Лудогорец ще инвестира 16 милиона лева в стадиона иска още 4

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Лудогорец ще инвестира 16 милиона лева в стадиона иска още 4

Мнениеот Кашчей » 14 окт 2013 12:02

Blue&Honour написа:Левски е вечен, а КрейзиФорест обречен.

Засилили сте се и вие към вечността, начело с Батков и София-Запад :mrgreen:
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Swarovski
Контакти:

Мнениеот Swarovski » 14 окт 2013 12:03

Parmalat написа:„Премиерът прие – като идея, да се потърсят 4 млн. лв. от държавата за строителството на стадиона до 4 звезди за 10 хил. души“ – е заглавието на „Гледища Днес“.

Добре де, къде е сега Кашчей да обясни как тия 4 млн. лв. са стотинки и как Лудогорец повече от всички заслужават да си имат хубав стадион? Аз ли нещо не съм в ред или света тотално се обърка!? Играта, спорта наречен ФУТБОЛ е направен за хората, феновете! Сега пак
ще наскочат разградските "градски" и ще почнат да ми вадят статистики колко хора са, колко ще ходят на стадиона и как 20 000 "може и да им дойдат малко в повече"!!! Вие на кой свят живеете? В момента Лудогорец мачка в А група и ЛЕ, а на стадиона ви има 1000 души! Сега, понеже вие вече се мислите за Между- галактически шампион, ще ви сравня с ЦСКА и Левски. Само за момент си представете, че един от 2та отбора беше постигнал същото като вас в точно този момент, колко хора щеше да има на един обикновен мач за първенство? Сами може да си отговорите.
Домусчиев щом му е мерак да си строи стадион, негова си работа, но щом иска пари от общината, която се обръща към държавата, вече е НАША работа! Пък какво се пените? Всеки дърпа баницата към себе си! Много ясно, че никой няма да пие една ракия тая вечер за здравето на Домуса! Гришата по същия начин се беше превъзбудил след един сезон и ремонтира за 2 месеца стадиона в Ловеч, а сега колко хора ходят там? 2000? 5000? На мен по реална и смислена ми звучеше идеята Лудогорец да се премести в София, Разград не е град където да правиш футболен гранд, Домуса го знае със сигурност!
Изображение

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 14 окт 2013 12:06

JACKO написа:[offtopic]ето го проекта от - до
http://f7-preview.agilityhoster.com/ardist.bg/files/Prezentaciq_Ludogorec.pdf[/offtopic]

Е що го цъкна офф топик като тя цялата тема е посветена на тоя стадион :):)
Иначе-аз продължавам да не разбирам защо има такова разстояние между трибуните-сигурна предпоставка за честото излитане от там на топката при гостувания на отбори като Гоце Делчев,Любимец,Локомотив ПД и други неможачи... :) :) :)

Ебавам се,стискам палци да ви го направят,на пук на повечето миндили,писали тук,аз па ше се изкефя да ви направят един хубав стадион-да се радвате.....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 окт 2013 12:07

JACKO написа:
El Commandante написа:
Blue1914 написа:4 милиона инвестиция за стадиона са и много, и малко за община Разград.

Ако 4 милиона лева....повтарям лева...са много като инвестиция за която и да е община....мъка ми е за тая държава....
Честно,бахти мишките сме на фона на това което се прави по света-е го е-сравнете проекта на Лудогорец с проектите на тея словенските пичаги...еми къде са те,къде сме ние...това което ще направи Лудогорец е съвсем,съвсем скромно нещо и е жалко и смешно че за 2 милиона евро се вдига такава дандания...

Между другото-ъъъ...пичове от Лудогорец....сигурни ли сме че така ще изглежда стадиона в действителност?
Много постно бе майка-4 трибуни,един терен и паркинги.....с разстояние между трибуните-та да има откъде да се засилват играчите при корнер... :mrgreen: :mrgreen:
Дано да не изглежда точно така в готов вид, тва не е особено хубав проект...

[offtopic]ето го проекта от - до
http://f7-preview.agilityhoster.com/ardist.bg/files/Prezentaciq_Ludogorec.pdf[/offtopic]

Съвременното осветление не се разполага на пилони, а по ръба на козиркиите по дължина на полето. Това открито пространство край пилоните не е никак добра идея и дано е само концепция, а не и сериозен идеен проект (да не говорим за работен).
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 14 окт 2013 12:11

Swarovski написа:В момента Лудогорец мачка в А група и ЛЕ, а на стадиона ви има 1000 души!

Е те кво са виновни завалиите че града им е 30 000 души?
То тва да не сме ние да се вдигнем 15 000 агитка за мач в Бургас,аре по-сериозно...

