CTAHKO написа:И аз съм на същото мнениеАко в такива протоколни мачове не пускаш младите да се обиграват, кога ще ги пуснеш
Дори и да загубите, мача си е протоколен от където и да го погледнеш
[offtopic]Мн си як с тия цайски да знаеш
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
CTAHKO написа:И аз съм на същото мнениеАко в такива протоколни мачове не пускаш младите да се обиграват, кога ще ги пуснеш
Дори и да загубите, мача си е протоколен от където и да го погледнеш
CTAHKO написа:vaskonti написа:CTAHKO написа:Четвъртият в А група се мъчи, като грешен дявол с втория в Б групаМъка,мъка
При 6:2 какво очакваш, да скочат на макс ли? Очевидно играят с огромна досада и колкото да мине мача. Мъчели се били, баш така е...
Те цял сезон, все с досада играятБаш така е...
БФС: ЦСКА София има 4 титли, да мислят за емблема
Bombardier написа:Слаб мач на Долапа, липсата на Чочев и резултата от първият мач са причината за тренировъчното темпо, сигурен съм , че срещу Левски отбора ще изглежда съвсем различно. Грънчов наистина трябва да се замисли, Венци Василев също допусна много брак. Гъргоров и той липсваше ...скромно, нескромно..на 19.10 да му мислят онези където не си знаят собственика и треньора
blue avalanche написа:Bombardier написа:Слаб мач на Долапа, липсата на Чочев и резултата от първият мач са причината за тренировъчното темпо, сигурен съм , че срещу Левски отбора ще изглежда съвсем различно. Грънчов наистина трябва да се замисли, Венци Василев също допусна много брак. Гъргоров и той липсваше ...скромно, нескромно..на 19.10 да му мислят онези където не си знаят собственика и треньора
1.Да уточним-не си "сигурен",а ти се иска...отборът ти да изглежда различно.Надяваш се.
2.Треньорът си го знаем.
3.Вие вашия собственик знаете ли си го?

No Pyro No Fun написа:blue avalanche написа:3.Вие вашия собственик знаете ли си го?
А вие вашия?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост