Одрало баща си от всякъде.
[offtopic]малкия Рууни.[/offtopic]
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
Drunken_Master написа:SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан
това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...
[/center]ivan56 написа:ntodorov написа:И понеже италианския Триестина не може да се похвали с фенове, вижте, какво е сътворил клубът. Фенове нарисувани на транспарант. Идея.![]()
![]()
Аз защо си мисля, че в Англия в недалечното минало имаше подобен стадион където зад една от вратите беше по подобен начин.Не мога да се сетя на кой отбор беше,имам само спомен че беше в червено.Я по младите да кажат
petkan написа:След тежка, изнурителна седмица на полето, по прибирането на гроздето и превръщането му в безценна течност е следвала заслужена почивка в неделя, с развихряне в интернет пространството. А, Нейчо?
[offtopic]Да не изпуснеш срока за киселото зеле покрай тия интернет забежки![/offtopic]
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта