iliyan написа:Ливърпул
За Ливърпул не важи това. Имат една ШЛ през 2005, но не станаха шампиони в същия сезон. Апропо не помня последната им титла във Висшата лига, ама това е друга тема...

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, vaskonti, Madridist
iliyan написа:Ливърпул
Alexx написа:Също така примерно аз съм ЦСКАр и ЦСКА не са се класирали за ШЛ или КЕШ, мен много не ме вълнува какво прави нашия представител, защото съм фен на друг отбор. Същото важи и за феновете на другите отбори в България.
Alexx написа:И като има по-лесен достъп нашия представител до ШЛ/КЕШ и вземе,че отпадне рано какво правим? Какво ще гледаме? Същото важи и за феновете от останалите страни които са от нашата черга. Защото техните отбори също могат да отпаднат рано рано(от примерно наш представител) и след това какво ще гледат? От гледна точка на пазара това въобще не е рентабилно, защото за неутралните фенове няма да има интересни мачове. Също така примерно аз съм ЦСКАр и ЦСКА не са се класирали за ШЛ или КЕШ, мен много не ме вълнува какво прави нашия представител, защото съм фен на друг отбор. Същото важи и за феновете на другите отбори в България.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта