Blue&Honour написа:Левски е вечен, а КрейзиФорест обречен.
Засилили сте се и вие към вечността, начело с Батков и София-Запад

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist
Blue&Honour написа:Левски е вечен, а КрейзиФорест обречен.
Parmalat написа:„Премиерът прие – като идея, да се потърсят 4 млн. лв. от държавата за строителството на стадиона до 4 звезди за 10 хил. души“ – е заглавието на „Гледища Днес“.
JACKO написа:[offtopic]ето го проекта от - до
http://f7-preview.agilityhoster.com/ardist.bg/files/Prezentaciq_Ludogorec.pdf[/offtopic]
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
JACKO написа:El Commandante написа:Blue1914 написа:4 милиона инвестиция за стадиона са и много, и малко за община Разград.
Ако 4 милиона лева....повтарям лева...са много като инвестиция за която и да е община....мъка ми е за тая държава....
Честно,бахти мишките сме на фона на това което се прави по света-е го е-сравнете проекта на Лудогорец с проектите на тея словенските пичаги...еми къде са те,къде сме ние...това което ще направи Лудогорец е съвсем,съвсем скромно нещо и е жалко и смешно че за 2 милиона евро се вдига такава дандания...
Между другото-ъъъ...пичове от Лудогорец....сигурни ли сме че така ще изглежда стадиона в действителност?
Много постно бе майка-4 трибуни,един терен и паркинги.....с разстояние между трибуните-та да има откъде да се засилват играчите при корнер...![]()
![]()
Дано да не изглежда точно така в готов вид, тва не е особено хубав проект...
[offtopic]ето го проекта от - до
http://f7-preview.agilityhoster.com/ardist.bg/files/Prezentaciq_Ludogorec.pdf[/offtopic]
Swarovski написа:В момента Лудогорец мачка в А група и ЛЕ, а на стадиона ви има 1000 души!
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?
Кашчей написа:Съвременното осветление не се разполага на пилони, а по ръба на козиркиите по дължина на полето. Това открито пространство край пилоните не е никак добра идея и дано е само концепция, а не и сериозен идеен проект (да не говорим за работен).
Ивайло Лудогорец написа:Славия и Локо
Swarovski написа:Parmalat написа:„Премиерът прие – като идея, да се потърсят 4 млн. лв. от държавата за строителството на стадиона до 4 звезди за 10 хил. души“ – е заглавието на „Гледища Днес“.
Добре де, къде е сега Кашчей да обясни как тия 4 млн. лв. са стотинки и как Лудогорец повече от всички заслужават да си имат хубав стадион? Аз ли нещо не съм в ред или света тотално се обърка!? Играта, спорта наречен ФУТБОЛ е направен за хората, феновете! Сега пак
ще наскочат разградските "градски" и ще почнат да ми вадят статистики колко хора са, колко ще ходят на стадиона и как 20 000 "може и да им дойдат малко в повече"!!! Вие на кой свят живеете? В момента Лудогорец мачка в А група и ЛЕ, а на стадиона ви има 1000 души! Сега, понеже вие вече се мислите за Между- галактически шампион, ще ви сравня с ЦСКА и Левски. Само за момент си представете, че един от 2та отбора беше постигнал същото като вас в точно този момент, колко хора щеше да има на един обикновен мач за първенство? Сами може да си отговорите.
Домусчиев щом му е мерак да си строи стадион, негова си работа, но щом иска пари от общината, която се обръща към държавата, вече е НАША работа! Пък какво се пените? Всеки дърпа баницата към себе си! Много ясно, че никой няма да пие една ракия тая вечер за здравето на Домуса! Гришата по същия начин се беше превъзбудил след един сезон и ремонтира за 2 месеца стадиона в Ловеч, а сега колко хора ходят там? 2000? 5000? На мен по реална и смислена ми звучеше идеята Лудогорец да се премести в София, Разград не е град където да правиш футболен гранд, Домуса го знае със сигурност!
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта