1Neutralen написа:
И защо? Всеки си избира от кой отбор да бъде. Да не би да няма фенове на Левски и ЦСКА във Варна? Лудогорец вече има доста успехи, като например 2 шампионски титли, купа, суперкупа, елиминиране на отбори като Слован Братислава и Партизан, победи над Димо Загреб и ПСВ като за начало, влизане в групите на Лига Европа. Спартак има един 1/8-финал в турнира на КНК през 1983г, но това става след преминаването на един кръг (!), и се съгласи че сега е много по трудно да се стигне до 1/8-финал.
Абсолютно си прав,че всеки си избира от кой отбор да е. Струва ми се обаче,че ви е много рано да се сравнявате с Левски,ЦСКА,дори и Спартак.

Има отбори печелили титли и играли в Европа. Не съм чул обаче феновете на Берое,Марек,Славия,Левски(Кн),Черно море,Спартак или някой друг да се държи така. Колкото и да не ни харесва ЦСКА и Левски са далеч преди всички останали и като титли и като европейски участия. Две шампионски титли и участие в Европа не ви правят уникални. А и никога не съм разбирал хора,които имат местни отбори,а са фенове на други. В това число и софийските. Ако си от Разград,ОК. Направи си фен клуб и в Ню Йорк,ако щеш. Но да си от Варна,Добрич,Шумен,Русе или някъде другаде.....не го разбирам. Лично мнение.

Само да не се окаже,че след време пак ще са фенове на Черно море и Спартак. Или по-лошо на Левски и ЦСКА. Каквито всъщност са били,преди да е модерно да си фен на Лудогорец.