Прокуратурата разследва Плевналиев за пране на пари

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

minchev_1951
Контакти:

Re: Прокуратурата разследва Плевналиев за пране на пари

Мнениеот minchev_1951 » 14 окт 2013 16:42

Ех, наивници!
В България за подобни неща "Няма достатъчно данни за извършено престъпление."

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 14 окт 2013 16:43

trimontium написа: Не знам каква ти е работата :roll: , но не си прав. Няма как да излага Пловдив или феновете на "Ботев". Може да изложи себе си....И изобщо пичове, които обичате да обобщавате за феновете на "Ботев", жълтите, Пеевски, Бареков, ДПС, Цв.Василев и т.н., малко по-спокойно, моля.

Принципно си прав, но когато обобщението се отнася за други фенове го припомняй на колегите си. И между тях има любители на обобщенията и клишетата.
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Потребителски аватар
Безкомпромисен
Контакти:

Мнениеот Безкомпромисен » 14 окт 2013 16:44

Росен Плевнелиев е поредния незаконен президент в незаконната ни република, издигнат от комунистическата банда ГЕРБ начело с другарката Бойка Борисова!На този комунистически престъпник мястото му е само едно - в затвора!
Здравейте роби на комунизма!
русофилство=комунизъм=българофобия
http://bezkompromisno-georgijekov.blogspot.com - тук ще намерите истината за комунистическите престъпления срещу българския народ и българската държава!

Потребителски аватар
viali69

Мнениеот viali69 » 14 окт 2013 16:47

Captain Stottlemeyer написа:
джони написа:кой на кого е адвокат при положение,че ти и другите маймуни като тебе наскачахте да браните ПлевнАлиев,аз за друго нищо не съм писал

А бе тъп охлюв - срам за Пловдив, ти дори не можеш да напишеш името на президента си правилно. :lol: Росен Плевнелиев не ми е никакъв, но мразя, когато във форума се пишат или копи-пействат идиотщини на квадрат. А бюрековата партенка е точно такава... 8-)

Авторът не е тъп ! Тъпи сте вие, които така и не разбрахте защо изписва името на президента на ГЕРБ като ПлевнАлиев. Да ти подскажа - заради помашкият му произход - Алиев ....
Помашкият произход по бащина линия на Роско е доказан за хората от региона. Той не подлежи на съмнение !
Доказан е и червеният произход на първия му милион. Като платен щатен комсомолски секретар на ДКМС-Благоевград той е бил твърде надежден за моите червени другари. Още повече, че бившият кмет на Благоевград - аленочервеният Лазар Причкапов е земляк и приятел с дъртия Плевнелиев (баща).
Ето, така се раждаха милионерите за една нощ едно време !
После обаче Плевню започва да слугува на други господари - на Световните господари ! И така става демократ .... :lol:
Хем плюете против комунистите, хем гласувате за техните производни и произведения, само защото вече се кланят на Запад, а не на Изток ...
Хамава работа ви казвам ! :lol:
[center]Изображение[/center][center]Изображение...Изображение...Изображение[/center]

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 14 окт 2013 16:49

джони, не ти ли писна да се правиш на шут във форума?
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
ehh
Контакти:

Мнениеот ehh » 14 окт 2013 16:50

viali69 написа:
джони написа:кой на кого е адвокат при положение,че ти и другите маймуни като тебе наскачахте да браните ПлевнАлиев,аз за друго нищо не съм писал

А бе тъп охлюв - срам за Пловдив, ти дори не можеш да напишеш името на президента си правилно. :lol: Росен Плевнелиев не ми е никакъв, но мразя, когато във форума се пишат или копи-пействат идиотщини на квадрат. А бюрековата партенка е точно такава... 8-)

Авторът не е тъп ! Тъпи сте вие, които така и не разбрахте защо изписва името на президента на ГЕРБ като ПлевнАлиев. Да ти подскажа - заради помашкият му произход - Алиев ....
Помашкият произход по бащина линия на Роско е доказан за хората от региона. Той не подлежи на съмнение !
Доказан е и червеният произход на първия му милион. Като платен щатен комсомолски секретар на ДКМС-Благоевград той е бил твърде надежден за моите червени другари. Още повече, че бившият кмет на Благоевград - аленочервеният Лазар Причкапов е земляк и приятел с дъртия Плевнелиев (баща).
После обаче Плевню започва да слугува на други господари - на Световните господари ! И така става демократ .... :lol:
Хем плюете против комунистите, хем гласувате за техните производни и произведения, само защото вече се кланят на Запад, а не на Изток ...

