Надеждата умира последна
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Надеждата умира последна
Дано във вторник да има достатъчно хора на стадиона..времето ще е хубаво,аз имам билет,надявам се всички вие да сте там.отбора го заслужава.
докато има шанс трябва да вярваме
Ако победим Чехия, които за нищо няма да играят, и се окаже, че тая точка, дето я изгубихме вчера не ни стига за баражите, ще се скъсам от смях :Р
Иначе с тоя отбор - толкова, нз за какво ги нападат всички момчетата. Еми, представиха се добре за нивото си.
Иначе с тоя отбор - толкова, нз за какво ги нападат всички момчетата. Еми, представиха се добре за нивото си.
[center]
[/center]

И аз мисля.че при условие ,че Пенев почна от нулата,постигнатото до тук е супер. Когато осъзнае,че някои играчи не стават за националния /Гъргоров-некадърен до съвършенство,Дяков-престъпно безотговорен и др./, и намери достойни и млади момчета, ще можем да се радваме на нещо повече в следващия цикъл. Не мога да разбера какво искат някои от съдията,ФИФА,ФОФА и т.н. ,човек си свири перфектно,за първия жълт картон на тежкарчето Дяков,свикнал в нашето първенство да крещи на съдиите в лицето и да му се кланят, бих го изгонил завинаги от националния,просто провали най-важния мач,дрисъкът нещастен !!!! 

Каквото и да стане трябва да им се даде дължимото на момчета, за това което направиха.В Армения дори и с 10 души и гол пасив имах вяра, че може да ги обърнем,нещо което не ми се е случвало отдавна. Съжалявам, че нямаме добър нападател, за да са още по-добре нещата.
bold написа:Каквото и да стане трябва да им се даде дължимото на момчета, за това което направиха.В Армения дори и с 10 души и гол пасив имах вяра, че може да ги обърнем,нещо което не ми се е случвало отдавна. Съжалявам, че нямаме добър нападател, за да са още по-добре нещата.
Имахме ! Даже двама ! Единият БФС успя да го изгони , а другият чалгата го прецака !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
СИНЯ_ИМПЕРИЯ написа:Абе стига с тая манекенка Барби бе хора. Тая манекенка Барби, плюс Мартин Петров, Джийзъса, Божинов-тия само спъваха националния отбор.Тия трябваше много по-рано да бъдат изгонени, съответно много по-рано отборът щеше да се възроди- още Мъри трябваше да го направи това! Ама как да ги изгони Мъри, като нали се сещате червените фенове и журналисти какъв вой до небесата щяха да вдигнат.Години наред ни ги натрапваха тия лигльовци Мартин и Барби, дето ги мързунтеше да гледат буквално, да не говорим че Мартин Петров на всичко отгоре е и ПОСРЕДСТВЕН футболист! Да, правилно прочетохте- ПОСРЕДСТВЕН футболист, ми той последните 10 години навсякъде беше смъртна резерва бе! В Атлетико (Мадрид) например ,за два сезона вкара славният ЕДИН гол.Години наред ни губеха времето тия двамата!
И ти посредствен и..т но никой не те спира да пишеше глупости ! Затова щото Мартин е посредствен направи име в Германия , а ти даже в този форум не може да направиш име !
Божинов можеше сега да си е много добре , но чалгата му разказа играта ! А това че играе толкова години на топ ниво говори само по себе си колко струва Бербатов !
Я ми кажи къде играе И.Попов и другите които са нападателите в национала а ?! Те Английското п-во и немското п-во са го гледали само по ТВ ! Добре , че е Тонев та отскоро има човек от национала в голяма п-во !
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Някой задавал ли си е още преди мача снощи въпроса: "Добре, отиваме на бараж и там какво правим?" Много характерно както за клубните отбори, така и за националният е да не се мисли в перспектива, а да се търси и чака някакво стечение на обстоятелствата и да се промушим до някаква фаза, където изобщо не ни е мястото. Според мен трябва да имаме отбор, който да е способен да победи поне 1/3 от отборите, които ще се класират на световното още преди квалификациите. Но реалността е друга - истината е че това наистина е максимума на отбора и можем само да сме доволни от постигнатото и да го използваме като една добра основа за бъдещо развитие, а не типично по Български да оплюем всичко и всички.
L'Europa non è lontana
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
C'è una canzone italiana per voi
Insieme, unite, unite, Europe
Защо отваряш тая тема? Ще дойде един човек, който обича точка 5 и темата бързо ще изчезне...
dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
- brat domingo
- Контакти:
Nask0 написа:Държа да кажа, че шансовете ни за класиране са само математически и да таим някакви надежди е меко казано нелепо. Все пак ето ги и двата варианта, при които България няма да бъде най-слабият втори и съответно ще се класира за баражите.
Вариант 1 - група Е - малката искрица надежда
1) Исландия трябва да загуби гостуването си на Норвегия. (Норвежците нямат шансове за бараж. Нека все пак се надяваме, че ще играят на 100%)
2) Словения трябва да направи равен в Швейцария. (Швейцарците вече си осигуриха първото място в групата. Нищо чудно да излезнат с резервния отбор.)
3) Трябва да победим Чехите поне с 3 гола разлика.
Така Словенците ще излезнат втори в групата си с 10 точки и голова разлика +1 (без да броим мачовете с последния в групата), а нашите момчета ще имат 10 точки и голова разлика +2.
Вариант 2 - група D - невъзможният вариант
1) Унгария трябва да направи максимум Х с Андора. (Андора е с 9 загуби в 9 мача и голова разлика 0:28. Можем само да се молим за 0:0)
2) Румъния трябва да загуби домакиството си на Естония. (Не знам това как ще стане.)
3) Турция трябва да загуби от Холандия. (Холандците вече се класираха, но дори и с резервния отбор Холандия си е Холандия.)
4) Трябва да победим Чехите.
Тук головата разлика също е фактор. В момента Турция е с 10 точки и голова разлика +2, а България с 7 и разлика -1. Ако Турците паднат например с 0:2, ние трябва да победим поне с 2:0.
Само да допълня, без да те отчайвам допълнително, че има и още едно условие и в двата варианта. Дания не трябва да побеждава Малта с повече от 7 гола над нашата евентуална победа над Чехия. Примерно ако победим Чехия с 3-0 а Дания бие 10-0, губим второто място.
Има доста голяма вероятност да се окаже, че ако бяхме удържали равен с Армения щяхме да отидем на бараж.