Спам тема vol.2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
Кашчей

Re: Спам тема vol.2

Мнениеот Кашчей » 12 окт 2013 22:39

MaRTo1233 написа:Значи всички мачове в които ЦСКА бие са уговорени, а когато Левски бие не е уговорен :mrgreen: :mrgreen:

Аз не бих си позволил да кажа и да твърдя това, но Казанската афера.....Няма нормален човек, който да разкарва четиримата си най-добри играчи точно преди най-важният му вътрешен мач на майна си Райна.
Ний армейци сме големи,
на "Литекс" верни сме чеда.
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":
-Имате ли фланелки на "ЦСКА-София"?
-Каква ви трябва-на вратар, на полеви играч, или на съдия?

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 12 окт 2013 22:42

Казанската афера не я оспорвам ... макар че може да е организирана и от хора нямащи общо с двата отбора с цел пари. Ама да изброяваш мачове на ЦСКА и да казваш, че са уговорени и че победи на сините не са ... смешно е :mrgreen:
[center]ИзображениеИзображениеИзображение[/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 окт 2013 22:42

Soulen написа:
Кашчей написа:
Soulen написа:Kaшчей, казанската афера беше нагласена на 100%. Когато паднахме от ЦСКА, като бяхме с Дембеле пак продадоха мача нашите, за да направят джуджето от Микре шампион. Предишния мач не беше уговорен, не защото ние бихме, а защото вкарахме в 90 минута. Мач не се уговаря така :)

Аз затова и казах, че след като този мач се уговаря за какво вечно дерби говорите?

Всеки мач в България може да се уговори, тогава за какъв футбол говориме или си мислиш че Ботев и Локо, Черноморец и Нафтата не могат да ги уговорят ли :?:

Добре де, това е все едно да се уговарят мачовете Интер-Милан, Реал- Барса, МЮ- Ливърпул, Арсенал-Тотнъм....

И ще го напиша за трети път, та дано разбереш:
-След като този мач може да е уговорен, за какво вечно дерби говорите левскари и цесекари?!?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 12 окт 2013 22:46

Кашчей написа:Добре де, това е все едно да се уговарят мачовете Интер-Милан, Реал- Барса, МЮ- Ливърпул, Арсенал-Тотнъм....

Аз съм много по-склонен да вярвам, че е имало уредени дербита от изброените. Далеч съм от мисълта, че всичко е чисто в големите първенства! И ще дам пример- Калчополи, а при сериозен интерес в Англия, можеха дори да надминат италианският скандал. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 окт 2013 22:48

MaRTo1233 написа:Казанската афера не я оспорвам ... макар че може да е организирана и от хора нямащи общо с двата отбора с цел пари. Ама да изброяваш мачове на ЦСКА и да казваш, че са уговорени и че победи на сините не са ... смешно е :mrgreen:

Пич, Батков е собственик на адвокатска кантора, специализирана в международно право. Покрай Батков има куп тунеядци, поне един от които трябва да е запознат с трансферните правила на ФИФА. Не мисля, че Батков няма телефон и не може да звънне на президента на Рубин, за да се убеди, че това е истина. И не на тел. номер, даден му от посредника, а на такъв, който сигурно би могъл да открие на сайта на Рубин. Половината тийнейджъри във форума са наясно с трансферните прозорци, а никой в Левски да не е наясно.. несериозно ми звучи това.
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 12 окт 2013 22:52

Никой не знае и няма да научи скоро каква е истината. Но реално тогава и ЦСКА и Левски имаха много силни отбори и можеше да стане зрелищно дерби :)

Потребителски аватар
Dani
Контакти:

Мнениеот Dani » 12 окт 2013 22:53

А бе щом Левски падне, значи са продали мача! Да си знаем от сега! А ако ЦСКА падне, Левски ще е класен отбор, надиграл по всички показатели съперника си. :)

Потребителски аватар
Rivaldo10
Контакти:

Мнениеот Rivaldo10 » 12 окт 2013 22:53

MaRTo1233 написа:Казанската афера не я оспорвам ... макар че може да е организирана и от хора нямащи общо с двата отбора с цел пари. Ама да изброяваш мачове на ЦСКА и да казваш, че са уговорени и че победи на сините не са ... смешно е :mrgreen:

Не, спокойно. Онова 1-0 също си беше театро, когато подарихте титлата. Подарихте всъщност не е точната дума. ;)
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/8B/01/339228a163748b01.jpg[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Кашчей

Мнениеот Кашчей » 12 окт 2013 22:56

Dani написа:А бе щом Левски падне, значи са продали мача! Да си знаем от сега! А ако ЦСКА падне, Левски ще е класен отбор, надиграл по всички показатели съперника си. :)

Нещо по-различно от Марто ли каза, или да се изОкаш и ти?
Ний армейци сме големи,
Със съдиите-наше знаме
мачкаме навред сега.

Разговор в "Спорт Депо":

Потребителски аватар
MaRTo1233
Контакти:

Мнениеот MaRTo1233 » 12 окт 2013 23:02

Честно казано аз на мача другата седмица отивам заради тръпката на стадиона, а ако ме зарадват футболистите... бонус :)

Върни се в “Свободна зона”