Хайде малко по-сериозно. Стига се прави на хахав и ти.
Sisi 1914 написа:Посветих 1 кючек, на футболистите на Левски!

Sisi 1914 написа:Кашчей, не ми лази по-нервичките!

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 14 окт 2013 16:51

DarkPsy написа:
demy27 написа:
Captain Stottlemeyer написа:[offtopic]П.П. Иначе авторчето на темата за пореден път се проявява като едно от най-тъпите парчета във форума. :lol:[/offtopic]

За тях това "един от най-" не е достатъчно. Те винаги трябва да са "най-" :)
Иначе враждата между Плевнелиев и Василев не е новина, но е повод жълтите "юристи" да наскачат в защита на любимата си групировка.

Кои са тези те бе мъжки? Някакъв пич си пуснал тема за Роската. Негово право. Да виждаш някакъв наплив от "жълтитие"? Комплексар.

До преди вашият собственик да скочи открито на Президента, автора на темата се интересуваше само от цената на патладжаните на борсата, сега взе да прави политически анализи. Не вярвам да си толкова ограничен, но все пак ако си да ти обясня. Темата е поредното облизване на задника на Цв. Василев и автора на темата я пуска не защото е много съвестен и се бори срещу неправдата а защото иска да оплюе опонента на този, който дава пари за Ботев, строи стадиони и т.н. Може да ти е тъжно и да не си съгласен, но причината, автора да пусне темата е точно твоят любим отбор.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Raoul_Duke

Мнениеот Raoul_Duke » 14 окт 2013 16:55

Irish stout написа:
джони написа:като видяха,че този път "красивите и симпатични" протестиращи не могат да избършат гъза на своя водач,просто защото тотално се е насрал,започнаха с псувните и обидите

Красивите и симпатични протестиращи са такива, защото ви мразят безплатно, платени адвокатчета на дявола.
За едни миризливи 20 лева дойдохте в София да поднесете спонтанни поздрави на Станишенко и Ко. Жалки сте, смешни сте.
Искам да знам къде се дават пари за честно протестиране, че имам да взимам със задна дата за всяко сваляне на комунистическа паплач от власт от 1990 година насам.
Ама май се плаща само за поддържане на комунистите.

Ти продължаваш най-нагло да лъжеш като дърт... локомотивец. Единствените платени... "дами" или по-добре жрици да ви наричам, сте вие и даже са ви снимали. Ако ти имаш с какво да докажеш празнодумствата си - давай. На "честната дума" на нИпУдвластни просяци, няма кой да повярва.

Изображение

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VDK5tG5SWnc[/youtube]

Платени фенове на Локомотив Пловдив, които ги возят организирано с рейс до мястото на протеста. Съвсем очевидно е, че "протестиращите" се чувстват като в небрано лозе и не на място. Ясно разпознаваем е и един от договорилите това присъствие на "будни граждани" - Велин Терзиев - Нежния, тартор на черно-белите. "Гражданската съвест" в този случай, твърдят запознати, е оценена на 50 лева на човек, за всеки посетен протест
Велин Терзиев - Нежния (понастоящем кебапчия и шеф в Локо Пд), през 90-те, като част от жълто-черната агитка ---> http://prikachi.com/images/207/7355207A.jpg

[offtopic][wrapimg=]http://s13.postimg.org/o7a1f66sn/3838681m.gif[/wrapimg]
Изображение[/offtopic]

Потребителски аватар
trimontium
Контакти:

Мнениеот trimontium » 14 окт 2013 16:57

DrAvalanche написа:
trimontium написа: Не знам каква ти е работата :roll: , но не си прав. Няма как да излага Пловдив или феновете на "Ботев". Може да изложи себе си....И изобщо пичове, които обичате да обобщавате за феновете на "Ботев", жълтите, Пеевски, Бареков, ДПС, Цв.Василев и т.н., малко по-спокойно, моля.

Принципно си прав, но когато обобщението се отнася за други фенове го припомняй на колегите си. И между тях има любители на обобщенията и клишетата.

Приемам, с уточнението, че всички тук сме колеги - фенове на различни отбори.
[rimg]http://wiki.openstreetmap.org/w/images/c/cf/12_black_yellow-round.svg[/rimg]

runnersa
Контакти:

Мнениеот runnersa » 14 окт 2013 17:07

ehh написа:
viali69 написа:

Хайде малко по-сериозно. Стига се прави на хахав и ти.

Хахав си ти всеки който не възхвалява тоя боклук и веднага бил хахав - айде да го дух*ш и ти и такива като тебе :x
Ние даваме ли ви епитети само щото ги възхваляте тия :?:

Върни се в “Свободна зона”