viali69 написа:Jorkorazporko написа: БСП и ГЕРБ са една и съща монета с две лица! Никой не прави разлика между вас и герберите, защото сте еднакви! И вие и герберите сте кукли на конци, на една и съща власт! Кукловодите ви използват за да разделят хората, чрез вас! Използват това, че сте суетни и сервилни комплексари, неспособни на нищо друго освен доносничене, шикалкавене, манипулации, кражби и далавери! Кой си мислете, че лъжете ?? ДПС не защитават никакви други интереси освен на олигархичните кръгове! Изобщо не разбирам с какво право споменавате България, като вие сте най - големите и врагове! Вие сте предатели и родоотстъпници! Вие живеете на гърба на бедните хора! Но за всеки идва видов ден, ще плащате с лихвите!
Ти, си родоостъпник, защото си избягал от родината си ! Ние сме останали и макар да не ни е лесно не предаваме България !
Това, че си некадърник и оправдаваш собствената си некадърност със Станишев, Местан, Доган и т.н. не те прави по-малък некадърник.
Кадърните успяват и тук !
Такива като теб предпочитат да бъдат втора категория хора, но да се хвалят, че живеят на Запад. Виждал съм ги много такива. Мият чинии и чистят клозети, а се хвалят на познатите си в България, че са голяма работа.![]()
Да, кукловоди има, но те не са в България ! Кукловодите, които съсипаха родината ни са именно Световните господари, на които се кланяш ти.
Никога ли не си се замислял, че за да бъдат богати едни държави като Германия - други трябва да са бедни като България ?
Защото аз помня, че и в България ядяхме качествена храна. И тук имахме добро при това БЕЗПЛАТНО здравеопазване. Имахме образователна система по-добра от тази на западняците и ги биехме по олимпиади. Нашето образование беше също БЕЗПЛАТНО като здравеопазването, докато те си плащаха за всичко.
И тук се живееше спокойно. Имахме сигурност в утрешния ден. Имаше работа за всички. Нямаше бедни, каквито има в Германия. Нямаше хора ровещи по кофите за смет ! Токът беше 2 стотинки, а резервоарите ни преливаха и никой не е правил сметка за разхода на колата си.
Точно тази България съсипаха кукловодите. Не ги търси в ДС и в разни митологични служби и кръгове. Търси ги във Вашингтон, Брюксел, Тел Авив, Лондон ...
Там са виновниците за днешното окаяно състояние на родината ни, а не в София. Нашите политици са просто едни марионетки.
Защо смени така плочата! Как родните партии изведнъж станаха кукли на конци на разни лоши чужденци, пък хем са български и защитават българския интерес? Доста антагонистично изказване, не мислиш ли? И недей да го играеш от пролетариата, никой обикновен човек няма интерес от БСП, а ти очевидно имаш! И ако може малко по - подробно ми обясни за лошите чужденци, разграбващи Бъгагрия, назначавайки ченгета и мутри на ръководните постове в страната, теглещи неизгодни кредити, пускащи бежанци за да лапат от ЕС! Кой налага монополите и кой печели от тях? Искам да ми цитираш имена на личности и фирми! Кой създава креатури като Пеевски, Цветан Василев, Бойко, Алексей и тн.
А относно моя живот, има хора във форума които ме познават, може да ги питаш дали съм чистач, и дали се хваля с положението си, и какво е то! Ако си мислиш, че всички емигранти са чистачи и живеят под прага на мизерията, си в голяма грешка! Ако си достатъчно технически грамотен може да си направиш сметка въпросните "втора категория хора" колко пари връщат годишно в България, изпращайки ги на близките си!