ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

botev forever

Re: Цялото италианско войнство.....

Мнениеот botev forever » 25 окт 2009 14:16

Hacko1912 написа:koe po-tochno?
страх те хвана че може да има нещо положително и италянците ли?

От какво да ме е страх не е ясно.Все едно аз да те питам,ако нищо не стане ти ли си виновен.

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 25 окт 2009 14:22

виновен за всичко е и ще бъде само един - селяка. всичко друго са спекупации, дори и когато те са на основата на някви факти. ти така и не си дал мнение а играт ана отбора в последните 2 срещи, а пичони като тренйор и прочие. така и не си казал какво предлагаш да се направи при тази ситуация и прочие. единственото е да убиваш всякакви наченки на надежда от седмици вече ... нейсе ... аз съм аут за дълго от тук

шайн - аз пиша на кирилица 95% от случаите, колкото и трудна да ми е това с постоянна привключване на пред назад ...

botev forever

Мнениеот botev forever » 25 окт 2009 14:30

Hacko1912 написа:виновен за всичко е и ще бъде само един - селяка. всичко друго са спекупации, дори и когато те са на основата на някви факти. ти така и не си дал мнение а играт ана отбора в последните 2 срещи, а пичони като тренйор и прочие. така и не си казал какво предлагаш да се направи при тази ситуация и прочие. единственото е да убиваш всякакви наченки на надежда от седмици вече ... нейсе ... аз съм аут за дълго от тук

шайн - аз пиша на кирилица 95% от случаите, колкото и трудна да ми е това с постоянна привключване на пред назад ...

Мнението си го казах отдавна за Пичони.От 7 мача 6 загуби и 1 равен,като отбора е вкарал само 2 или 3 гола.Това е сухата статистика.Имам предложение,което съм го споменал,а то е да се натиска Селяка не да продава а да подарява отбора.примерно за 1лев или съвсем да не е валат за 1 евро.Така се прави със задлъжняли АД.

Потребителски аватар
bnborisov
Контакти:

Борислав Михайлов се видя днес с Енрико Пичоне

Мнениеот bnborisov » 25 окт 2009 14:43

Босът на БФС Борислав Михайлов се видя днес с италианците от Ботев. Боби пи кафе с Енрико Пичоне и компания на тайнствена среща в Новотела. Президентът на футболната централа и италианците категорично отказаха да бъдат снимани. Което придаде на срещата им вкус на завера. След дългото рандеву Михайлов си тръгна от Новотела в компанията на съпругата си Мария.

Вариантите за разговора между Михайлов и хората от Ботев са няколко. Едни от източниците на news4000.bg се кълнат, че Боби е поискал да научи ще завършат ли "канарчетата" полусезона и шампионата на България. Бившият вратар на национала никога не е крил симпатиите си към Ботев, където игра през 1994 година, преди да направи трансфер в английския Рединг.

Други наши информатори смятат, че целта на конфиденциалната сбирка е била италианците да спечелят Боби на своя страна и да го накарат да натисне Христолов за сделката. Въпреки, че все още не е ясно кои от Апенините останаха да преговарят с Митьо и дали въобще ще има продажба на клуба. Докато бизнесменът от Крумово и италианците се мотаят, отборът е на път да се разпадне тотално и генерално след дербито с Локомотив в края на идната седмица.

Принципно футболистите на Ботев възнамеряваха да обявят бойкот още утре или вдругиден. Сега обаче ситуацията може да претърпи развитие. Пред news4000.bg една част от българските играчи обявиха, че може да изчакат сблъсъка с Локо и едва след това да си съберат багажа.

Потребителски аватар
ktulu:

Re: Борислав Михайлов се видя днес с Енрико Пичоне

Мнениеот ktulu: » 25 окт 2009 14:54

Трети източници пък сочат, че гласят Пичони за националния :lol:
///// Gialloneri /////

Потребителски аватар
Abbiati
Контакти:

Мнениеот Abbiati » 25 окт 2009 14:58

Ей, нали италианците щяха да си ходят? Сега за БГ играчи се говори... и как така, бяха избегали вече, изведнъж от едно кафе в Новотела нещата се обърнаха... Мирише, та се къса. Спортна журналистика, майна!
СВОБОДЕН БОТЕВ ПЛОВДИВ!

Потребителски аватар
lokofan
Контакти:

Мнениеот lokofan » 25 окт 2009 15:01

ktulu: написа:Трети източници пък сочат, че гласят Пичони за националния :lol:

само това ще е..... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

plovdivesamona6
Контакти:

Мнениеот plovdivesamona6 » 25 окт 2009 15:04

Боби си гледа собствения интерес.100% се опитва да замаже положението като най накрая вземе чужденец за национален треньор.

Потребителски аватар
vhpvhp
Контакти:

Мнениеот vhpvhp » 25 окт 2009 15:28

Пичоне - треньор на Националите. Гонзо - треньор на Ботев. Хитро.

kishe
Контакти:

Мнениеот kishe » 25 окт 2009 15:47

дайте по сериозно ако знае някой за какво е била срещата нека сподели
селски вземи си скункса не се сърди

Върни се в “Ботев”