Фен клуб на „Лудогорец” във Варна

Модератори: Модератор ЦСКА, paceto, modor, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Casper, vaskonti, Madridist

Потребителски аватар
fen-fen
Контакти:

Re: Фен клуб на „Лудогорец” във Варна

Мнениеот fen-fen » 11 окт 2013 16:41

Мляко с ориз написа:
tsonpen написа:
ralimavridov написа:Бил съм няколко пъти в Разград по работа,ами те там 75% не говорят на Български :o Направо се изумих.
Да ви е честито клубчето.
И все пак сте във Варна,съобразявайте се!

Да не си питал "Хепиту дей?" и първият срещнат да ти е отговорил "Yeah, I think I'm happy".
Горе долу си познал - 75% са етническите българи в Разград. Във Варна щото въобще няма етнически турци :mrgreen:

Ние в сравнение с вас говорим много по-чист български ;) Не се опитвай да остроумничиш, половината ви град се изсели във Варна и говорите ужасен диалект...

В цялата страна се говори на някакъв диалект...това да е проблема ;) И какво лошо толкова е станало? От по малките градове хората се ориентират в по големите... .В столицата пък не останаха столичани и така......всичко това е заради пустата безработица ;)
Напред Лудогорец ! http://ludogorec.net/forum/images/smilies/razgradscarf1.gif
[offtopic]Бареков ако пусне тоалетна хартия с физиономията си ще стане милионер![/offtopic]

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 11 окт 2013 17:32

HEATSEEKER написа:
Viv.Brooke написа:Не знам за София, нямам наблюдение. Ходя от време на време да видя роднини (кореняци) там и толкова.

Във времето, в което живеем няма граници из Европа, камоли в собствената ни държава. Всеки си търси място под слънцето... Ако е кадърен, ако ще от най-малкото село да е родом, то той все ще успее. Имено за това реагирах така :)

Не е въпроса за мястото под слънцето.Но на база данни за регистрираните жители, съответно се отпускат стредства.
Ти ако живееш 10 години, а не си регистриран, за 10 години парите ще отидат в бюджета на Разград а не в този на Варна

Само една корекция - всеки гражданин, пребиваващ на територията на някое населено място по закон е длъжно да си направи временна местна регистрация. Аз съм малко в нарушение, защото от 4 години не живея във Варна, но ме водят, че съм там :) Естествено сега ми предсои подмяна на личната карта и ще си коригирам нещата :)

Така че ето, дал съм моята лепта за вашия град :geek:
[center]01001100011101010110
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 11 окт 2013 17:39

fen-fen написа:
Мляко с ориз написа:
tsonpen написа:
ralimavridov написа:Бил съм няколко пъти в Разград по работа,ами те там 75% не говорят на Български :o Направо се изумих.

Да не си питал "Хепиту дей?" и първият срещнат да ти е отговорил "Yeah, I think I'm happy".
Горе долу си познал - 75% са етническите българи в Разград. Във Варна щото въобще няма етнически турци :mrgreen:

Ние в сравнение с вас говорим много по-чист български ;) Не се опитвай да остроумничиш, половината ви град се изсели във Варна и говорите ужасен диалект...

В цялата страна се говори на някакъв диалект...това да е проблема ;) И какво лошо толкова е станало? От по малките градове хората се ориентират в по големите... .В столицата пък не останаха столичани и така......всичко това е заради пустата безработица ;)

Абсолютно, селата се обезлюдиха, градовете станаха села. Много млади българи заминаха зад граница.

За диалекта не съм на твоето мнение. Считам, че във Варна не се говори толкова твърдо колкото примерно в Търново.

