Тайните досиета на агресорите на "Герена"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Тайните досиета на агресорите на "Герена"

Мнениеот Кашчей » 13 окт 2013 13:09

Keine Lust написа:
Кашчей написа:
Keine Lust написа:Вземи излез от филма. Ако имаш нещо да кажеш, от нещо да недоволстваш, нещо да питаш се замъкни утре на Герена.

Кое е филм?
Замъкни се на Герена, ама сам, срещу качулките, нали?
Всъщност във филма сте вие, които смятате, че на "Левски" нещо му се полага по дефолт, а не трябва да се бори за него.

Теб някой да те е питал за мнение? И да ако поне малко е мъж ще отиде. Лесно е от тук да дава определения за хора които не познава и не е виждал. Като има въпроси да ги задава на подходящото място. Никой не е длъжен да му чете глупостите дето ги пише и да му отговаря тук.

Ти какво, със заявление ли трябва да поискам думата във форум?
Вие все мъже се изкарвате, а който има друго мнение е форумна мишка само. Като не ти се четат глупостите му не ги чети. Никой не те задължава да ги четеш, нали?!? Ако за теб са глупости, за мен е нещо по-различно и съм съгласен с него (поне в този случай). Трябва ли непременно да познаваш някого лично, за да можеш да си съставиш мнение или може да го направиш и като виждаш действията, и последиците от тях?
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 13 окт 2013 13:46

ако искате прочетете моя "въпрос към г-н Милен Христов",заглавие на друга тема ,която е заключена още със появяването си!!!ЗАЩО ЛИ?

Потребителски аватар
MainEventer
Контакти:

Мнениеот MainEventer » 13 окт 2013 14:54

валкареджио написа:ако искате прочетете моя "въпрос към г-н Милен Христов",заглавие на друга тема ,която е заключена още със появяването си!!!ЗАЩО ЛИ?

covini праща съобщения на половината форум и то постоянно.
gong/viewtopic.php?f=53&t=146317

Потребителски аватар
Калигула
Контакти:

Мнениеот Калигула » 13 окт 2013 19:54

Кашчей, нещо си се объркал. Никой не смята, че нещо ни се полага по право или че не трябва да се трудим за успеха. Аз за себе си мога да кажа, че изпитвам по-голямо удовлетворение, когато Левски побеждава трудно и се е изляло солидно количество труд и пот до постигането на успеха, отколкото ако биеме с 5,6 гола разлика. Объркал си ни с едни други фенове ,дето искаха преди няколко месеца да закрият Литекс и Нефтохимик, само и само да се спасят от задълженията си. Разбира се, че не ти е нужно разрешение да споделиш своето мнение, но изниква логичния въпрос какво толкова те интересува ПФК Левски и неговите фенове, след като самият ти си привърженик на друг отбор. Какво толкова те интересуват отношенията между левскари, че и подкрепа даваш? :mrgreen:
Милене, ако целта ти е да нахъсаш комунистите преди дербито, то се справяш много добре. Не ти ли омръзна да им правиш кефа? Не знам дали си запознат, но в България ( а и в във всички демократични държави) има една максима "невинен до доказване на противното". Ако тези хора са извършили тези престъпления, какво правят на свобода? Арестуван не значи задължително виновен. Ако са виновни да си поемат отговорността според българското законодателство, но когато се докаже, че са виновни. Нека не превръщаме форума на Гонг в съд. ;)
От всичко, което си написал да разбирам ли, че щом имам приятели от София-Запад , значи съм наркоман и престъпник? Та аз дори не пуша , нито пък имам досие. Вземи се стегни малко. И моля те не се прави на ощипана мома. Щял си да се отказваш от отбора, нямало да ходиш на мачове. Ако омразата ти към Гугутка , Байлов и сие е по-голяма от любовта ти към любимия отбор ,то това не говори много добре за теб.

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 13 окт 2013 20:07

Калигула, правилото за "невинен до доказване на противното" е много разтегливо у нас. След като могат хора с по 10-20 висящи дела да се разхождат свободно по улиците защото" няма опасност да се укрият" за каква Темида, за каква юриспруденция говорим?
Аз лично не бих казал, че някой от тези, които направиха простотията с Петев е невинен, след като го има документирано с видеозапис и този запис не е манипулиран.
А това, че смятате, че ви се полагат титлите и купите.. остави ме мен, като страничен на Левски да преценя. Да ти казвам ли как левскарче, което ми е на гости, говори за селяни, за всички които не са от София?!
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
Stahlgewitter
Контакти:

Мнениеот Stahlgewitter » 13 окт 2013 20:31

Милене,не те видях на срещата ако това си ти на снимката.Можеше да дойдеш да попиташ много неща щяха да ти отговорят.
Изображение

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 13 окт 2013 22:48

Stahlgewitter написа:Милене,не те видях на срещата ако това си ти на снимката.Можеше да дойдеш да попиташ много неща щяха да ти отговорят.

Нямаше ме, но явно много са ме клели защото от следобяд съм с температура

Потребителски аватар
ultrasbooks.com
Контакти:

Мнениеот ultrasbooks.com » 14 окт 2013 09:40

2013 г -...Митко Картата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: по-добре от Шамара .... 80-те години на миналото хилядолетие :) :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 14 окт 2013 10:01

ultrasbooks.com написа:2013 г -...Митко Картата :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: по-добре от Шамара .... 80-те години на миналото хилядолетие :) :lol: :lol: :lol:

Също митко застраховката

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 14 окт 2013 10:02

Бивш президент на Левски: Срам! Шпиц-командите вън от "Герена"

Прочети повече на: http://www.sportal.bg/news.php?news=452365

Върни се в “Левски”