Имай предвид че като фенска култура тоя град никакъв го няма (без да ми се обиждате от Разград), тия момчета едва ли някога през живота си са нахлували на терена,взимали са говедата на първа или спирали влакове та да свалят същите тея говеда и да ги побият малко. Мен ми става някво много комично като ги слушам кви са детски като агитка-повечето им песни откраднати от нас...ОБАЧЕ...то всеки е почвал така,все от някъде трябва да почнат, нали?
Последна промяна от El Commandante на 14 окт 2013 12:18, променено общо 1 път.
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 14 окт 2013 12:13

Кашчей написа:Съвременното осветление не се разполага на пилони, а по ръба на козиркиите по дължина на полето. Това открито пространство край пилоните не е никак добра идея и дано е само концепция, а не и сериозен идеен проект (да не говорим за работен).

На нашия стадион ше е баш такова-по ръба на козирката...а аз в проекта видях и схема на напълно затворен стадион-което е май всъщност идеята, просто може би графично не са го представили добре...

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 14 окт 2013 12:21

Кой е казал , че сме футболен гранд ? Ние сме си малък градски отбор ... и винаги ще си бъдем . Нямаме грандоманското мислене на Левски и ЦСКА . И да 10-12 000 стадион ще ни е предостатъчен , е и ? Аз пък супер много подкрепям мисленето на Домусчиев . Той ако иска , ще даде и тези 4млн. , но трябва да се подсети общините и държавата , защото .. подяволите вижте ни стадионите . Всичко почти е занемарено . Не и пука за този "социален феномен" наречен футбол. А и той иска помощ от общината , защото го прави ЗА тази община и иска да види , че има интерес . Така трябва да е ... много за съм . Нямам нищо против държавата и община София да построи чисто нови стадиони на Левски , ЦСКА , Славия и Локо ... даже ще бъда доста изкефен . Вижте другите държави , някои от които не са с нищо повече от нас . :( :oops:

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 14 окт 2013 12:25

Ивайло Лудогорец написа:Славия и Локо

На тези за кво са им стадиони-по един терен и пет реда седалки идеално ще им покриват нуждите...те имат не повече от 1000 фена всеки....да не говорим че и на двата отбора мястото им отдавна не е в А група....

Пурата
Контакти:

Мнениеот Пурата » 14 окт 2013 12:29

Бе много защитници на Домуса бре... ако сте платени я му кажете и мен да впише в ведомостите :)

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 окт 2013 12:29

Swarovski написа:
Parmalat написа:„Премиерът прие – като идея, да се потърсят 4 млн. лв. от държавата за строителството на стадиона до 4 звезди за 10 хил. души“ – е заглавието на „Гледища Днес“.

Добре де, къде е сега Кашчей да обясни как тия 4 млн. лв. са стотинки и как Лудогорец повече от всички заслужават да си имат хубав стадион? Аз ли нещо не съм в ред или света тотално се обърка!? Играта, спорта наречен ФУТБОЛ е направен за хората, феновете! Сега пак
ще наскочат разградските "градски" и ще почнат да ми вадят статистики колко хора са, колко ще ходят на стадиона и как 20 000 "може и да им дойдат малко в повече"!!! Вие на кой свят живеете? В момента Лудогорец мачка в А група и ЛЕ, а на стадиона ви има 1000 души! Сега, понеже вие вече се мислите за Между- галактически шампион, ще ви сравня с ЦСКА и Левски. Само за момент си представете, че един от 2та отбора беше постигнал същото като вас в точно този момент, колко хора щеше да има на един обикновен мач за първенство? Сами може да си отговорите.
Домусчиев щом му е мерак да си строи стадион, негова си работа, но щом иска пари от общината, която се обръща към държавата, вече е НАША работа! Пък какво се пените? Всеки дърпа баницата към себе си! Много ясно, че никой няма да пие една ракия тая вечер за здравето на Домуса! Гришата по същия начин се беше превъзбудил след един сезон и ремонтира за 2 месеца стадиона в Ловеч, а сега колко хора ходят там? 2000? 5000? На мен по реална и смислена ми звучеше идеята Лудогорец да се премести в София, Разград не е град където да правиш футболен гранд, Домуса го знае със сигурност!

Я кажи кога и къде съм говорил това, което пишеш?
Лудогорец правят нещо, за разлика от вас "грандове", които сте повече грандомани, отколкото грандове! Днес чета, че ЦСКА иска помощ от Орешарски, щото им били пречели да си направят хубав стадион (разбирай с МОЛ и други подобни екстри) в Борисовата градина.Искали предоговаряне на концесията.. много бързо бе-няма и две години още, но цесекарчетата ги е яд на Лудогорец защото там нещо се гради, а не се разрушава.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Върни се в “Лудогорец”