Венци Христов в Ботев Пд...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
El Commandante

Re: Венци Христов в Ботев Пд...

Мнениеот El Commandante » 14 окт 2013 14:09

Ботевъ Пловдивски написа:Каядо е магьосник с топката, когато е мотивиран да играе.

Бе той и Платини (разградския) е чудесен като иска да играе,ама проблема му е в повечето случаи не иска... :( :(
То и наш Педро като има ден е Българския Пеле,само дето тва му се случва при пълнолуние,във високосна година, при правилно разположение на звездите-демек рядко....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 14 окт 2013 14:10

NADURVEN_FILOSOF написа:
Ботевъ Пловдивски написа::( Между другото, Лоузейро и той не беше лош, де отиде след Зара?!?

тежка контузия в коляното го изкара от игра за целия сезон. Разтрогнаха договора с Берое, но ако се възстанови може да се завърне от следващия сезон.

Жалко, дано се оправи скоро и да възвърне форма. Определено беше по-остър и експлозивен от Каядо и беше удоволствие да се гледа!
Изображение Изображение

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 14 окт 2013 14:14

ivan56 написа:
El Commandante написа:
galin56 написа:В Черноморец Анисе играеше таран, това, че в ЦСКА и Ботев го пускаха като халф няколко мача, че имаха контузени нищо не значи.

Еми толко им е бил акъла значи. Батко Мадагаскар не е и никога няма да бъде таран, той си има строго определено място на терена-вдясно зад нападателя-от там върши най-чудовищните поразии за противниковата защита и вратар...но тва е тема на съвършено друг разговор....

Абе,не го слушай този.Никога не е играл като таран при нас,беше зад нападатели те.Не ви трябва Венци,виж Каядо е друга бира.

:shock: :shock: :shock:
Ти изобщо гледал ли си мач на Черноморец от тогава?? Преди да се изказваш неподготвен. Анисе беше център-нападател, ляво крило Асис и дясно Жужу, като Жужу и Асис си сменяха местата а Анисе беше забит напред.. За 11 мача вкара 6 гола и избяга после в ЦСКА. Вземи прегледай мачовете на запис и после говори пак.

Потребителски аватар
Ботевъ Пловдивски
Контакти:

Мнениеот Ботевъ Пловдивски » 14 окт 2013 14:14

El Commandante написа:
Ботевъ Пловдивски написа:Каядо е магьосник с топката, когато е мотивиран да играе.

Бе той и Платини (разградския) е чудесен като иска да играе,ама проблема му е в повечето случаи не иска... :( :(
То и наш Педро като има ден е Българския Пеле,само дето тва му се случва при пълнолуние,във високосна година, при правилно разположение на звездите-демек рядко....

Педро в началото проблема му беше, че чупеше стойки и чалъми като Гари Родригес. Сърди се, иска всичко през него да минава, той да завършва, не беше (не е) много отборен играч. После му поспадна и формата и мина резерва. сега като влиза да играе, не се държи толкова като примадона.

Каядо по-скоро е на моменти в мача. Играе много силно, да кажем 15 мин., после се изолира от играта, но винаги може да избухне.
Изображение Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 14 окт 2013 14:17

El Commandante написа:

То това е основен проблем с тез бразилци,мадагаскарци и други печки.Като иска да играе играе но като не иска, няма сила на света която да го накара.Затова най добре да си разчитаме на българчета.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 14 окт 2013 14:18

Ботевъ Пловдивски написа:Каядо по-скоро е на моменти в мача. Играе много силно, да кажем 15 мин., после се изолира от играта, но винаги може да избухне.

Ама къде баш играе? 10ка?
Раздава пасове или как?
Сериозно-изобщо не съм му обърнал внимание на тва момче,сигурно е страшен,просто не съм го гледал много и искам да придобия няква представа къде може да играе при нас ако изобщо дойде...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 14 окт 2013 14:20

galin56 написа:
ivan56 написа:
El Commandante написа:
galin56 написа:В Черноморец Анисе играеше таран, това, че в ЦСКА и Ботев го пускаха като халф няколко мача, че имаха контузени нищо не значи.

Еми толко им е бил акъла значи. Батко Мадагаскар не е и никога няма да бъде таран, той си има строго определено място на терена-вдясно зад нападателя-от там върши най-чудовищните поразии за противниковата защита и вратар...но тва е тема на съвършено друг разговор....

Абе,не го слушай този.Никога не е играл като таран при нас,беше зад нападатели те.Не ви трябва Венци,виж Каядо е друга бира.

:shock: :shock: :shock:
Ти изобщо гледал ли си мач на Черноморец от тогава?? Преди да се изказваш неподготвен. Анисе беше център-нападател, ляво крило Асис и дясно Жужу, като Жужу и Асис си сменяха местата а Анисе беше забит напред.. За 11 мача вкара 6 гола и избяга после в ЦСКА. Вземи прегледай мачовете на запис и после говори пак.

Нито един мач не съм гледал на Черноморец ,ей така си говоря на аба.Анисе не е играл чист таран.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
galin56
Контакти:

Мнениеот galin56 » 14 окт 2013 14:46

ivan56 написа:
galin56 написа: :shock: :shock: :shock:

Нито един мач не съм гледал на Черноморец ,ей така си говоря на аба.Анисе не е играл чист таран.

Ами явно не си. Както и да е за такива очеизвадни неща е излишно да се спори. Всеки който е гледал мачовете от тогава може ясно да види кой къде е играл. Точно тогава по тв-то започнаха да дават почти всички мачове от А група и съм им гледал почти всичките 15 за полусезона и Анисе си играеше точно таран.

Потребителски аватар
Perroquet
Контакти:

Мнениеот Perroquet » 14 окт 2013 14:48

Кой е пуснал такава тъпа тема... Нито единият , нито другият имат класа за да играят в БОТЕВ. След Неделев , мястото му да се заеме от някакъв селски Венци ,това е абсурд. Може да го вземем само ако иска без пари , ше го пратим в сателита Раковски. Мъри е решил да привлича холандци , и аз приветствам такъв избор. В БГ няма класни и мотивирани играчи , които да си заслужават усилията да бъдат привлечени в БОТЕВ.

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 14 окт 2013 15:21

Perroquet написа:След Неделев , мястото му да се заеме от някакъв селски Венци ,това е абсурд. Може да го вземем само ако иска без пари , ше го пратим в сателита Раковски. Мъри е решил да привлича холандци , и аз приветствам такъв избор. В БГ няма класни и мотивирани играчи , които да си заслужават усилията да бъдат привлечени в БОТЕВ.

Надявам се осъзнаваш че тва са пълни глупости.
И не знам защо обиждаш Венци Христов-един от най-обещаващите млади нападатели у нас.Ако го вземем-чудесно, ако не го вземем-всичко хубаво му пожелавам,където и да реши да играе...

Върни се в “Берое”