Хайде, обратно вкъщи, Плевнелиев! Наслушахме се на простотиите ти

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
daniel875 написа:Време е момченцето от Гоце Делчев да сдаде постаТо бива да си неадекватен в приказките, но тук направо има подигравка с българския народ. Този човек си мисли, че има правомощията на Обама и всичко, което каже, трябва да стане.
MCMXIII написа:П.П. Като си много загрижен за бежанците, покани си едно семейство у вас
daduradam написа:TodorT написа:MCMXIII написа:П.П. Като си много загрижен за бежанците, покани си едно семейство у вас
Ами нямам физическата и финансовата възможност за такова нещо.... съжалявам, но не мога да помогна.
dunavfc написа:Днеска в Шумен,отново главоболия за Орешарски,докога такава несправедливост върху този човекОставете го да работи бе ! Където и да отиде му се налага да влиза през задни входове,тоалетни,партери и какво ли още не,няма миг спокойствие за този толкова обичан от народа,човек !
Едно му признавам на Орешарски,огромен непукист е и затова заслужава уважениеЛошото е,че това правителство,рано или късно ще си отиде и всички негативи ще ги отнесе той,защото не си е тръгнал с чест,когато е трябвало ! Затова много хора уважават Виденов,защото пичът,реши,че достойнството и морала са по-важни от всякакви партийни игрички,схеми и т.н. и си замина по нормален,човешки начин !
dunavfc написа:Казах ти и в друга тема,не си ми интересен,не те намирам за оригинален,защо си хабиш времето и нервите да търсиш,каквото и да е бил обяснение от мен ? Как го виждаш това в 2 часа през нощта да давам обяснения пред някакъв форумен клоун ? Ти сериозно ли ме мислиш,баш за толкова тъп,че бих си позволил подобна доза мазохизъм ? Искам правителството на Орешарски да си подаде оставката,защото не ми харесва прическата и визията му,има ли някакъв проблем ?
daniel875 написа:Време е момченцето от Гоце Делчев да сдаде постаТо бива да си неадекватен в приказките, но тук направо има подигравка с българския народ. Този човек си мисли, че има правомощията на Обама и всичко, което каже, трябва да стане.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 0 госта