WCQ 2014: Aрмения - България - 2:1 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: WCQ 2014: Aрмения - България - 11.10.2013 /18:00/
Тва е най-гадното отпадане от клалификации от доста години насам.
DarkPsy написа:Ами според мен двата гола са вратарски. Мое мнение, никой не ангажирам с него. Не казвам, че е слаб вратар.
Подкрепям напълно. Не реагира при лек удар на пряк свободния, после Русия не виждам каква грешка е направил, след като блокира удара. Много искаха да пази Владо, не казвам, че с Ники щеше да е различно, но съм убеден, че щеше да бъде наречен какъв ли не, ако той беше на вратата днес.
Последна промяна от acmilan на 11 окт 2013 19:53, променено общо 1 път.
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Себастиан Фетел написа:DarkPsy написа:Ами според мен двата гола са вратарски. Мое мнение, никой не ангажирам с него. Не казвам, че е слаб вратар.
Ходи се прегледай.
Акъли от подвластни не искам.Чао
DarkPsy написа:Ами според мен двата гола са вратарски. Мое мнение, никой не ангажирам с него. Не казвам, че е слаб вратар.
факт
- Ботевъ Пловдивски
- Контакти:
Може. Обаче извади повече, отколкото пусна. Лошото е, че не вкарахме поне една от ситуациите от първото полувреме и в началото на това.

Viktor4o_Rs написа:Еми това беше момчета, ако не бяха изгонили Дяков, щяхме да обърнем мача ... Истината е, че трябваше да играем така надъхано и през първото, както играхме през второто. С 9 души нямаше как да издържим. Мачът с Чехия не е без значение, трябва да ги бием.
Ако Италия победи Дания , и реши последния мач да се даде на Армения можем да помогнем на Чехия да прекараме циганите.
Дяков само в България може да ръкомаха като вентилатор ненаказано. Навсякъде другаде по света следва шут в гъза...
Роди се и поведе ни в борба,
обесен бе, но нивга не умря...
обесен бе, но нивга не умря...
СЕГА ОСВЕН ДА СЪБЛЕЧЕМ АРМЕНЦИТЕ И СЪДИЯТА,ДРУГО НЕ НИ ОСТАНА.....
Браво на момчетата за раздаването, заслужават подкрепа във вторник. Нека не се отказваме да отидем на стадиона, дори и тези като мен от други градове. Този отбор го заслужава и той трябва да бъде подкрепям и в тежките моменти. Българи юнаци!
Дида, Кафу, Неста, Малдини, Янкуловски/Каладзе/, Гатузо, Пирло, Сеедорф, Кака, Шевченко, Индзаги, ст. треньор Карло Анчелоти.
Зор да пази Влади Стоянов ! Ето ви Влади Стоянов ! Видяхте го колко може !
[wrapimg=left]http://img819.imageshack.us/img819/3282/53oo.gif[/wrapimg]
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин
"УМНИЯТ винаги отстъпва. Каква велика мисъл. Това обяснява господството на ГЛУПОСТТА в света" - Баронеса Мария фон Ебнер-Ешенбах
"Количеството на глупаците намалява, но качеството им нараства" - Михаил Генин