ХIII кръг: ЦСКА - Левски 3:0 /19 Октомври 2013, 16:00 часа/
Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, mistreated, kartago, SkArY_9, delqnski47, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist, Udoji90
Re: ХIII кръг: ЦСКА - Левски /19 Октомври 2013, 16:00 часа/
Няма да е лесно. Вече се вижда, че Левски тръгна нагоре-доста атаки по крилата имаха в Гоцето, комбинации с едно, удари от всякакво разстояние, настроение в играта им лъхаше, костюми на пейката, личи си почерка на най-новият им треньор(пълна подкрепа и за него). В защита също са по -стабилни, не допуснаха гол, а Гоце Делчев са доказано добър домакин, с подчертан вкус към атаката. Да не забравяме и факта, че имат пари бол. Така че мача е 1Х2.
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
- Red_Girl
- Контакти:
шивача написа:Няма да е лесно. Вече се вижда, че Левски тръгна нагоре-доста атаки по крилата имаха в Гоцето, комбинации с едно, удари от всякакво разстояние, настроение в играта им лъхаше, костюми на пейката, личи си почерка на най-новият им треньор(пълна подкрепа и за него). В защита също са по -стабилни, не допуснаха гол, а Гоце Делчев са доказано добър домакин, с подчертан вкус към атаката. Да не забравяме и факта, че имат пари бол. Така че мача е 1Х2.
Не ми харесва тва мнение
шивача написа:Левски винаги е носел срам. Първо на родината, после и на феновете на отбора. Но всяко зло за добро, затова е създаден и ЦСКА
Офтопик:

абе тия галоши и на куц крак трябва да ги бием бе, мачкаме 
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Прогнозата ми е 1-0 за ЦСКА.Бадема мисля,че не е вкарвал гол в дербито 

ама много сте черногледи .. 
04.09.2013Batkoto написа:ЦСКА съвсем скоро ще започне да печели и искам тогава всичките "познавачи" тука, които се редите да давате съвети, да излезете и да се извините
Red_Girl написа:шивача написа:Няма да е лесно. Вече се вижда, че Левски тръгна нагоре-доста атаки по крилата имаха в Гоцето, комбинации с едно, удари от всякакво разстояние, настроение в играта им лъхаше, костюми на пейката, личи си почерка на най-новият им треньор(пълна подкрепа и за него). В защита също са по -стабилни, не допуснаха гол, а Гоце Делчев са доказано добър домакин, с подчертан вкус към атаката. Да не забравяме и факта, че имат пари бол. Така че мача е 1Х2.
Не ми харесва тва мнениеСваляй фланелката!
Събличай се!
Хич не съм лесен, пък кво бързо ме съгласи
иначе коментара по-горе, ми си е гавра с теле.......ясно е, че и с един футболист да играем в тоя мач, само служебно може да го загубим
НОСТРАДАМУС : 2024г болната мома отива в отвъдното !
4:0 без много зор и яко лудница в сектор Г преди, по-време и след мача - София е само наша 

Левски досега нямат победа над отбор от топ 7 в класирането,ако си мислят, че точно срещу нас ще я вземат се лъжат.
Прогнозата ми е: 3:1 и ги бетонираме на 7-мо място!
Прогнозата ми е: 3:1 и ги бетонираме на 7-мо място!
- blue avalanche
- Контакти:
Empty написа:Левски досега нямат победа над отбор от топ 7 в класирането,ако си мислят, че точно срещу нас ще я вземат се лъжат.
Нали знаеш,че на всяка серия,рано или късно и идва краят?
blue avalanche написа:Empty написа:Левски досега нямат победа над отбор от топ 7 в класирането,ако си мислят, че точно срещу нас ще я вземат се лъжат.
Нали знаеш,че на всяка серия,рано или късно и идва краят?
Какви са аргументите на Левски за този мач, освен новият треньор?
Вярно, че това е непредвидим мач, но .....
Лично очаквам поредната скука на терена и дано има достатъчно лейкопласт за топката, че сигурно ще я спукат от безразборно ритане.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.
Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?