Отново млади: 4 далновидни съвета за застаряващите люде!
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Отново млади: 4 далновидни съвета за застаряващите люде!
Младите се подиграват със застаряващите. Правили сме го и ние на младини...Само, че преходът от младостта към старостта се оказа толкова внезапен, че човек почти не усеща средната си възраст, в която се намирам в момента и, в която лично аз навлязох неусетно, внезапно и с взлом. Започнах да се оглеждам в огледалото така, както навремето оглеждах мускулите си, растежа им, килограмите си в повече или, както одобрявах новия мъх по лицето си. Тогава се убеждавах в "прелестите си", като свидетелство, че се развивам, като всеки уважаващ мъжкото его младеж. Сега вече търся "доказателства", че все още бивам или такива, че всъщност се променям бавно. Физиологията, потребностите и структурата ми далеч обаче не са, като на онова момченце на 17-18 години. Онази самостоятелност и вътрешна сила, която изпитвам сега на 43-44 години няма равна на себе си. Но...Признавам остаряването си с всичките му там неудобства, кахъри и неразположения. Признавам, че тази мисъл вече ме буди и нощем. Признавам, че страдам за отминаващите и все по-отдалечяващите се от мен младини. Признавам, че повече се вра в спомените си, отколкото в бъдещето си. Все пак: като човек губещ от ден на ден "контрол" върху цъфтящите от здраве физика, възприятия, мисли, привички и младежка безгрижност ще си позволя да посъветвам младите: " Живейте сега момчета, обичайте, любете, харчете пари сега. После ще е толкова късно, че ще се сепнете при вида на отдалечаващия се последен вагон от вашия влак. Не го изпускайте с лека ръка. И помнете - по-безмилостно бързо и по-безвъзвратно загубено от времето на нашите/вашите младини НЯМА....Признавам - плаче ми се. 

Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.
- damyanov1963
Всяка възраст си има своите предимства и своя чар, чарът на средната възраст например е, че повечето жени, вкл. и млади си падат по мъже именно на средна възраст

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
https://www.vbox7.com/play:8de06dae
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
James Beattie написа:viali69 написа:Да не говорим, че на 10-12 години изглеждат като лелки на 60 години заради наднорменото си тегло.
Нима не ви се е случвало по улицата да вървят майка и дъщеря, а майката да изглежда по-секси и по-елегантна от дъщерята ?!
В случай че, майката, не ви изглежда по-секси от невръстната си дъщеря...
Уикипедия: Педофилията е психично разстройство (хронофилия, вид парафилия), при което възрастен индивид или младеж проявява сексуално предпочитание към деца в предпубертетна възраст (обичайно 11-годишни или по-малки).
Къде прочете, че говоря за невръстна дъщеря ? Става дума за 18-20 годишно момиче и 38-40 годишната му майка, в които по-възрастната жена има по-хубава фигура от по-младата. Не ми казвайте, че не сте виждали подобни гледки !
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

damyanov1963 написа:Всяка възраст си има своите предимства и своя чар, чарът на средната възраст например е, че повечето жени, вкл. и млади си падат по мъже именно на средна възраст![]()
И това е вярно, само, че аз имам проблем. Видя ли младо и хубаво момиче вече виждам в нея...щерка си.Веднага всички "неприлични" помисли ми отиват в кошчето за отпадъци. Та в тази връзка - може би съм отговорил и на част от въпросът на Джеймс Бийти относно "изборът" ни на по-зрели години. Е-еее познавам и акрани с увлечения към момиченца на 19-20 години, но там нещата според мен "залитат" в друга болестна насоченост.
Къде прочете, че говоря за невръстна дъщеря ? Става дума за 18-20 годишно момиче и 38-40 годишната му майка, в които по-възрастната жена има по-хубава фигура от по-младата. Не ми казвайте, че не сте виждали подобни гледки !
Подкрепям. Виждал съм и то доста често такива...майки. Както се разбра от по-горния поуст щерките на такава възраст не дразнят либидото ми...Майките им ми дайте.