И в крайна сметка не виждам как един фенклуб вреди. Той след като е регистриран, дори общината ви е спечелила :)
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 11 окт 2013 19:01

Мляко с ориз написа:
tsonpen написа:

Аз не говоря на диалект. Там където живея, варненци се вземат на подбив. Това, което написах беше много популярно преди години. Винаги има и по-голяма риба. Ако ще коментирате футбол - давайте.
А относно правилния български - какво имаш предвид - произношение или граматика? Във Варна имате някои много странни отклонения. Припомни ми моля те каква дума използвате за плъх. От нея всеки извън Варна пада под коня, защото никога не я е чувал. Да допълня все пак, че източните говори са много по-близо до книжовния език, така че спорът е доста глупав. А меко се говори в цяла източна България, а също и на някои места в южна. На южасен диалект се говори в западна България. Но пък там говорят твърдо и това се приема за модерно.
Нещата тръгнаха от твърдението, че 75% от хората в Разград не говорели български. Да дойде задникът и да се извини за лъжата. И да обясни как ДПС не стигат дори до балотаж на местните избори в Разград.
[center]Изображение[/center]

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 11 окт 2013 19:39

HEATSEEKER написа:Тия са капанци, живущи тук.Няма варненец, който да стане участник в този клуб.Те са разградските ''гастарбайтери''..
Те и ''Берое'' си имат някакъв фен-клуб тука, съставен пак икономически емигранти живеещи тук
[offtopic]Пенчо ти дежурен по Гонг ли си[/offtopic]

На мача със Слован водих трето поколение варненец с мен на стадиона и викаше повече от мен! Пътувахме специално за мача!
На мача с Партизан водих двама, които също подкрепяха отбора така, все едно сме израснали заедно на стадиона!
Ако мачовете за Лига Европа бяха в Бургас, същите тези щяха да дерат гърлат за Лудогорец, така че не говори без да познаваш разградчани живеещи във Варна или поне фенове на Лудогорец. Аз познавам по обясними причини много варненци, които се кефят на Лудогорец и са готови да пътуват за домакинските мачове на отбора в А група, вместо да стъпят на Тича например! Хората не страдат от комплекси кой от къде е, а търсят качеството, което в момента не намират в родния си град!
Аз съм от Микре Юнайтед

mozart
Контакти:

Мнениеот mozart » 11 окт 2013 19:41

tsonpen написа:
Мляко с ориз написа:
tsonpen написа:

Аз не говоря на диалект. Там където живея, варненци се вземат на подбив. Това, което написах беше много популярно преди години. Винаги има и по-голяма риба. Ако ще коментирате футбол - давайте.
А относно правилния български - какво имаш предвид - произношение или граматика? Във Варна имате някои много странни отклонения. Припомни ми моля те каква дума използвате за плъх. От нея всеки извън Варна пада под коня, защото никога не я е чувал. Да допълня все пак, че източните говори са много по-близо до книжовния език, така че спорът е доста глупав. А меко се говори в цяла източна България, а също и на някои места в южна. На южасен диалект се говори в западна България. Но пък там говорят твърдо и това се приема за модерно.
Нещата тръгнаха от твърдението, че 75% от хората в Разград не говорели български. Да дойде задникът и да се извини за лъжата. И да обясни как ДПС не стигат дори до балотаж на местните избори в Разград.

Тази думичка "паткан" и на мен ми беше смешна преди 20 години... :)
Последна промяна от mozart на 11 окт 2013 20:27, променено общо 1 път.
Аз съм от Микре Юнайтед

Потребителски аватар
tsonpen
Контакти:

Мнениеот tsonpen » 11 окт 2013 19:59

mozart написа:Това с думичката "паткан" и на мен ми беше смешна преди 20 години... :)

Мерси :) Тази беше.
[center]Изображение[/center]

HEATSEEKER
Контакти:

Мнениеот HEATSEEKER » 11 окт 2013 23:19

Разградски каубои , имайте светъл пример ''Нефтохимик''...............
“Това показва колко интелигентни и учени хора са основали футбола в България”, обяснява Милчев. Малко по-късно през 1909 година, във Варна се появява и “Спортист”, който е предшественик на “Тича” и днешния “Черно море”

Потребителски аватар
Green_Eagles
Контакти:

