Прокуратурата разследва Плевналиев за пране на пари

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Re: Прокуратурата разследва Плевналиев за пране на пари

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 14 окт 2013 16:00

джони написа:
Irish stout написа:
джони написа:като видяха,че този път "красивите и симпатични" протестиращи не могат да избършат гъза на своя водач,просто защото тотално се е насрал,започнаха с псувните и обидите

Красивите и симпатични протестиращи са такива, защото ви мразят безплатно, платени адвокатчета на дявола.
За едни миризливи 20 лева дойдохте в София да поднесете спонтанни поздрави на Станишенко и Ко. Жалки сте, смешни сте.
Искам да знам къде се дават пари за честно протестиране, че имам да взимам със задна дата за всяко сваляне на комунистическа паплач от власт от 1990 година насам.
Ама май се плаща само за поддържане на комунистите.

кой на кого е адвокат при положение,че ти и другите маймуни като тебе наскачахте да браните ПлевнАлиев,аз за друго нищо не съм писал

А бе тъп охлюв - срам за Пловдив, ти дори не можеш да напишеш името на президента си правилно. :lol: Росен Плевнелиев не ми е никакъв, но мразя, когато във форума се пишат или копи-пействат идиотщини на квадрат. А бюрековата партенка е точно такава... 8-)
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
trimontium
Контакти:

Мнениеот trimontium » 14 окт 2013 16:00

Captain Stottlemeyer написа:
trimontium написа:
Red_Neck написа:
trimontium написа:Не съм го гледал Барека, но винаги ми се е виждал доста повърхностен. Към 2001г. съставът на чл.304б от НК/т.нар. търговия с влияние/ изобщо не е съществувал - обнародван е в ДВ№92 от 27.09.2002г.
Все пак е любопитно за какво са му платили 70000лв., защото наистина това плащане не е към Линднер, а към него като физическо лице.

пише " по договор".... т.е. в договора трябва да е упоменато.
Аз лично не виждам нищо смущаващо при положение, че всичко е документирано ( следователн осчетоводено впоследствие).
Тези помии се вадят сега, защото българинът не само, че е мързелив, но е и крайно завистлив .... Как така, някой ще си купи вила за 750 К евро .... ма, моля ти се, ... да идва при нас тук в кочинката ...
Пак повтарям Р.П. бе много успешен бизнесмен доста преди да се захване с политика .... Да се чуди човек защо му трябваше ..

Доколкото виждам договора - Р.Плевнелиев не е страна по него. Не мога да кажа какво е написано отгоре на РКО-то/просто не мога да го прочета/, но ако е посочен договора между двете дружества, просто и ясно, проблемът е никакъв. Ако не е, то тогава на мен ми е любопитно, но толкова....
А пък това за документирането и осчетоводяването.....айде сега. Разплащане на ръка, с едно РКО само...., но както и да е.

Тя и главната счетоводителка и касиерката на Линднер като имена не фигурират в договора, но сигурно имат пълномощно за теглене / получаване на пари в брой в полза на фирмата. ;) С известни ограничения по сега действащия закон на ръка може да се плаща сума до 15 хиляди лева. 8-)

По посочената от теб причина, ако аз плащах бих написал не само името на лицето, което получава физически сумата, но и основание за плащане. Помисли за хипотезата съдебен спор между двете дружества и представяне на доказателството - РКО за извършеното плащане на Росен Плевнелиев по договор?!?
[rimg]http://wiki.openstreetmap.org/w/images/c/cf/12_black_yellow-round.svg[/rimg]

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 окт 2013 16:01

e_cvetcov написа:Аз искам да помоля Джони или там както се казва пича, пуснал темата да премахне емблемата на Ботев от аватара си. И не че имам против него или че е фен на Ботев. Всеки има право да има политически пристрастия, но не е коректно да се обвързва емблемата ни с политическите тези на отделните фенове.

:)
Джони, да не се налага следващите мачове на Ботев да ги гледаш по телевизията :)
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
Captain Stottlemeyer

Мнениеот Captain Stottlemeyer » 14 окт 2013 16:04

trimontium написа:
Captain Stottlemeyer написа:
trimontium написа:
Red_Neck написа:
trimontium написа:Не съм го гледал Барека, но винаги ми се е виждал доста повърхностен. Към 2001г. съставът на чл.304б от НК/т.нар. търговия с влияние/ изобщо не е съществувал - обнародван е в ДВ№92 от 27.09.2002г.
Все пак е любопитно за какво са му платили 70000лв., защото наистина това плащане не е към Линднер, а към него като физическо лице.

пише " по договор".... т.е. в договора трябва да е упоменато.
Аз лично не виждам нищо смущаващо при положение, че всичко е документирано ( следователн осчетоводено впоследствие).
Тези помии се вадят сега, защото българинът не само, че е мързелив, но е и крайно завистлив .... Как така, някой ще си купи вила за 750 К евро .... ма, моля ти се, ... да идва при нас тук в кочинката ...
Пак повтарям Р.П. бе много успешен бизнесмен доста преди да се захване с политика .... Да се чуди човек защо му трябваше ..

Доколкото виждам договора - Р.Плевнелиев не е страна по него. Не мога да кажа какво е написано отгоре на РКО-то/просто не мога да го прочета/, но ако е посочен договора между двете дружества, просто и ясно, проблемът е никакъв. Ако не е, то тогава на мен ми е любопитно, но толкова....
А пък това за документирането и осчетоводяването.....айде сега. Разплащане на ръка, с едно РКО само...., но както и да е.

