Лудогорец ще инвестира 16 милиона лева в стадиона иска още 4

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Parmalat

Re: Лудогорец ще инвестира 16 милиона лева в стадиона иска още 4

Мнениеот Parmalat » 14 окт 2013 00:04

subzero написа:
Parmalat написа:Верно много комплексари има в този форум.Омразата натрупва негативна енергия,която влияе зле на тялото и психиката и следват кризисни ситуации в близкото бъдеще.

:mrgreen: :mrgreen: Ко ти стана,бе пич ??? Я гледай по ведро на нещата. ;)

Виждам един от най-големите грехове лъхащи измежду някои наши съфорумци. Завистта,която изпитват към Лудогорец се е впила като червей който ги задушава и ги кара да пишат бъртвежи.
[center]R.I.P[/center]
[center]Този ник вече е невалиден и никой не го използва.[/center]

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 14 окт 2013 00:04

BadBoy написа:
stoyankd написа:
BadBoy написа:Кой го спира да подписва наем, какво има да се разбира с правителството?

Доколкото знам МВР не дава стадиона. Питай Батков. По времето на Станишев инвеститор от Унгария искаше да строи МОЛ и правителството бе съгласно. Спортистите се организираха, протестираха и спряха сделката.

Напротив, МВР го дава, но Батков иска да плаща символично, познато е нали?

Щом казваш, вярвам ти. Мен, ако ме питаш, да оправи ст.Георги Аспарухов, а не да ламти.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 14 окт 2013 00:05

stoyankd написа:Ако парите на Батков свършат ще дойдат Домусчиеви. Нали единият от братята бил левскар.

Няма балъци да инвестират в бездънни ями (Левски и ЦСКА), то и за това към момента червените са на това положение, а сините прикриват проблемите си
stoyankd написа:Щом казваш, вярвам ти. Мен, ако ме питаш, да оправи ст.Георги Аспарухов, а не да ламти.

Спокойно стадиона ще го оправят. Ще теглят заем и ще го завършат, единствено стискай палци този заем да бъде обслужван, щото има една приказка заем тъпкано се връща...
Последна промяна от BadBoy на 14 окт 2013 00:06, променено общо 1 път.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 14 окт 2013 00:06

Parmalat написа:
subzero написа:
Parmalat написа:Верно много комплексари има в този форум.Омразата натрупва негативна енергия,която влияе зле на тялото и психиката и следват кризисни ситуации в близкото бъдеще.

Виждам един от най-големите грехове лъхащи измежду някои наши съфорумци. Завистта,която изпитват към Лудогорец се е впила като червей който ги задушава и ги кара да пишат бъртвежи.

Ако визираш и мен-грешиш. Не е завист,а омраза. :mrgreen:
[offtopic]Понеже знам,че се занимаваш с литература-брътвежи. Моля. ;)[/offtopic]
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 14 окт 2013 00:06

BadBoy написа:
stoyankd написа:Ако парите на Батков свършат ще дойдат Домусчиеви. Нали единият от братята бил левскар.

Няма балъци да инвестират в бездънни ями (Левски и ЦСКА), то и за това към момента червените са на това положение, а сините прикриват проблемите си

Бих добавил че братя Домусчиев по-специално левскаря Георги от тях каза,че Лудогорец е общ проект и нямат средства да вземат друг отбор,защото са вложили не малки суми в проекта Лудогорец.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
subzero
Контакти:

Мнениеот subzero » 14 окт 2013 00:08

Parmalat написа:
BadBoy написа:

Бих добавил че братя Домусчиев по-специално левскаря Георги от тях каза,че Лудогорец е общ проект и нямат средства да вземат друг отбор,защото са вложили не малки суми в проекта Лудогорец.

И по-добре.
[center]Изображение[/center]
[center]ЧЕРНОМОРЕЦ БУРГАС-вчера,днес,утре и завинаги !![/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 14 окт 2013 00:09

subzero написа:
Кашчей написа:
Що за държава е това е друг въпрос, който не касае темата, поне не и директно.
няма да питам черноморец на дражевия стадион ли играе или на друг (не, че не знам), но никой извън бургас не повдига тази тема.

Бе касае си я и то доста. Не ти разбрах въпроса за стадиона. Бъди по-точен. И Черноморец и Бургас. Мерси.

Напротив-изобщо не я касае.
Домусчиев прави нещо, има договор с Община Разград и иска тя да го изпълни, както той изпълнява неговата част. Вече ви се писа неведнъж, че е проблем на общината откъде ще намери договорените средства. Заглавието в материала на ГОНГ е гадно, злобно и подвеждащо, но нищо чудно, след като това е софийски сайт, с левскарска насоченост. Странно ми е защо хора, чиито любими отбори са страдали заради псевдограндовете, са на тяхна страна в случая?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Parmalat

Мнениеот Parmalat » 14 окт 2013 00:09

subzero написа:
Parmalat написа:
subzero написа:

Ако визираш и мен-грешиш. Не е завист,а омраза. :mrgreen:
[offtopic]Понеже знам,че се занимаваш с литература-брътвежи. Моля. ;)[/offtopic]

Ти не ги мразиш,а се правиш,но има други които искрено искат този отбор да го няма и не го прикриват.

[offtopic]Мерси за поправката.[/offtopic]

За мен Лудогорец е пример и светъл лъч в българския футбол,който едва блещука сред мрака налегнал родния ни спорт.
Последна промяна от Parmalat на 14 окт 2013 00:10, променено общо 1 път.
[center]R.I.P[/center]

Потребителски аватар
stoyankd

Мнениеот stoyankd » 14 окт 2013 00:10

Parmalat написа:
BadBoy написа:

Е дръжте си го тогава при вас.

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 14 окт 2013 00:10

Parmalat написа:
BadBoy написа:

Какво се говори не е важно, един милион пъти съм ти казвал, че прекалено много вярваш в пясъчни кули и захаросани думи.
Никой в световен мащаб не се занимава с футбол щото бил голям фен или подобно, всеки се занимава с него щото има някаква изгода и е важно докато се занимава след него по нещо да оставя, така че колко време Домуса ще се занимава с футбол няма значение, но подтрои ли един хубав стадион той няма да го вземе със себе си и същия ще бъде позлван много години
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Върни се в “Лудогорец”