Всекидневна на Черноморец

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Re: Всекидневна на Черноморец

Мнениеот ntodorov » 13 окт 2013 18:35

Изображение
Одрало баща си от всякъде.
[offtopic]малкия Рууни.[/offtopic]
Никога не ще разберем какво губим като печелим, и какво печелим като губим.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 13 окт 2013 18:44

Изображение
цирковата трупа и нейните нови членове.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 13 окт 2013 18:48

И понеже италианския Триестина не може да се похвали с фенове, вижте, какво е сътворил клубът. Фенове нарисувани на транспарант. Идея. :idea: :P

Изображение

Тактическата постройка на Сан Марино според местна ТВ. :P

Изображение

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 13 окт 2013 18:54

Мамини сладки и златни...Ей това ми е мечтания детски футболен отбор.
Изображение
Защитника на Шросбъри Таун - Тони Мойс - 1988 г.
Изображение

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 13 окт 2013 19:03

И последно... :)

Изображение

Йозил има скрити магически способности. Вижте...
Изображение

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 14 окт 2013 11:14

[quote="ntodorov"]И понеже италианския Триестина не може да се похвали с фенове, вижте, какво е сътворил клубът. Фенове нарисувани на транспарант. Идея. :idea: :P

Изображение

Аз защо си мисля, че в Англия в недалечното минало имаше подобен стадион където зад една от вратите беше по подобен начин.Не мога да се сетя на кой отбор беше,имам само спомен че беше в червено.Я по младите да кажат :)
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
ivan56
Контакти:

Мнениеот ivan56 » 14 окт 2013 11:19

Ако не знаете защо сме паднали от Армения да ви кажа.Продали сме мача за 200000 евра-думи на корифея ивайло дражев П....СТ обадил се в някакво спортно предаване през полагаемия му отпуск.
Тука вече е с тризнаци Сиса :lol:
Drunken_Master написа:
SSS написа:Ти сам натъртваше,че си адски сериозния човек с тризнаци и си управител на гурме ресторан

това е от един друг форум,момчето тръгва да звъни на бившето ми работно място "за да докаже нещо"...

Потребителски аватар
petkan
Контакти:

Мнениеот petkan » 14 окт 2013 12:31

След тежка, изнурителна седмица на полето, по прибирането на гроздето и превръщането му в безценна течност е следвала заслужена почивка в неделя, с развихряне в интернет пространството. А, Нейчо?
[offtopic]Да не изпуснеш срока за киселото зеле покрай тия интернет забежки! :mrgreen:[/offtopic]
[center]Изображение[/center]

anker1878
Контакти:

Мнениеот anker1878 » 14 окт 2013 13:40

ivan56 написа:
ntodorov написа:И понеже италианския Триестина не може да се похвали с фенове, вижте, какво е сътворил клубът. Фенове нарисувани на транспарант. Идея. :idea: :P

Изображение

Аз защо си мисля, че в Англия в недалечното минало имаше подобен стадион където зад една от вратите беше по подобен начин.Не мога да се сетя на кой отбор беше,имам само спомен че беше в червено.Я по младите да кажат :)

Отборът е "Арсенал" и действително имаше такова пано зад една от вратите при една от последните реконструкции на "Хайбъри" .
И не само това ами се наложи да го рисуват втори път , тъй като при първия вариант са изрисувани само бели мъже . След протест от фен клубове ,феминистки и антирасистки организации във второто пано са добавени и цветнокожи и жени.
А иначе ролята на паното на "Хайбъри" е практическа и е монтирано да не се виждат ремонтните работи па сектора.

Потребителски аватар
ntodorov
Контакти:

Мнениеот ntodorov » 14 окт 2013 13:49

petkan написа:След тежка, изнурителна седмица на полето, по прибирането на гроздето и превръщането му в безценна течност е следвала заслужена почивка в неделя, с развихряне в интернет пространството. А, Нейчо?
[offtopic]Да не изпуснеш срока за киселото зеле покрай тия интернет забежки! :mrgreen:[/offtopic]

Петьо. Всичко хубаво, но остава да превърнем течността наистина в безценна такава, защото на практика брахме грозде без захарност. (13, 14) :shock:
За моите "крехки" 44 годинки, от които поне 34 осъзнати сред лозовите масиви на Терзийския рид, аз таквоЗ чудо не помня.
За сметка на това беше в количества, които нито да приберем у дома, нито да оставим на лозето, нито да продадем ( изкупната му цена резонно падна до 20 стотинки ), нито пък да подарим...щото и за подарък не става. Като за капак го брахме на температури близки до 0 гр. Въобще Господ ни даде много грозде тази година, но за сметка на това - твърде некачествено, като материал и твърде ранни студ и слана. Природа. Природа, която остави в мен още по-дълбоко съмнение за чиЙ да се изнуряваме от тук насетне. Лозарския ни край повелява тези традиции, но както често се говореше в един филм: " Совите отдавна не са това, което са"...
...Пък в този блажен и отдаден на почивка и релакс уикенд имах дори време да се заиграя с компа и да споделя с вас снимки, които истински ме одухотвориха, развеселиха и обнадеждиха. :P
[offtopic]Тази година с реколтата нашата работа заприлича на оня, който поискал от Господ няколко к@ра за да оножда без умора...Господ изпълнил молбата му. Когато ищеца вече си тръгвал весел, щастлив и удовлетворен заради придобитите си много опции за онождане Господ го спрял и му казал:
- ЧЕкай малко, чЕкай малко младеж. А кофите с ташаците, на кой ги оставяш ?
Та и нашата работа - грозде бол, ама...само ташак. :)[/offtopic]

Върни се в “Черноморец”