Лудогорец ще инвестира 16 милиона лева в стадиона иска още 4

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
El Commandante

Re: Лудогорец ще инвестира 16 милиона лева в стадиона иска още 4

Мнениеот El Commandante » 14 окт 2013 12:36

Кашчей написа:Днес чета, че ЦСКА иска помощ от Орешарски, щото им били пречели да си направят хубав стадион (разбирай с МОЛ и други подобни екстри) в Борисовата градина.

Някой по-нагоре го беше написал много хубаво-ти ако си един премиер ше дадеш ли пари на Томов за каквото и да е?
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

pomiqr34

Мнениеот pomiqr34 » 14 окт 2013 13:09

На "Левски" им подаряват стадион и терен, а и пари да им дадели, за да си го ремонтират. "ЦСКА" пари за заплати нямат, а и на тях що не им дадат за стадион. Ай да извадят 16 млн. евро и тогава и те да поискат. Мрете от яд, че "Лудогорец" за 3 години може да постигне, колкото "ЦСКА" и "Левски" в последните 20 години. Много ясно, че ще искат пари от общината като стадионът е техен.

Потребителски аватар
dickinson
Контакти:

Мнениеот dickinson » 14 окт 2013 13:37

Много съм против да се дават държавни пари тоест парите от балъците като мен дето плащат данъци за спорт, стадиони и култура

парите да се дават на младите майки дето почват от 14 годишна възраст да раждат и така докато забравят имената да децата си щото като получат парите за раждане и пращат децата в домове за сираци, тези майки наред с татковците цял живот никакви данъци не са платили и не са работили на светло , но заслужават в крайна сметка

а вие си плямпайте на кого да се дадат пари за стадион и на кого не, естествено че на никой няма да даде Орешарски

honda
Контакти:

Мнениеот honda » 14 окт 2013 13:41

Изчетох мненията по темата. Към хората от Разград- поздравления след като в община Разград няма по-важни и обществено значими проекти от модернизирането на стадиона. Блазя ви ,че живеете в такава община. Между другото ,колко апарата за MRI ( ядренно- магитен резонанс) има в разградската болница. Или разбирам ,че всички училища в Разград са ремонтирани, санирани, разполагат с най-модерните компютърни зали,с най-добрите учители по информационни технологии и чужди езици, всяко училище разполага с функциониращ покрит басейн и модерно оборудвани зала за физкултура и спортни площадки . Дипломата от училищата в Разград е най-малкото със същия престиж като НПМГ. Всекидневно в града може да бъдат забелязани представители на най-елитните университети в света да предлагат стипендии на ученици от разградските гимназии. Питейната вода в Разград е с най-добрите възможни качества . Всички улици са асфалтирани и в идеално състояние в сравнение с тях I-95, е като черен междуселски път в Сомалия. Градския транспорт е поне на нивото на Бризбейн. Общо взето средно по около 200 човека на ден идват от други общини да търсят препитания в община Разград. Ако това е така- напълно сериозно благородно ви завиждам и напълно разбирам Общински съвет да гласува участие в строежа на нов стадион.
Тук не коментирам Домусчиеви и приветствам желението им да инвестират в спорта. Нямам и никакво желание да коментирам бизнеса им и криминалната приватизация на ПБМФ и всичко ,което последва след това(как над 6000 български граждани бяха съкратени от същите тези велики "меценати)(не е тук мястото - все пак е спортен форум). Според мен ,ако искат да строят стадион- да го строят със собствени средства ,аз лично бих ги поздравил за една такава постъпка.
Ако бях на мястото на ОС на Община Разград бих разговарял за въпросния проект ,едва след всички други наистина сериозни с реално обществено значение са решени. Не искам да бъда неправилно разбран- аз съм спортен човек и със сигурност съм прекарал по стадиони и спортни обекти повече от 90% от членовете на форума, но подпомагането на професионалния спорт , според мен би трябвало да бъде на доста заден план в списъка с приоритети на една Община, със сигурност има много други несравнимо по-важни задачи за решаване. Някой беше писал ,че един такъв проект е много изгоден за Общината- бих бил благодарен ,ако сподели с какво точно е изгоден за Общината. все пак една Община има да решава доста задачи,които се съмнявам ,че са решени в Разград.
За премиера- явно нещо съм пропуснал и не съм разрбал, кога въпроса с отпускането на средства за строеж на един футболен клуб е станал въпрос от национално значение. вно съм пропуснал момента когато България се наредила между Люксембург и Катар и образно казано ръководните тела се чудят къде да инвестират излишъка от средства. преди време в Сингапур ,бях видял една кутия с послание на кмета на града в което се обясняваше,че в града има достатъчно средства и се молеха гражданите ако има някакви предложения за подобрения да ги изложат. При реализация на проекта ,автора на идеята ще получи награда. явн о съм пропуснал момента ,когатао България се е изравнила със Сингапур

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 14 окт 2013 13:46

Или разбирам ,че всички училища в Разград са ремонтирани, санирани,

В интерес на истината всички училища са ремонтирани и санирани :)

pomiqr34

Мнениеот pomiqr34 » 14 окт 2013 13:48

Знаеш ли колко училища има в Разград? И ходил ли си в Разград, за да ги видиш дали са ремонтирани? Със сигурност питейната вода в Разград е по-добра от тази в София или Варна. Строежа на стадиона ще отвори работни места!!! Иронията ти не върви.

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 14 окт 2013 14:03

honda написа:Изчетох мненията по темата. Към хората от Разград- поздравления след като в община Разград няма по-важни и обществено значими проекти от модернизирането на стадиона. Блазя ви ,че живеете в такава община. Между другото ,колко апарата за MRI ( ядренно- магитен резонанс) има в разградската болница. Или разбирам ,че всички училища в Разград са ремонтирани, санирани, разполагат с най-модерните компютърни зали,с най-добрите учители по информационни технологии и чужди езици, всяко училище разполага с функциониращ покрит басейн и модерно оборудвани зала за физкултура и спортни площадки . Дипломата от училищата в Разград е най-малкото със същия престиж като НПМГ. Всекидневно в града може да бъдат забелязани представители на най-елитните университети в света да предлагат стипендии на ученици от разградските гимназии. Питейната вода в Разград е с най-добрите възможни качества . Всички улици са асфалтирани и в идеално състояние в сравнение с тях I-95, е като черен междуселски път в Сомалия. Градския транспорт е поне на нивото на Бризбейн. Общо взето средно по около 200 човека на ден идват от други общини да търсят препитания в община Разград. Ако това е така- напълно сериозно благородно ви завиждам и напълно разбирам Общински съвет да гласува участие в строежа на нов стадион.
Тук не коментирам Домусчиеви и приветствам желението им да инвестират в спорта. Нямам и никакво желание да коментирам бизнеса им и криминалната приватизация на ПБМФ и всичко ,което последва след това(как над 6000 български граждани бяха съкратени от същите тези велики "меценати)(не е тук мястото - все пак е спортен форум). Според мен ,ако искат да строят стадион- да го строят със собствени средства ,аз лично бих ги поздравил за една такава постъпка.
Ако бях на мястото на ОС на Община Разград бих разговарял за въпросния проект ,едва след всички други наистина сериозни с реално обществено значение са решени. Не искам да бъда неправилно разбран- аз съм спортен човек и със сигурност съм прекарал по стадиони и спортни обекти повече от 90% от членовете на форума, но подпомагането на професионалния спорт , според мен би трябвало да бъде на доста заден план в списъка с приоритети на една Община, със сигурност има много други несравнимо по-важни задачи за решаване. Някой беше писал ,че един такъв проект е много изгоден за Общината- бих бил благодарен ,ако сподели с какво точно е изгоден за Общината. все пак една Община има да решава доста задачи,които се съмнявам ,че са решени в Разград.
За премиера- явно нещо съм пропуснал и не съм разрбал, кога въпроса с отпускането на средства за строеж на един футболен клуб е станал въпрос от национално значение. вно съм пропуснал момента когато България се наредила между Люксембург и Катар и образно казано ръководните тела се чудят къде да инвестират излишъка от средства. преди време в Сингапур ,бях видял една кутия с послание на кмета на града в което се обясняваше,че в града има достатъчно средства и се молеха гражданите ако има някакви предложения за подобрения да ги изложат. При реализация на проекта ,автора на идеята ще получи награда. явн о съм пропуснал момента ,когатао България се е изравнила със Сингапур

Това е евтин популизъм пар екселанс....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 14 окт 2013 14:05

pomiqr34 написа:Със сигурност питейната вода в Разград е по-добра от тази в София

Категорично не е. Имам наблюдения.. :mrgreen: :mrgreen:

Питейната вода в София е една от най-добрите в света, съвсем сериозно...

Но,дайте да оставим глупостите настрана....

Потребителски аватар
Неутрален58
Контакти:

Мнениеот Неутрален58 » 14 окт 2013 14:32

Аз съм за държавата да отпусне 4 милиона на Лудогорец за стадиона , защото Кирил Домусчиев е сериозен човек и по този начин ще има стимул да гради още , виждайки, че държавата му помага! Така трябва да се помага и на други собственици , които имат намерението да строят! Така правят в Словакия и в Румъния и смятам , че това е правилната политика! Да се отпускат държавни пари на места , където няма да се източат , а ще се построи нещо смислено , а не поредния мол! Освен това Домусчиев поема 80% от разходите, което не е малко!
Както съм за строежа на нов национален стадион в София и отпускането на 30 милиона лева за стадион "Пловдив"!Държавата трябва да подпомага спорта!

Потребителски аватар
DrAvalanche
Контакти:

Мнениеот DrAvalanche » 14 окт 2013 14:45

Неутрален58 написа:Аз съм за държавата да отпусне 4 милиона на Лудогорец за стадиона , защото Кирил Домусчиев е сериозен човек и по този начин ще има стимул да гради още , виждайки, че държавата му помага! Така трябва да се помага и на други собственици , които имат намерението да строят! Така правят в Словакия и в Румъния и смятам , че това е правилната политика! Да се отпускат държавни пари на места , където няма да се източат , а ще се построи нещо смислено , а не поредния мол! Освен това Домусчиев поема 80% от разходите, което не е малко!
Както съм за строежа на нов национален стадион в София и отпускането на 30 милиона лева за стадион "Пловдив"!Държавата трябва да подпомага спорта!

Правилно. Човека малко крадна покрай приватизацията, затова трябва за му се помогне още малко. Днес 4 милиона, утре 40...
Ние сме Чък Норис на А група, разбираш ли. Ние сме лелката за водата... На който искаме пишем 4 кубика, на който искаме пишем 20 кубика. Ние сме закона! Ние сме конституцията! Левскарски режим!!!

ОВ 1948 ГГ :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Върни се в “Лудогорец”