- damyanov1963
ntodorov написа:Къде прочете, че говоря за невръстна дъщеря ? Става дума за 18-20 годишно момиче и 38-40 годишната му майка, в които по-възрастната жена има по-хубава фигура от по-младата. Не ми казвайте, че не сте виждали подобни гледки !
Подкрепям. Виждал съм и то доста често такива...майки. Както се разбра от по-горния поуст щерките на такава възраст не дразнят либидото ми...Майките им ми дайте.
Викаш, друго си е зрялото

За ЛЕВСКИ - ПОПУЛЯРНОСТТА, за останалите - злобата и завистта!
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
Голям
Умен
НE достигнат
До сега
Играч
- Jorkorazporko
Така е който не може да се развива и адаптира, живее в миналото! То де да беше минало! България си стой от 70 години в латентно положение! Добре, че поне нормалните хора имат възможността да емигрират!
...
Последна промяна от Groucho на 14 окт 2013 20:19, променено общо 1 път.
- becks32milan
- Контакти:
Като тъпчат дюнери, пици и фаст фууд всеки ден а единствената проява на спортуване е да отидат до спирката (докато пушат цигара) и дотам...
[rimg]http://prntscr.com/7ogjt7[/rimg]
- shumkar_44
- Контакти:
James Beattie написа:1. Губи ли се сексуалното желание и увлечението към противоположния пол, след определена възраст?
2. Може ли след 60+ годишна възраст, да се надига без употребата на стимуланти?
3. Безопасен ли е половият акт за здравето на тази възраст?
4. Наистина ли, възрастните хора, имат проблем с отделителната система (ходенето по голяма нужда)? Трудно ли се изхвърля, сухият бисквит от отвора на ануса и боли ли?
5. Губи ли се интерес към всичко, което някога ви е вълнувало и интересувало. Например, има ли все още тръпка при гледането на мачове, получаването на подаръци, любов и др. ?
6. Изпада ли се в депресия, за отминалите младини?
7. Губят ли се/ Избледняват ли спомените от детството ?
8. Предлагате се на баби на по 60-70 години, защото ви привличат сексуално, понеже сексуалните желания се изменят с годините, или просто защото знаете, че вече нямате шансове за младите жени/момичета ?
1. За мен четирибуквието, започващо с буквата "с", е ужасно вулгарно и произлизащо от някой болен западен ум. Ще Ви отговоря така: Съвокуплителния порив го има, разбира се, само с цел възпроизвеждане и при условие, че все още нямате поколение на тази възраст. Също така се повишава гладът към някои видове вафлени изделия, макар за мен да е необясним този феномен.
2. В този случай пред частицата "да" не се пише запетая.
3. Актът на съвкуплението не може никога да се счита за безопасен, а и се надявам, че сте запознат с ужасните пришки, които се получават при ниска хигиена. Не бих пробягнал до такъв акт, освен ако не желая обезателно да се сдобия с наследник. В противен случай препоръчвам чаша топъл чай и филма "Гладиатор".
4. За съжаление е така в повечето случай, макар моя случай да е по-специален, тъй съм с коварна наследствена болест, поради която от години ми се налага да нося нощното си гърне с мен, дори когато се разхождам. За целта съм пригодил една малка и нескъпа раница, та ако някой желае анонимно да си поръча такава, бих му конструирал, макар да се съмнявам да има желаещи сред вас. Раницата е зелена.
5. Не гледам мачове. Подаръци не съм получавал от миналия септември, когато ме почерпиха с пакет солети и портокалов сок за рождения ми ден. По настоящем не бих върнал нито едно от двете лакомства, ако някой ми ги предложи. Аз самият не съм подарявал подаръци след една определена случка със служители от отдел "Пътна полиция" преди години - осъзнах, че просто не си струва.
6. Защо да изпадам в депресия - та аз самият съм доста по-умен и опитен от преди години. Днес на младините си гледам като на палав малчуган, опитващ да се покатери върху висок бюфет, за да стигне скрития от отеца му шоколад "Крава"; сега съм най-отгоре и гледам от високо бавния напредък на другите малчугани, докато гладно отхапвам от продоволствието във все пак въздържан маниер.
7. Разбира се, че избледняват. Нима искате да си спомняте колко сте бил глупав, когато сте бил младенец? Помня единствено първите си учебни дни, различните си награди по физика и шахмат, както и това, че първия път, когато гледах "Любимец 13", се разплаках от удоволствие.
8. "Баба" е изключително накърняваща дума за всяка възрастна жена, която не ви е роднина. Тези старици заслужават нашето уважение, тъй като ако ги нямаше, навярно никога нямаше да усетим прелестния вкус на традицонната българска баница или да се любуваме на плетени ръкавици по Коледа!
Толстолоб, на теб съм роб.