v.r.s. написа:
Мислиш ли, че някой от нас щеше да пише ако не беше въпроса на твоят съгражданин,-„Къде са гадните орки", както и коментара, че нямаме публика която подкрепя отбора? А за посещаемостта не се съмнявай, тъй като съм чел автентични статии относно посещаемостта на отбора и там пише, ще цитирам точно,- „Миньор победи Левски в Перник пред 35 000 души“, а най-посетеният мач на отбора се води не този, а мача с Горубсо Мадан, който е бил решеващ за влизане в „А" група.
Така, че за да не провокирате подобни коментари не се изказвайте по този начин, а иначе ние няма от какво да се комплексираме от Пирин и феновете му.
1.Не ме цитирай мен ,защото аз не съм си позволявал досега да обиждам във форума на Пирин когото и да било.
2.Сигурен ли си ,че ние сме единствените провокатори,а вие сте жертвите,които са невинни

Колко помия изляха твоите съграждани покрай служебните победи и изобщо в последните теми,видял ли си

Не гледай нещата само едностранно.Я прегледай мненията на перничани в последните теми и обидите и провокациите им и тогава обяснявай колко сме лоши ние ,а колко сте невинни вашите

(словестната агресия на Обичащия Пирин е ясна за всички и неконтролируема)