ИТАЛИАНСКИ СОБСТВЕНИЦИ И ТРЕНЬОР В БОТЕВ...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist

botev forever

Re: Цялото италианско войнство.....

Мнениеот botev forever » 25 окт 2009 10:48

Neo M написа:Форевър, това че пишеш нещо тук и казваш "моите източници са от клуба" не го прави все още факт. Реално половината неща, които твърдиш, че са факти, не могат да бъдат проверени за да се отсъди къде си прав и къде не. От спортно- техническа гледна точка, защо не ми кажеш кое ти харесваше в отбора и играта му преди Пичоне?

Излизам ще ти отговоря по-късно!Няма да забравя!!!!!!!!

Потребителски аватар
Hacko1912
Контакти:

Мнениеот Hacko1912 » 25 окт 2009 12:05

forewer

колко пъти да ти се обяснява едно и също - спри да се занимаваш с Пичони и италянците. те поне докарах надежда и футбол на стадион Ботев и за всички фенове. Такъв отбор не сме имали от години, да не кажа по-голяма дума. От тях (пичони и футболистите) не завсиси дали ще има сделка и дали ще платят и прочие. От другите (кандидат купувачи) не може да се очаква да плащат чужди сметки, т.е. на Селяка дългове и заплати. Момчетата се раздават и на всички е ясно че ако този отбор се запази - има голямо бъдеще за наш'те си стандарти в А група. Пак ти се казва - мерникът ти е във възможно най-грешната поскоа насочен. ЗАЩО? Ти не казваш и си мъчлиш. но и едва ли на някой му пука вече ... аре чао.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 25 окт 2009 12:17

Hacko1912 написа:Пак ти се казва - мерникът ти е във възможно най-грешната поскоа насочен. ЗАЩО? Ти не казваш и си мъчлиш. но и едва ли на някой му пука вече ... аре чао.

Миналата година плюеше Славков, че пречел на ДЮШ като ги изгонил, че Сельо не плащал, а тая година започнахме само с юноши, по-некадърните от които изхвърчаха от състава при пристигането на италианците, а сега те са на мушката. Интересно съвпадение, нали?
Типичното гнусно и комплексарско синьо-червено мислене:
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

botev forever

Мнениеот botev forever » 25 окт 2009 12:27

veseo написа:
Hacko1912 написа:Пак ти се казва - мерникът ти е във възможно най-грешната поскоа насочен. ЗАЩО? Ти не казваш и си мъчлиш. но и едва ли на някой му пука вече ... аре чао.

Миналата година плюеше Славков, че пречел на ДЮШ като ги изгонил, че Сельо не плащал, а тая година започнахме само с юноши, по-некадърните от които изхвърчаха от състава при пристигането на италианците, а сега те са на мушката. Интересно съвпадение, нали?

Тази година защо Славков изгони отбора?И къде точно е интересното съвпадение?И сега смятам,че не е прав.

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 25 окт 2009 12:29

защото не плащат ,затова ....
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

botev forever

Мнениеот botev forever » 25 окт 2009 12:32

SHYNE написа:защото не плащат ,затова ....

.....нали е БОТЕВИСТ.

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 25 окт 2009 12:33

botev forever написа:

.....нали е БОТЕВИСТ.

Виж, и аз съм БОТЕВИСТ, ела и ми чисти апартамента безплатно, нали си БОТЕВИСТ ;)
Morgause написа:Нека купува съдии и мачове, през оная работа ми е стига да сме шампиони!

Потребителски аватар
SHYNE
Контакти:

Мнениеот SHYNE » 25 окт 2009 12:34

@botev forever, е така е да , ама все пак неговата заплата пък зависи от тези приходи . сега и аз съм на мнение че можеше общината в негово лице да остави децата да тренират ама ......:)
Изображение
Имаме вяра
верни до гроб сме
ние за тебе
вечно ще пеем
градски момчета
за Ботев родени
за тебе живеем
за теб ще умреме

Изображение

botev forever

Мнениеот botev forever » 25 окт 2009 12:41

veseo написа:
botev forever написа:

.....нали е БОТЕВИСТ.

Виж, и аз съм БОТЕВИСТ, ела и ми чисти апартамента безплатно, нали си БОТЕВИСТ ;)

Ти си Ботевист,но не си БОТЕВ Пд!!!!!!!!

veseo
Контакти:

Мнениеот veseo » 25 окт 2009 12:42

botev forever написа:Ти си Ботевист,но не си БОТЕВ Пд!!!!!!!!

Добре, променям предложението. Айде отиди и почисти стадиона от бурените, ама безплатно, защото си БОТЕВИСТ, а това е БОТЕВ Пд ;)

Върни се в “Ботев”