WCQ 2014: Aрмения - България - 2:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Re: WCQ 2014: Aрмения - България - 2:1 FT

Мнениеот Soulen » 12 окт 2013 00:09

MainEventer написа:
Viktor4o_Rs написа:А може и да дисквалифицират някой отбор просто, що да си губим времето в сметки :mrgreen: :lol:

Да се разделим на групи и да се внедрим в публиките и да дисквалифицираме, който трябва. :lol:

Исландския треньор ще го съблечем по време на мача, защото от малък бил фен на ЦСКА и той ще умре от студ, ден на траур, прекъсване на мач, служебно вадене на отбора и готово :lol: :lol: :lol: :mrgreen: :mrgreen:
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Потребителски аватар
grasiani
Контакти:

Мнениеот grasiani » 12 окт 2013 00:13

Е, какво сега ,толкова много мачове, много от тях завързани, ама само на нашия мач 2 червени картона, НА мача за Австрия 1 картон и то мисля към края, и на Азербайджан -Сев.Ирландия също в края на мача.Ние ли сме най грубиянския отбор се питам или сме най големите каръци.От 24 мача само ние играем с 9 човека 30 минути.Чак странно и невероятно.
Всички отбори толкова ли без нарушения играят.Като знам последни мачове как се играе чак не ми се вярва на другите срещи толкова коректно да се е играло.Имам чувството че и още 10 пъти да бяхме играли с тия все щеше да има изгонен играч,просто имам такова някакво чувство че в тоя мач има нещо нечисто откъм съдийство.Не търся теория на конспирация, ама нещо много съмнително ,като съпоставя с другите мачове и отбори.
Последна промяна от grasiani на 12 окт 2013 00:23, променено общо 1 път.

rumen76
Контакти:

Мнениеот rumen76 » 12 окт 2013 00:16

Мляко с ориз написа:Има още един вариант :lol: Ама така и така другия е също толкова безумен.
Турция пада от Холандия
Румъния яде бой от Естония
Унгария прави хикс с Андора - те така и така нямат кой знае какви шансове, а и паднаха с 8:1 от Холандия
:mrgreen: И май може да има здравей Рио
Освен, ако пак не трябва да бием с тройка

пичове,много сметки правите ама теоретично може и на 5 място да завършим в нашата група :lol: ,така,че какво правим тогава,а? :lol:

Потребителски аватар
smoothc
Контакти:

Мнениеот smoothc » 12 окт 2013 00:18

Каквото и да се случи,всички трябва да се гордеем с Българския национален отбор по футбол и най-вече целта и обещанието на Любо Пенев(категорично изпълнено):"Ютията се отлепи от дъното"! Първата основна цел на Пенев бе вдъхновение и самочувствие,започвайки една своеобразна операция по остраняване на аутсайдерското мислене(чип) у играчите,която на този етап изглежда почти завършена ;)
Това е най-важното!

Потребителски аватар
bastuna2003
Контакти:

Мнениеот bastuna2003 » 12 окт 2013 00:19

rumen76 написа:
Мляко с ориз написа:Има още един вариант :lol: Ама така и така другия е също толкова безумен.
Турция пада от Холандия
Румъния яде бой от Естония
Унгария прави хикс с Андора - те така и така нямат кой знае какви шансове, а и паднаха с 8:1 от Холандия
:mrgreen: И май може да има здравей Рио
Освен, ако пак не трябва да бием с тройка

пичове,много сметки правите ама теоретично може и на 5 място да завършим в нашата група :lol: ,така,че какво правим тогава,а? :lol:

Сваляме тениската на Любо Пенев? :mrgreen:
[rimg]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2013/bfi1409405071c.jpg[/rimg]

sbg
Контакти:

Мнениеот sbg » 12 окт 2013 00:22

На мене тоя вариант -
Норвегия-Исландия-1
Швейцария-Словения-Х

...ми се вижда много възможен. Швейцарците се класираха и като нищо ще се разхождат последния мач. Исландия какъв отбор са-Норвегия ги отупват със сигурност.

Обаче ние да бием Чехия с 3 гола. Е това не го вярвам.

И тогава ми е много интересно защо тръгнахме юруш с 9 души да печелим мача с Армения? Втория гол ни го набиха на контра. Та дори равния щеше да върши някаква работа, вижда се че всяка точка е важна.
Явно в националния са пропуснали да наемат математик на Любо Пенев и някой пусна тая муха че ни трябва само победа. 1 точка е по-добре от 0.
Аз бях сигурен, че Дания няма да бият жабите и преди последните мачове ще сме втори в групата.
Както и да е. Чакаме чудо.

Мляко с ориз
Контакти:

Мнениеот Мляко с ориз » 12 окт 2013 00:25

Как по-точно Норвегия ще бие Исландия, като падна с 0:3 преди малко? А Исландия играе на живот и смърт за класиране :lol:
Швейцария или ще бие или ще падне. Хикса ми се вижда възможен само, ако се случи както мача между Италия и Дания. Комбинация от шанс и замазване на очите, че уж няма полягане...
И със сигурност не можем да вкараме 3 на Чехия без да допуснем поне един...

Иначе наистина парадоксалното е, че както все още имаме някакви мижави теоретични шансове за бараж, така накрая може да се окажем на пето място :lol: Което вече ще е върхът и Пенев да бяга от групичката на Герена онзи ден :mrgreen: ...

Потребителски аватар
JACKO
Контакти:

Мнениеот JACKO » 12 окт 2013 00:30

Първоначлно целта беше да изградим отбор за в бъдеще,
а не на всяка цена да се класираме за този "форум".
Какво ревете сега "малчовци"?.
[offtopic]ИграХме добре[/offtopic]

Потребителски аватар
BadBoy

Мнениеот BadBoy » 12 окт 2013 00:34

sbg написа:На мене тоя вариант -
Норвегия-Исландия-1
Швейцария-Словения-Х

...ми се вижда много възможен. Швейцарците се класираха и като нищо ще се разхождат последния мач. Исландия какъв отбор са-Норвегия ги отупват със сигурност.

Никой не се разхожда защото всяка победа носи коефициент, който ти определя в коя урна да си при жребии и всеки иска да е в по-гоена урна.
Никога не пишете подобни мнения във форумите на гонг
Клик -->> [rimg]http://store.picbg.net/pubpic/D2/1E/bcd465b2c446d21e.jpg[/rimg]

Потребителски аватар
Soulen
Контакти:

Мнениеот Soulen » 12 окт 2013 00:35

JACKO написа:Първоначлно целта беше да изградим отбор за в бъдеще,
а не на всяка цена да се класираме за този "форум".
Какво ревете сега "малчовци"?.
[offtopic]ИграХме добре[/offtopic]

Рядко се откриват шансове пред такива отбори като нашия. НЕ го ли вземеш, съжаляваш за цял живот, защото утре Любо се маха ,отбора пак започва да играе слабо и ето ти още няколко загубени първенства. Не ме топли особено европейското, което е много далеч напред и може до тогава света да свърши. Тук и сега беше момента, а ние го изпуснахме....
Sisi 1914 написа:Иначе Ливърпул показа с играта си как се побеждава лидера във Вл.
Честито на всички, които подкрепят отбора от Бирмингам!
:P

Върни се в “Национален отбор”