Мнениеот Green_Eagles » 12 окт 2013 12:17

ЗДРАВЕЙТЕ СЪФОРУМЦИ!!!
КАКТО ВЕЧЕ ЗНАЕТЕ НИЕ (НЯКОЛКО ЧОВЕКА НЕ САМО ОТ РАЗГРАД, ЗАЩОТО АЗ СЪМ ОТ ВЕЛИКО ТЪРНОВО) СЪЗДАДОХМЕ НА 10.10.2013.г ФЕН КЛУБ ЛУДОГОРЕЦ ВАРНА И ПО ТОЗИ ПОВОД ЗАБЕЛЯЗВАМ СЪЗДАДЕНАТА ТЕМА В ПОДФОРУМА НА ФК ЛУДОГОРЕЦ.
ПРОЧЕТОХ ВНИМАТЕЛНО КОМЕНТАРИТЕ В ТЕМАТА И БИХ ИСКАЛ СЪВСЕМ ЛЮБЕЗНО И С УВАЖЕНИЕ АБСОЛЮТНО КЪМ ВСИЧКИ ВАС ДА СПОДЕЛЯ СЛЕДНИТЕ ТОЧКИ!:

1. ФЕН КЛУБ ЛУДОГОРЕЦ ВАРНА Е СЪСДАДЕН С ЕДИНСТВЕНАТА МИСЪЛ ЗА ЕВРОПЕЙСКА ПОДКРЕПА НА ИЗСТРАДАЛИЯ НИ БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ, ЗАЩОТО МНОГО РАЗУМНИ И ДОБРИ ХОРА ОТДАВНА ЧАКАХА ДА ПРИПОЗНАЯТ НЯКОЙ ОТБОР С ЕВРОПЕЙСКИ МАНТАЛИТЕТ В МЕНИДЖМЪНТА!
2. ФЕН КЛУБ ЛУДОГОРЕЦ ВАРНА РАЗБИРА ДОБРЕ, ЧЕ В ГРАД ВАРНА ИМА САМО ДВА ОТБОРА И ТОВА СА ФК "ЧЕРНО МОРЕ" И ФК "СПАРТАК" ВАРНА, КОИТО СА ПРОСЛАВЯЛИ БЪЛГАРИЯ НЕ ЕДИН ПЪТ И ЗАСЛУЖАВАТ НУЖНОТО УВАЖЕНИЕ !!! ЖЕЛАЕМ ИМ НАИСТИНА СТРЕМГЛАВО РАЗВИТИЕ И УСПЕХИ.
3. ЛУДОГОРЕЦ ВАРНА УВАЖАВА МНОГО ДВАТА НАЙ-ВЕЛИКИ БЪЛГАРСКИ КЛУБНИ ОТБОРА - ПФК "ЛЕВСКИ" СОФИЯ И ПФК "ЦСКА" СОФИЯ И СПОДЕЛЯ МНЕНИЕТО, ЧЕ ТЕ СА НАЙ УСПЕЛИТЕ НИ КЛУБОВЕ, КАТО ЛУДОГОРЕЦ ВАРНА СЕ ПРОТИВОПОСТАВЯ НА ПОДОБНИ СРАВНЕНИЯ МЕЖДУ ФК ЛУДОГОРЕЦ И ДВАТА ГРАНДА ОТ СТОЛИЦАТА.
4. ФЕН КЛУБ ЛУДОГОРЕЦ ВАРНА ПРИЗОВАВА ВСИЧКИ ФЕНОВЕ И ЛЮБИТЕЛИ НА БЪЛГАРСКИЯ ФУТБОЛ ЗА О Б Е Д И Н Е Н И Е !

П.С.: СИЛЕН БЪЛГАРСКИ ФУТБОЛ БИ ИМАЛО ЕДИНСТВЕНО ПРИ НЕ ЕДИН ИЛИ ДВА, А МНОГО РАЗВИТИ И РАБОТЕЩИ РОДНИ КЛУБОВЕ. ФЕН КЛУБ ЛУДОГОРЕЦ ВАРНА ЖЕЛАЕ ЕВРОПЕЙСКО РАЗВИТИЕ И ВИСОТИ НА ВСИЧКИ ПРОФЕСИОНАЛНИ ФУТБОЛНИ КЛУБОВЕ В БЪЛГАРИЯ...!

Viv.Brooke
Контакти:

Мнениеот Viv.Brooke » 12 окт 2013 14:00

Браво! Отлична кауза ;)
01000110111101100111
01101111011100100110
01010111010001110011

Изображение[/center]

Върни се в “Лудогорец”