Тя и главната счетоводителка и касиерката на Линднер като имена не фигурират в договора, но сигурно имат пълномощно за теглене / получаване на пари в брой в полза на фирмата. ;) С известни ограничения по сега действащия закон на ръка може да се плаща сума до 15 хиляди лева. 8-)

По посочената от теб причина, ако аз плащах бих написал не само името на лицето, което получава физически сумата, но и основание за плащане. Помисли за хипотезата съдебен спор между двете дружества и представяне на доказателството - РКО за извършеното плащане на Росен Плевнелиев по договор?!?

Ама разбира се, писал съм го по-горе. В РКО трябва да има № и дата на договора. Проблемът е, че ти и аз сме наясно с нещата, но някои други хора тук не са. ;) Както и да е - от мен толкова по темата, че си имам и друга работа. Хубав ден. :)
П.П. Не е моя работа но мисля, че лицето джони излага Пловдив (който между другото е мой роден град) и феновете на "Ботев". ;)
Последна промяна от Captain Stottlemeyer на 14 окт 2013 16:06, променено общо 1 път.
"Има една страна България и в тази страна България има един отбор „Левски”. В този отбор съм се родил, в този отбор ще умра!" Георги АСПАРУХОВ

Потребителски аватар
DarkPsy

Мнениеот DarkPsy » 14 окт 2013 16:05

demy27 написа:
Captain Stottlemeyer написа:[offtopic]П.П. Иначе авторчето на темата за пореден път се проявява като едно от най-тъпите парчета във форума. :lol:[/offtopic]

За тях това "един от най-" не е достатъчно. Те винаги трябва да са "най-" :)
Иначе враждата между Плевнелиев и Василев не е новина, но е повод жълтите "юристи" да наскачат в защита на любимата си групировка.

Кои са тези те бе мъжки? Някакъв пич си пуснал тема за Роската. Негово право. Да виждаш някакъв наплив от "жълтитие"? Комплексар.

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 14 окт 2013 16:06

trimontium написа:По посочената от теб причина, ако аз плащах бих написал не само името на лицето, което получава физически сумата, но и основание за плащане. Помисли за хипотезата съдебен спор между двете дружества и представяне на доказателството - РКО за извършеното плащане на Росен Плевнелиев по договор?!?

Най-вероятно освен РКО е подписан и друг документ ..... който ни се спестява по разбираеми причини.
Важното е пушилка да се вдига и хората да се занимават с Президента .... докато наш'те юнаци си вършат работата, заради която са в Парламента.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
demy27
Контакти:

Мнениеот demy27 » 14 окт 2013 16:07

Captain Stottlemeyer написа:А бе тъп охлюв - срам за Пловдив, ти дори не можеш да напишеш името на президента си правилно. :lol: Росен Плевнелиев не ми е никакъв, но мразя, когато във форума се пишат или копи-пействат идиотщини на квадрат. А бюрековата партенка е точно такава... 8-)

Този най-вероятно няма нищо общо с Пловдив - само живее там от понеделник до петък. Не случайно други фенове на неговият отбор го обявяват за срам и за Ботев и за Пловдив.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe

Потребителски аватар
Alex
Контакти:

Мнениеот Alex » 14 окт 2013 16:13

БАРЕКОВ! БАРЕКОВ! БАРЕКОВ! :lol: :lol: :lol: :lol:

В общи линии като видя Бареков, че се заяжда с някого и разбирам, че той е от добрите... а тоова, че някой го разследва прокуратурата, не означава, че е виновен... човек е забъркан в престъпления, когато има присъди, останалото е ПР и пропаганда (и Боко така правеше с Доган, бил такъв, бил онакъв, опити за убийства, комунистите крали... комунистите са крали тогава, когато имат присъди... в противен случай се нарича PR ;) )
[center]Изображение[/center]

Потребителски аватар
trimontium
Контакти:

Мнениеот trimontium » 14 окт 2013 16:18

Red_Neck написа:
trimontium написа:По посочената от теб причина, ако аз плащах бих написал не само името на лицето, което получава физически сумата, но и основание за плащане. Помисли за хипотезата съдебен спор между двете дружества и представяне на доказателството - РКО за извършеното плащане на Росен Плевнелиев по договор?!?

Най-вероятно освен РКО е подписан и друг документ ..... който ни се спестява по разбираеми причини.
Важното е пушилка да се вдига и хората да се занимават с Президента .... докато наш'те юнаци си вършат работата, заради която са в Парламента.

Това има, това коментирам. Все пак живеем в България. Ако беше в Германия е простичко - едното дружество ще плати на другото по банков път и толкоз. При нас може би имаме твърде много любители на създаването на документи - Едното дружество с РКО плаща на Р.Плевнелиев сумата от 70000лева на ръка, на два пъти. След това Р.Плевнелиев, който е приел сумата от свое име и за сметка на дружеството, е следвало да я предаде на каса, където касиерката да му издаде ПКО. Е, той да не е "инкасо"?!? Да, вероятно нищо особено, но все пак немският вариант ми се вижда по-добър.
[rimg]http://wiki.openstreetmap.org/w/images/c/cf/12_black_yellow-round.svg[/rimg]

Потребителски аватар
trimontium
Контакти:

Мнениеот trimontium » 14 окт 2013 16:29

[quote="Captain Stottlemeyer
П.П. Не е моя работа но мисля, че лицето джони излага Пловдив (който между другото е мой роден град) и феновете на "Ботев". ;)[/quote]
Не знам каква ти е работата :roll: , но не си прав. Няма как да излага Пловдив или феновете на "Ботев". Може да изложи себе си....И изобщо пичове, които обичате да обобщавате за феновете на "Ботев", жълтите, Пеевски, Бареков, ДПС, Цв.Василев и т.н., малко по-спокойно, моля.

Върни се в “Свободна зона”