Тайните досиета на агресорите на "Герена"

Модератори: TodorT, paceto, modor, kartago, SkArY_9, rhaegar, Rivaldo10, ntodorov, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Re: Тайните досиета на агресорите на "Герена"

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 12 окт 2013 19:16

Blue&Honour написа:
grasiani написа:To само като им слушаш речника на говорене и ти става ясно за какви фенове става въпрос ,така че изобщо не се учудвам за какво става въпрос, а тези които ги защитават трябва да замълчат и да си посипят главите с пепел.Тия работи си бяха обществена тайна и отдавна се коментират, но сега понеже доби повече цвят цялата работа и почнаха да излизат факти ,но на някои хора така им е удобно да защитава подобни типове.

Откого, всичко написано в медиите(и то в сайт на Пеевски) е факт бе?

Не всичко в медиите е факт. Но някои работи са факти и без да ги има по вестниците. И доста от тия работи могат да се проверят при добро желание и без медия, тъй като ги има по документацията на други ... ведомства хх
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 окт 2013 19:19

Blue&Honour написа:
grasiani написа:To само като им слушаш речника на говорене и ти става ясно за какви фенове става въпрос ,така че изобщо не се учудвам за какво става въпрос, а тези които ги защитават трябва да замълчат и да си посипят главите с пепел.Тия работи си бяха обществена тайна и отдавна се коментират, но сега понеже доби повече цвят цялата работа и почнаха да излизат факти ,но на някои хора така им е удобно да защитава подобни типове.

Казваш, че тези хора нямат досиета. Ако етака, само им изпиши имената или инициалите защото полицейската хроника работи с тях, и чети

Потребителски аватар
JohnnieWalker
Контакти:

Мнениеот JohnnieWalker » 12 окт 2013 19:39

Blue&Honour написа:

Пич, спри да се излагаш... Да защитаваш всеизвестни престъпници е смешно...
Последна промяна от JohnnieWalker на 12 окт 2013 19:43, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 окт 2013 19:39

Актьори и шоумени: Георги Калоянчев, Никола Анастасов, Георги Мамалев, Камен Воденичаров, Чочо Попйорданов, Влади Въргала, Димитър Манчев, DJ Теди Джорджо, Константин Кисимов, режисьорът Рихард Езра
Музиканти: Васко Кръпката, Кирил Маричков плюс Щурците, Ицо хазарта от Ъпсурт, Милена Славова, Дичо от Д2, Богдана Карадочева, Светльо от Хоподил
Спортисти: Иван Славков - Батето, Георги Младенов, Боян Радев
Журналисти: Кеврок Кеворкян

Вие решавате с кои фенове да се асоциирате с тези или ултраси, ходещи по анцузи с качулки

Потребителски аватар
Betchualeng Arnaikem
Контакти:

Мнениеот Betchualeng Arnaikem » 12 окт 2013 19:41

milen.hristov написа:
Актьори и шоумени: Георги Калоянчев, Никола Анастасов, Георги Мамалев, Камен Воденичаров, Чочо Попйорданов, Влади Въргала, Димитър Манчев, DJ Теди Джорджо, Константин Кисимов, режисьорът Рихард Езра
Музиканти: Васко Кръпката, Кирил Маричков плюс Щурците, Ицо хазарта от Ъпсурт, Милена Славова, Дичо от Д2, Богдана Карадочева, Светльо от Хоподил

Вие решавате с кои фенове да се асоциирате с тези или ултраси, ходещи по анцузи с качулки

А откъде накъде ще се асоциирам с други фенове? Аз съм си аз, точка
[center]Almereide arh Iruein
ameide neh keuein
ameide neh ekuein
ameide neh etuein
Almereide arh Iruein
[/center]

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 окт 2013 19:52

Betchualeng Arnaikem написа:
milen.hristov написа:

А откъде накъде ще се асоциирам с други фенове? Аз съм си аз, точка

ОК, всеки сам за себе си избира дали да изглежда и да се държи като тези
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 735&type=3
или като хората които съм изписал в предишният си коментар

Потребителски аватар
milen.hristov
Контакти:

Мнениеот milen.hristov » 12 окт 2013 19:56

https://www.facebook.com/media/set/?set ... 735&type=3
Това ли са феновете на Лески, някакви с маски. Като твърдиш, че си Мъж, за какво са ти тези маски. Като твърдиш, че си Мъж излез и си покажи лицето, не се крий

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 12 окт 2013 20:12

ти какво целиш с тези твои разкрития?
до председател на фенклуба едва ли ще стигнеш.
най много да стигнеш до някое болнично заведение,спри се малко и напиши нещо интересно.

валкареджио
Контакти:

Мнениеот валкареджио » 12 окт 2013 20:25

валкареджио написа:ти какво целиш с тези твои разкрития?
до председател на фенклуба едва ли ще стигнеш.
най много да стигнеш до някое болнично заведение,спри се малко и напиши нещо интересно.

най добронамерено написах това,а какъв е тоя COVINI ,че ми пише "лично съобщение".
нещо работата започва да загрубява,щом отявлен червен фен като COVINI се е втурнал да те защитава!!!
не ти е чиста работата,изглежда тоя ти праща информацията и ти само я публикуваш.
няма кой да ти повярва вече,това е ти се компрометира тотално.аз тоя едно негово мнение не прочетох ,а той само е наблюдавал как върви процеса по очерняне на част от "сините" фенове.
Милене вече си ми напълно ясен ,вземи се скрий и повече не пиши с протекцията на някакви си червени фенове в случая на COVINI.

Потребителски аватар
mitko_r
Контакти:

Мнениеот mitko_r » 12 окт 2013 20:26

Още ли редите сополи за Петев и Насо ? :twisted: Те са минало свършено! Настоящето и бъдещето бяха днес на терена и на пейката. Точка :!:
Роди се и поведе ни в борба,
обесен бе, но нивга не умря...

Върни се в “Левски”