Орешарски даде на турците Стара Загора и Смолян
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
Re: Орешарски даде на турците Стара Загора и Смолян
стига с тези провикаций,егати тъпото заглавие !
- GA_ veliki
- Контакти:
W84me написа:И ти почна, като ония със събличането... Само чакате да назначат някой с турско име, на какъвто и да е пост и почвате с глупостите! В Шумен и Разград, защо областните управили не са с турски имена, като там има повече от т.нар. "турци"? С тази про-американска политика, Турция рано или късно ще ни завземе отново и някакъв си пръдльо, назначен за заместник-областен управител няма да има вина за това!
И какво?От сега ли сваляш гащи?
Не с гняв, със смях се убива..
Това е спортен форум на "Гонг", един от най-уважаваните в България...
Това, че не обичам сащ не значи,че обичам путин
"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
scka написа:стига с тези провикаций,егати тъпото заглавие !
Веднага спираме. Изискаването е да завършите 4ти клас.

Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.
Има ли балъци, които продължават да си въобразяват, че с мирни протести ще успеем да променим към по-добро нещо в тая държава... аха има... ами събудете се вече 

ЦСКА ЗАВИНАГИ!!!
- GA_ veliki
- Контакти:
patron написа:Има ли балъци, които продължават да си въобразяват, че с мирни протести ще успеем да променим към по-добро нещо в тая държава... аха има... ами събудете се вече
За съжаление няма да има втори 14.XII.1989г. бяха се насрали тогава
ПОДПИС:
- Чудя се, защо Бог след като е направил небето и земята, му е трябвало да прави и хората?
- Глупав си! Та какво ще прави модератор без потребители? !
Не с гняв, със смях се убива..
"Люлека ми замириса"

"Люлека ми замириса"
GA_ veliki написа:patron написа:Има ли балъци, които продължават да си въобразяват, че с мирни протести ще успеем да променим към по-добро нещо в тая държава... аха има... ами събудете се вече
За съжаление няма да има втори 14.XII.1989г. бяха се насрали тогава
Абсолютно точно така беше! Тогава Жельо изяде лайната и народа се прибра!
scka написа:стига с тези провикаций,егати тъпото заглавие !
Я им се скарай да си сменят заглавието на статията

http://nreporter.info/%D0%BE%D1%80%D0%B ... %BE%D1%80/
delqnski47 написа:Трябва да има бой до посиняване
ЕМИЛ написа:Защо точно турци трябва да се назначават за областни управители ? Толкова ли няма българи ? Какъв е тоя мерак на ДПС да владее ?
Етническите турци също са български граждани и имат права. Защо не казвате нищо, примерно за това, че областен управител на Кърджали е Бисер Николов при положение, че етническите турци в областта са болшинство ? Областен управител на Разград пък е Стоян Ненчев ...
За тези назначения на Орешарски обаче нищо не казвате ! Нормално е все някъде да има и областен управител с турско име. Какъв е проблемът ?
Може би тази политика е правилна. Да се слагат областни управители от другия етнос, при кметове и общински съвети от преобладаващия ...
Не виждам проблем. По-скоро може да търсим проблем в професионалната подготовка на доктора за поста областен управител, отколкото в етническия му произход.
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]

- Jorkorazporko
viali69 написа:ЕМИЛ написа:Защо точно турци трябва да се назначават за областни управители ? Толкова ли няма българи ? Какъв е тоя мерак на ДПС да владее ?
Етническите турци също са български граждани и имат права. Защо не казвате нищо, примерно за това, че областен управител на Кърджали е Бисер Николов при положение, че етническите турци в областта са болшинство ? Областен управител на Разград пък е Стоян Ненчев ...
За тези назначения на Орешарски обаче нищо не казвате ! Нормално е все някъде да има и областен управител с турско име. Какъв е проблемът ?
Може би тази политика е правилна. Да се слагат областни управители от другия етнос, при кметове и общински съвети от преобладаващия ...
Не виждам проблем. По-скоро може да търсим проблем в професионалната подготовка на доктора за поста областен управител, отколкото в етническия му произход.
Вие нямате едно нормално назначение! Нека са българо - мохамедани, но да не са криминално проявени ченгета, и агенти на ДС!
Иначе за мен проблем няма! Аз вече не живея в България продадох всичко, обърнах парите в Евро и ги изнесох, колкото и малко да бяха! И аз не съм единствения, десетки хиляди българи ежегодно го правят, и накрая ще останете само политици, мутри и измамници в България! И тогава ще видим от кого ще крадете!
Jorkorazporko написа: Вие нямате едно нормално назначение! Нека са българо - мохамедани, но да не са криминално проявени ченгета, и агенти на ДС!
Иначе за мен проблем няма! Аз вече не живея в България продадох всичко, обърнах парите в Евро и ги изнесох, колкото и малко да бяха! И аз не съм единствения, десетки хиляди българи ежегодно го правят, и накрая ще останете само политици, мутри и измамници в България! И тогава ще видим от кого ще крадете!
Сигурно си цъфнал и си вързал като си напуснал България !

Не ми ги разправяй на мен тези. Живял съм достатъчно дълго в чужбина и знам, че там си оставаш чужденец завинаги. "Камъкът си тежи на мястото" е казал българският народ. Добре или лошо си живял, от това да умреш в родината си няма нищо по-хубаво на този свят.
Няма скандални назначения ! Има изкуствено раздухвана истерия от платени медии, която внушава, че назначенията на новото правителство са скандални.
Да не би всички назначения на предишните правителства да са били кристално чисти и непорочни ? Да, бе, да ! Просто около тях не се е шумяло толкова.
И по времето на ГЕРБ имаше много хора с турски имена в общинските и областите администрации. Имаше и министър с турско име. Тогава обаче никой не пищеше за това.
[center]
[/center][center]
...
...
[/center]