WCQ 2014: Aрмения - България - 2:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
- Контакти:
Re: WCQ 2014: Aрмения - България - 11.10.2013 /18:00/
Реве ми се! Тези, които гледаме футбол от 1994 и преди това, ще видим ли някога България отново на Световно??!! Чета в момента и слушам как трябвало да сме мислили позитивно за следващото Европейско и т.н. Ако трябва да съм честен не ми пука ама грам за тъпото европейско! 4-ти пореден цикъл изпращам с това гадно чувство.. това са 16 години мамка му!!! Сега какво да чакаме 2018 ли?! Най-гадното от всичко е че този път бяхме толкова близко...
- florentin_petre
- Контакти:
Благодаря на Любо и момчетата доказаха че са истински мъже, раздадоха се до край и този път малко не ни достигна, Благодаря Ви очаквам с нетърпение квалификациите за Европейското 100 % сме там няма кой да ни спре дори и съдиите
Кураж, Капитане!
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
HEAVY METAL IS MY RELIGION !
DIO IS MY GOD ! ! !
https://www.youtube.com/watch?v=KUXSTY9AW-s
castiel написа:Гледам всичките треньори са наскачали във форума и дават мнения наляво и надясно.... Истината е една - имаме добър отбор с добри играчи и добър треньор , нооо футболистите от А група трябва да бъдат научени , че при дърварските им изпълнения се дават картони в Европа .... Още помним как ни закопа и Бандаловски..
Поне не бяхме тупаника в групата този път , дано да оставят Пенев да работи още.
Точно! От четвърта урна класиране няма как да гоним. Важното е, че ставаме отбор, в тия квалификации целта беше да заиграем футбол и да вземем някакви точки за следващите жребии, другото беше нереално. А и с победа, шансовете ни бяха силно спорни за бараж, а пък като гледам какви отбори ще играят на баражите, нямахме почти никакъв шанс, даже и да се класираме. Спомням си едно интервю на Пол Филип, треньор на Люксембург, преди една квалификация с тях за Евро`88. Човекът каза, че е разработил програма, според която в тия квалификации целта им е да вкарат гол, след 5 години ще вземат точка, ако е рекъл Господ, след 10 - победа, а след 15 - ще правят по една победа във всяка квалификация. За повече нямали ресурси. Смешно, от наша гледна точка, ама ето, човекът си изпълни програмата. Ние искаме за два месеца някой да промени всичко, отвсякъде. Е няма как, и ние, с тези школи и потенциал, нямаме ресурси за това, което бяхме преди 20 или 40 години. За това, което сме, Любо постигна повече от максимума.
Когато Пенев говори, боговете си водят записки. Когато Пенев пърди, боговете си записват нотите.
ЕМИЛ написа:DarkPsy написа:gandi написа:Добре ако Кипър бият Исландия , а Норвегия направят равен със Словения , не сме ли пак в играта ?
Най-слаби втори сме! Освен това трябва и победа над Чехия.
Ако все още имаме шансове ще си ги бием чехите с колкото ни трябва .
То ти ги изкара Малта горките

Red Warrior написа:Сега очаквам "разбирачите" да поискат оставката на Любо Пенев.
и такива ще има но не мисля че някой ще ги чуе
зеления написа:DarkPsy написа:зеления написа:Швабското хюмне си върна за великолепния гол на Данчо Лечков. Мръсен долен фашист!!! Да е*а неговата мама и целия му род!!!!!
Викаш , чакал е 20 години.Аре стига, това е несериозно. Съдията си свири добре.
Първия чк беше измислен! Жълт - да, но червен... Втория картон на Дяков беше правилен, но първия... И още нещо: швабите са едно от най- отмъстителните племена! Не 20, ако потрябва и 200 години ще чакат, но ще си постигнат своето.
Така е, и аз споделих ,съдията малко попрекали.
Никога не се страхувай да правиш това, което не умееш. Помни, че Ноевият ковчег е направен от любители. Професионалистите са построили „Титаник“.

Адио Рио,хелоу малко,сиво,тъжно софийско летще...

[wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/E1/D7/4170b902cbb5e1d7.jpg[/wrapimg]
scka написа:acmilan написа:ShooterMan написа:Съдията не е виновен!Коректно и точно съдийство!Изключително груби грешки на Любо Пенев!!!
ГРЕШКА 1 - Владислав Стоянов.
ГРЕШКА 2 - да не вкара защитник след ЧК на Бодуров...и ОСОБЕНО след ЖК на Дяков!Момчето играеше на непривичен пост и щом бе декориран в жълто трябваше да бъде заменен веднага.Втория жълт който получи беше такъв фал,какъвто защитник никога няма да направи.З
За мене Любо осра мача,но както и да е.
И аз така мисля. Илия Миланов или Сашо Александров трябваше да влязат. Глупаво е да играеш с дефанзивен халф като защитник, при това толкова рисков като Дяков. Съдията не ни е виновен, наши грешки и в двете фази.
пенев го изгониха от цска и литекс те го сложиха на националите ! егати тъпия треньор !
Ти що не се скриеш с тъпия си аватар?!! Егати изрода дето си сложил! Да ти имам вкусовете.

След 90 години купата на България е отново във Варна!!! Въпреки мутрите от ТИМ!!!
Точно така..трябва да сме зад момчетата, защото днес показаха характер..
Мисля че Пенев направи грешки в тоя мач, но да приемем че е рискувал с мисъл за победа на всяка цена. Е не се получи..
Имаме израстване, да се надяваме на другите квалификации на нещо повече
Групата бе много тежка с два от най-неудобните ни съперници Дания и Чехия и със световна сила като Италия !. Дори Армения и Малта бяха доста по добри от подобни отбори от техните урни !!
Мисля че Пенев направи грешки в тоя мач, но да приемем че е рискувал с мисъл за победа на всяка цена. Е не се получи..
Имаме израстване, да се надяваме на другите квалификации на нещо повече
Групата бе много тежка с два от най-неудобните ни съперници Дания и Чехия и със световна сила като Италия !. Дори Армения и Малта бяха доста по добри от подобни отбори от техните урни !!
Преди 20 год. не ни обърнаха достатъчно внимание и ни изтърваха до световното в САЩ, сега обаче се презастраховаха рано-рано.