Лудогорец ще инвестира 16 милиона лева в стадиона иска още 4

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Лудогорец ще инвестира 16 милиона лева в стадиона иска още 4

Мнениеот Кашчей » 14 окт 2013 21:35

iliyan написа:
Кашчей написа:Цъцъцъцъ.... Само до София може да се стигне в България. пък и вашият щанд е един.. мухите го оплюли, мишките го изгризали, ама се пъчите като Ганьо в банята 8-)

Не , но има летище ;) Дори във Видин има летище за разлика от Разград :P :P :P

И като има летище в София ЦСКА каква стока извади на щанда си тази година в ЕКТ?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 14 окт 2013 21:35

iliyan написа:
mozart написа: Само да те светна, че на евромачовете този сезон нямаше места за паркиране от русенски коли! Нормалните хора от региона оценяват и се радват на случващото се. Това че ти си късоглед и теногръд вече е ясно на всички!

И аз да светна от средата на 80-те Русенци ви мразят толкова много , че никой който е роден в Русе не би стъпил в тренирочъното ви игрище !
Все пак не забравяй , че има много русенски номера които се карат от скапани капанци !!! И се пише тесногръд ! Пич нямали малко злобата !
И много правилно си се изразил региона , а не Русе ;)

Ама си и нагъл, точно ти си този който кипи от злоба.

Потребителски аватар
1Neutralen
Контакти:

Мнениеот 1Neutralen » 14 окт 2013 21:38

iliyan написа:
1Neutralen написа:
iliyan написа:
Кашчей написа:Цъцъцъцъ.... Само до София може да се стигне в България. пък и вашият щанд е един.. мухите го оплюли, мишките го изгризали, ама се пъчите като Ганьо в банята 8-)

Не го разбирам това селско пъчене което показваш...Между другото темата се разводни заради твоите провокации.

ти ако си от село това вече е друга тема :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Аз съм роден и израснал в град !

Ха-ха. Само че аз съм родън в град и съм израстнал в Бостън. :mrgreen: Ти такъв град ще гледаш само на снимки. :oops:

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 окт 2013 21:40

iliyan написа:
mozart написа: Само да те светна, че на евромачовете този сезон нямаше места за паркиране от русенски коли! Нормалните хора от региона оценяват и се радват на случващото се. Това че ти си късоглед и теногръд вече е ясно на всички!

И аз да светна от средата на 80-те Русенци ви мразят толкова много , че никой който е роден в Русе не би стъпил в тренирочъното ви игрище !
Все пак не забравяй , че има много русенски номера които се карат от скапани капанци !!! И се пише тесногръд ! Пич нямали малко злобата !

Илияне, може ли да не говориш от името на русенци, след като нямаш нищо общо с града и хората в него?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

iliyan

Мнениеот iliyan » 14 окт 2013 21:43

Кашчей написа:
iliyan написа:

Илияне, може ли да не говориш от името на русенци, след като нямаш нищо общо с града и хората в него?

Е тук не позна ! Живял съм 10г в Русе ! Много добре знам що за стока са Русенците !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 14 окт 2013 21:49

iliyan написа:

Нищо друго не ти остава в този случай, освен да отлетиш в неизвестна посока. Хващай първия редовен полет от Vidin International Airport.
Разград има четири международни летища ;) Три с редовни полети, на по-малко от час и половина път - Варна и две в Букурещ. Едно международно за чартъри на по-малко от час път - Горна Оряховица.
А ти летиш от София, ако не излетиш преди това на някой завой на Петрохан :mrgreen:
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 14 окт 2013 21:50

iliyan написа: Какво полза от щанд като не може да стигнеш до него :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Че по телевизията нали го дават?Кво повече искаш?
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 14 окт 2013 21:53

Тук според мен не си прав. Имам контакт с изключително много русенци. Никой, повтарям никой от тях не мрази града ни. Това са отживелици. Не знам от колко време не си по тези земи, но времената се менят. Доста често съм в Русе за да знам и да не се притеснявам, че съм в друг град.

На срещата между Дунав и Лудогорец бях поканен и не бях в сектор гости. С всичките ми приятели коментирахме съвсем спокойно срещата. Нито един непознат дори не ме изгледа накриво за това, че показвам клубни пристрастия. Разбира се всичко бе умерено. Подочух разговори за пътуване към Разград за интересните срещи.

Нямам какво да коментирам повече по тази тема.

Относно твоя въпрос към мен - да, общината може да инвестира в работна ръка, но за да ийвестира, трябва да има и продукт. Борим се с безработицата постоянно. Изграждането на стадиона би било такъв продукт за много фирми - окабеляване, дограма, стореж и какво ли още не... Така че не мисля, че от строеж на стадион би загубил градът. Дори напротив - тези пари ще бъдат похарчени в неговото изграждане, а не хвърлени на вятъра.
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

iliyan

Мнениеот iliyan » 14 окт 2013 21:55

tsonpen написа:
iliyan написа:Нищо друго не ти остава в този случай, освен да отлетиш в неизвестна посока. Хващай първия редовен полет от Vidin International Airport.
Разград има четири международни летища ;) Три с редовни полети, на по-малко от час и половина път - Варна и две в Букурещ. Едно международно за чартъри на по-малко от час път - Горна Оряховица.
А ти летиш от София, ако не излетиш преди това на някой завой на Петрохан :mrgreen:

Та не схванах къде се намират тези летища къде намират ?! Щото видинското летище е на 5 мин от Видин ;)
Ти защо си мислиш че някой след като е летял няколко часа ще кара още час и половина до вашето тренировъчно игрище :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Последна промяна от iliyan на 14 окт 2013 22:00, променено общо 1 път.
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах

iliyan

Мнениеот iliyan » 14 окт 2013 21:57

Viv.Brooke написа:Тук според мен не си прав. Имам контакт с изключително много русенци. Никой, повтарям никой от тях не мрази града ни. Това са отживелици. Не знам от колко време не си по тези земи, но времената се менят. Доста често съм в Русе за да знам и да не се притеснявам, че съм в друг град.

На срещата между Дунав и Лудогорец бях поканен и не бях в сектор гости. С всичките ми приятели коментирахме съвсем спокойно срещата. Нито един непознат дори не ме изгледа накриво за това, че показвам клубни пристрастия. Разбира се всичко бе умерено. Подочух разговори за пътуване към Разград за интересните срещи.

Нямам какво да коментирам повече по тази тема.

Относно твоя въпрос към мен - да, общината може да инвестира в работна ръка, но за да ийвестира, трябва да има и продукт. Борим се с безработицата постоянно. Изграждането на стадиона би било такъв продукт за много фирми - окабеляване, дограма, стореж и какво ли още не... Така че не мисля, че от строеж на стадион би загубил градът. Дори напротив - тези пари ще бъдат похарчени в неговото изграждане, а не хвърлени на вятъра.

:lol: :lol: :lol: Явно не познаваш русенците въобще ! Те са изключително възпитани и изключителни лицемери ! Много време трябва за да го разбереш ;) ;) ;)
Последна промяна от iliyan на 14 окт 2013 22:04, променено общо 1 път.

Върни се в “Лудогорец”