмет :mrgreen:, както и липсатана такъв при дузпите :mrgreen: :oops: .

Аз съм на същото мнение, с уговорката, че не съм гледал мачовете с/у Нефтохимик, Пирин и Марек в Дупница.

Ами мач като мач. Каквито бяха в болшинството си от бронзовия сезон.
След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!

Marlboro
Контакти:

Мнениеот Marlboro » 15 окт 2013 07:50

rodman написа:Колеги, каквото и да си говорим за срещата с Марек - минало-заминало. Най-полезното е, че играха навреме и си запълниха паузата до следващия кръг :) Иначе и аз останах впечатлен от Коконов (трети пореден приличен негов мач).

ГОЛЯМАТА БОЛКА Е СЪСТОЯНИЕТО НА "СТАДИОНА"!!! Не знам колко кавички трябва да сложа, за да опиша отвратителното му състояние. Дайте акъл, как и по какъв начин да обърнем внимание на ръководството! Не "с рогите", а така че поне да получим някакво обещание в разумни срокове... Отвратителни трибуни, счупените седалки вече сериозно застрашават здравето ни. Синът ми си проби анцуга на островърха седалка, не знам - някой трябва да получи средна телесна повреда ли, що ли? И за капак, цената на билета за "Марек" - 4 лв. Айде, холан!

Ми то вече по селата има по добри условия по стадионите.Стадиона ни е найстина ужасен,аз нямам претенций да ходя с бели гащи и да не ги оцапам,ама мааму ,можеше поне една тоалетна като хората да направят,примерно дойде жена на мач и и се доходи до кенефа,какво да прави тя,да влезе в химическата,където хепатита е гарантиран или да клекне долу до оградата :shock: Това са елементарни условия,човешки,бих казал.За терена няма да пиша,то е ясно,като вали дъжд е все едно дали си под козирката или не.Ама айде,това спада към големия ремонт,да не прекаляваме все пак :) Чудя им се на ТИМ,дават няколко милиона,според техните думи,за отбора,а пък то няма елементарни условия за хората,и нормални за футболистите.За какво издържат отбор който няма нормално работно място,толкоз пък хич да не им пука :cry:

Върни се в “Черно море”