Лудогорец ще инвестира 16 милиона лева в стадиона иска още 4

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Лудогорец ще инвестира 16 милиона лева в стадиона иска още 4

Мнениеот Кашчей » 14 окт 2013 00:26

subzero написа:
Кашчей написа:
Армейче написа:
BadBoy написа:
Parmalat написа:Виждат ми се свестни хора и затова ги цитирам.Сигурно и те перат пари,но поне строят.Направиха базата,а сега дано и стадиона.Най-малкото след време ще идват отбори да се подготвят там на лагери.

Колко от вас знаят, че Домусчиев е съсобственик в тази спортна база http://www.olympsportshotel.com/ ?

За това ли миналата година, преди мача миньор - ЦСКА, перничанчетата бяха на лагер седмица преди това там? ;)

Ако отборът на Скънторп е на лагер в базата на Барса, дали ще победи Реал след това?

Е,да. Ама Скънторп не играе в Испания. И едва ли ще излезе с юношите.

Юношите на миньор ли са били в базата, че не разбрах :roll:
Марек в чия база са били, като излязоха с юноши срещу Левски, няколко години по-рано?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 14 окт 2013 00:31

Кашчей написа:
subzero написа:
Кашчей написа:
Армейче написа:
BadBoy написа:
Parmalat написа:Виждат ми се свестни хора и затова ги цитирам.Сигурно и те перат пари,но поне строят.Направиха базата,а сега дано и стадиона.Най-малкото след време ще идват отбори да се подготвят там на лагери.

Колко от вас знаят, че Домусчиев е съсобственик в тази спортна база http://www.olympsportshotel.com/ ?

За това ли миналата година, преди мача миньор - ЦСКА, перничанчетата бяха на лагер седмица преди това там? ;)

Ако отборът на Скънторп е на лагер в базата на Барса, дали ще победи Реал след това?

Е,да. Ама Скънторп не играе в Испания. И едва ли ще излезе с юношите.

Юношите на миньор ли са били в базата, че не разбрах :roll:
Марек в чия база са били, като излязоха с юноши срещу Левски, няколко години по-рано?

Много добре разбра.
Нека уточня. През оная работа ми е за Марек,Левски,ЦСКА,Миньор и Лудогорец. За мен не е нормално Марек да излезе с юношите срещу Левски. Не е нормално обаче и Миньор да направят същото срещу Лудогорец. И нещо много съвпадения взеха да стават.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

iliyan

Мнениеот iliyan » 14 окт 2013 00:33

subzero написа:Много добре разбра.
Нека уточня. През оная работа ми е за Марек,Левски,ЦСКА,Миньор и Лудогорец. За мен не е нормално Марек да излезе с юношите срещу Левски. Не е нормално обаче и Миньор да направят същото срещу Лудогорец. И нещо много съвпадения взеха да стават.

И не забравяй Ст.Стоев ;) Съвсем случайно той тогава беше тренер на Миньор ;)
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
Ивайло Лудогорец
Контакти:

Мнениеот Ивайло Лудогорец » 14 окт 2013 00:51

Като чета коментарите оставам с впечатление ,че хората са против това да има едно добро спортно съоръжение ( защотот в Бг се броят на ... половината пръсти на едната ръка ) ... направо.. гледам и не вярвам ква злоба , кво нещо . Не сме народ а мърша ..Домусчиев да спонсорира построяването на такова съоръжение , пък след време ако реши да се махне случайно .. стадиона остава за много години , неможе да си го вземе със себе си. Аз дори това се надявам най-много да стане ...стадиона .

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 14 окт 2013 00:54

stoyankd написа:Само преди месец от Лудогорец искаха парите на Газпром да се разделят на всички отбори, а сега искат само за тях. Странна работа?

То и ние я подписахме тая декларация и предполагам сме я подписали поради същата причина както и Лудогорец-не че много ни трябват пари,ми ей така-от солидарност с другите и за да не парадираме че всъщност сме достатъчно напред с парите,за да не ни пука всъщност кво ше стане....
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

iliyan

Мнениеот iliyan » 14 окт 2013 00:57

Ивайло Лудогорец написа:Като чета коментарите оставам с впечатление ,че хората са против това да има едно добро спортно съоръжение ( защотот в Бг се броят на ... половината пръсти на едната ръка ) ... направо.. гледам и не вярвам ква злоба , кво нещо . Не сме народ а мърша ..Домусчиев да спонсорира построяването на такова съоръжение , пък след време ако реши да се махне случайно .. стадиона остава за много години , неможе да си го вземе със себе си. Аз дори това се надявам най-много да стане ...стадиона .

