Време е за селекция в Черно море
Модератори: paceto, kartago, Iceberg, SkArY_9, гарфилд, slavia_forever, Madridist
Re: Време е за селекция в Черно море
за нападател от БГ бих предложил като типичен таран Кръстовчев.Не е на много години,в Левски почти не му дават шанс,а когато е влизал е бележил,още от Марек ми харесвваше,само че в Левски го забиха.Не че е най-големия талант във футбола,но определено има нюх към гола и идеално биха се допълвали с Миро,а и спомнете си Миро как го бяха забили,също като него в ЦСКА.Иначе в БГ не виждам друг подходящ и единствено от вън ще трябва.За халф бих предложил мисля че Иво му беше първото име Иванов от Локо Сф.Много талантлив футболист,който след като беше контузен не знам какво стана,че не го виждам Окука да го пуска да играе.Иначе за всички други по-класни футболисти,които са титуляри в отборите си,ще им се иска много пари за трансфер.И ако шефовете не развържат кесията няма как да вземем 

За вас моряци ний живеем...
Камбуров,Балдовалиев,Караджинов,Даксон,Тасевски.Този от Ботев Морини е много добър също.
Изтървахме Христо Янев-щеше да пасне много добре според мен.
Или някои добри играчи от чужбина там вече трябва да видят ръководството тип -Бардон,Дока,Том,Платини не че Бардон има нещо общо с тях ,но класни играчи.
Но първо според мен Милен Петков и Борносузов не трябва да са титуляри.Борносузов може да го пускат при добър развой да затвори малко играта.
И да добавя, ако вземем Краджинов примерно трябва да се сработят с Димов,а Борносузов резерва и да играем с 2ма дефанзивни халфа,отпреде Даксон/Тасевски, по добре Даксон,Жоро,Юруков ,Манолов или още 1 нападател според противника вече,развой на мача и така.
Но малко се отплеснах трябват пари най-вече.
Изтървахме Христо Янев-щеше да пасне много добре според мен.
Или някои добри играчи от чужбина там вече трябва да видят ръководството тип -Бардон,Дока,Том,Платини не че Бардон има нещо общо с тях ,но класни играчи.
Но първо според мен Милен Петков и Борносузов не трябва да са титуляри.Борносузов може да го пускат при добър развой да затвори малко играта.
И да добавя, ако вземем Краджинов примерно трябва да се сработят с Димов,а Борносузов резерва и да играем с 2ма дефанзивни халфа,отпреде Даксон/Тасевски, по добре Даксон,Жоро,Юруков ,Манолов или още 1 нападател според противника вече,развой на мача и така.
Но малко се отплеснах трябват пари най-вече.
Абе, чудех се.... да вземем да сменим схемата на 3-4-3 дали няма да е по-добре. Разполагаме Танко вляво, Домакинов в средата и Сашко вдясно. Вземаме още един дефанзивен до Дани Димов.. и един офанзивен до Жоро Илиев. Отпред мачкаме с Юруков вляво, Манолов вдясно... и Камбуров в средата да речем 

ogrizko написа:Абе, чудех се.... да вземем да сменим схемата на 3-4-3 дали няма да е по-добре. Разполагаме Танко вляво, Домакинов в средата и Сашко вдясно. Вземаме още един дефанзивен до Дани Димов.. и един офанзивен до Жоро Илиев. Отпред мачкаме с Юруков вляво, Манолов вдясно... и Камбуров в средата да речем
И едно по добро крило ще ни направи криви.Това не е фифа все пак.
През зимната пауза задължително трябва да се земат 3-4 класни играча на проблемните за отбора позиции-ляв защитник,деф.халф,плеймейкър и таран. Ляв защитник трябва да се търси в чужбина просто защото в нашето първенство няма такъв.За деф.халф според мен трябва да се привлече Караджинов от Локо София.На позицията на плеймейкър на всяка цена трябва да се опита да се привлекат Тасевки или Тимонов.Тази криза в Левски със сигурност ще накара доста играчи да си търсят нови отбори през зимата.Много вероятно е Тасевки да бъде един от тези,но лично мое мнение е,че Тимонов ще бъде по-удачния избор.В малкото мачове,които е играл за ЦСКА, винаги ми е правил впечатление с неговата нестандарта игра.Освен това в момента в ЦСКА има около 40 играча и той не играе често,което ще направи трансфера му и по-лесен,защото в Черно море липсва играч като него и със сигурност ще получи по-голямо поле за изява отколкото в сегашния му отбор.Относно тарана отново трябва да се погледне към Левски.Ако някой не се досеща-Еньо Кръстовчев.Класически таран,точно какъвто ни трябва-играе добре с глава и може да увлича по 2-3 играча.Лошото обаче е,че от много отдавна не е помирисвал терен в Левски и със сигурност не е в игрова форма,но ако бъде привлечен и му се даде шанс съм убеден,че ще влезе във форма и ще заиграе така,както играеше в Марек.
Крило определено ни трябва, отдясно най-вече
- зеленобелия
- Контакти:
Всичко изброено до тук като,че ли е правилно и аз съм съгласен с вас.Въпроса е дали Марин е съгласен.

westmc написа:През зимната пауза задължително трябва да се земат 3-4 класни играча на проблемните за отбора позиции-ляв защитник,деф.халф,плеймейкър и таран. Ляв защитник трябва да се търси в чужбина просто защото в нашето първенство няма такъв.За деф.халф според мен трябва да се привлече Караджинов от Локо София.На позицията на плеймейкър на всяка цена трябва да се опита да се привлекат Тасевки или Тимонов.Тази криза в Левски със сигурност ще накара доста играчи да си търсят нови отбори през зимата.Много вероятно е Тасевки да бъде един от тези,но лично мое мнение е,че Тимонов ще бъде по-удачния избор.В малкото мачове,които е играл за ЦСКА, винаги ми е правил впечатление с неговата нестандарта игра.Освен това в момента в ЦСКА има около 40 играча и той не играе често,което ще направи трансфера му и по-лесен,защото в Черно море липсва играч като него и със сигурност ще получи по-голямо поле за изява отколкото в сегашния му отбор.Относно тарана отново трябва да се погледне към Левски.Ако някой не се досеща-Еньо Кръстовчев.Класически таран,точно какъвто ни трябва-играе добре с глава и може да увлича по 2-3 играча.Лошото обаче е,че от много отдавна не е помирисвал терен в Левски и със сигурност не е в игрова форма,но ако бъде привлечен и му се даде шанс съм убеден,че ще влезе във форма и ще заиграе така,както играеше в Марек.
май не си ми прочел мнението по-горе за Кръстовчев

За вас моряци ний живеем...
Ами то това ми беше идеята.Да се погледне от страна на феновете кои играчи са ни нужни.И ако се получат примерно 2 имена желани от повечето съфорумци,да се говори с Велизар.Защото по принцип 100 човека-200 мнения когато става въпрос за футбол.
А по този начин ще има някакво единомислие и няма да започнем с плюенето веднага.Това при положение че се вземе в предвид мнението на феновете.И после,след като повечето са искали даден играч,той дори и да не заиграе,няма да имаме моралното право да искаме да си ходи!

,,Не ме вади без повод,не ме прибирай без слава"!
- Sagittarius
Велизар ли е поръчал така
.Ами то списъка се пооткрои - Даксон,Борис Галчев,Еньо Кръстовчев,Дани Кики 

Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...