Да си чувал израза - нито му е времето , нито му е мястото а ?! Има една темичка за стадиона който искат да строя в сф една немска фирма !!
Прочети внимателно какво казва онази кака - каква са изискванията за да построят стадиона - всяка седмица да е пълен !
Вие вашият как ще го пълните всяка седмица , с кой ще го делите а ?! Като знам как ви обичат Русенци особено след като бяхте център на областта :P :P :P
С отборите в Исперих или Кубрат може би :lol: :lol: :lol:
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 14 окт 2013 00:57

Кашчей написа:Ако отборът на Скънторп е на лагер в базата на Барса, дали ще победи Реал след това?

Поне се предполага че на следващия мач с Барса ше излезе с титулярите,а не с 16 годишни деца,ако се сещаш кво ти се намеква тука...
Кашчей написа:А..И ми е интересно и любопитно как НАП (примерно) ще приеме факта, че "Ботев" Пд. има открити сметки за една и съща стопанска дейност в две различни банки?

Потребителски аватар
El Commandante

Мнениеот El Commandante » 14 окт 2013 00:59

Кашчей написа:Марек в чия база са били, като излязоха с юноши срещу Левски, няколко години по-рано?

Коментара ти е в стил "Вий па сте много убави"....нещо до което се прибягва,като знаеш че няма кво да кажеш всъщност...

Потребителски аватар
dunavfc
Контакти:

Мнениеот dunavfc » 14 окт 2013 00:59

Домусчиев и всички свързани с Лудогорец в момента правят много елементарни и грозни "схеми" ! Като си тръгнал да правиш нещо,направи го до край,без недомлъвки без малоумни искания и претенции. Аз ще си отворя фирма,ще инвестирам 20 млн. и ще помоля държавата,ако може да ми даде 3-4-5 млн. за да я довърша,що за малоумна логика ? Да,спорта е с по-специален социален аспект,но нормално ли е държавата да инвестира в частно дружество ? Нали това нарушава нормални конкурентни принципи ? Щом ще дават 4 млн. на Лудогорец да дадат по толкова и на останалите 13 клуба в "А" група. А след като държавата не може да си позволи подобно нещо,просто да не инвестира в подобни частни проекти.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 14 окт 2013 01:00

iliyan написа:
Ивайло Лудогорец написа:Като чета коментарите оставам с впечатление ,че хората са против това да има едно добро спортно съоръжение ( защотот в Бг се броят на ... половината пръсти на едната ръка ) ... направо.. гледам и не вярвам ква злоба , кво нещо . Не сме народ а мърша ..Домусчиев да спонсорира построяването на такова съоръжение , пък след време ако реши да се махне случайно .. стадиона остава за много години , неможе да си го вземе със себе си. Аз дори това се надявам най-много да стане ...стадиона .

Да си чувал израза - нито му е времето , нито му е мястото а ?! Има една темичка за стадиона който искат да строя в сф една немска фирма !!
Прочети внимателно какво казва онази кака - каква са изискванията за да построят стадиона - всяка седмица да е пълен !
Вие вашият как ще го пълните всяка седмица , с кой ще го делите а ?! Като знам как ви обичат Русенци особено след като бяхте център на областта :P :P :P
С отборите в Исперих или Кубрат може би :lol: :lol: :lol:

Момче скачаш от тема на тема, само и само да не паднеш по гръб.
Тук инвеститора е Домусичев и е важно той, какво иска, а онази кака за оня стадион в София въобще няма да я коментирам, там ще е здрава перачница на пари.

dunavfc скачаш в темата и се изказваш неподготвен.
Дал съм ти под наем жилище и искам ремонтите само ти да ги правиш без аз да влагам и стотинка, нищо, че жилището не е твое.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Лудогорец”